Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O matko, dobrze, ze was wczoraj nie czytałam, bo bym nie usunęła! Angela trzymaj się tam, na pewno lekarze robią wszystko co się da. Pozostaje tylko mieć nadzieję, mała to silna dziewczynka i musi mieć silną mamę.
U mnie dziś jakiś sobotni poślizg, rozbudziłam się na dobre dopiero o 7:30 i teraz czekam równocześnie na obchod, śniadanie i ktg. Jeszcze wczoraj mnie na obchodzie lekarz pytał o liczbę ruchów i mu mówię, ze nie liczyłam. To taka fajna polozna akurat też była i powiedziała, żebym liczyła dwa razy dziennie. Więc dziś muszę wybrać godziny największej aktywności i liczyć, tylko mój się rusza o najróżniejszych porach -
Andzia! Lez i zaciskaj uda.
Moze Martynka jeszcze wytrzyma. Oby tej infekcji nie bylo. Zreszta jak urodzisz wczesniej to i tak jestem pewna ze z Małą bedzie wszystko dobrze wiec nawet sie nie ma co martwic. Sytuacja dosc mocno na pewno dla Ciebie stresujaca ale jestes w dobrych rekach i otaczaja cie same dobre wibracje bo my tu wszysykie mocno zaciskamy kciuki... az niemozliwe jak wszystko raptownke moze sie zmienic... kochana trzymaj sie i odpoczywaj i niczym nie przejmuj :*** -
o kooorwa andzia!!! trzymaj sie skarbie...paskudny dzien wczoraj byl dla wiekszosci z nas! masakra jakas...mam tyle stresow przrz ten samochod ze tragedia...nie bylismy przygtowani na ponad 300f wydatku i to teraz gdzie wszystko inne trzeba placic...masakra, siedze jak na gwozdziach zeby sie whrobic...spac nie moglam... i jeszcze zagladnelam do kocicy a tam nastepny paskudziak:-) jest juz 5
mi sie chyba juz brzuch obnizyl, mam nadzieje ze to nie przrz te nerwy...
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Angela podpisuje się pod tym co pisała Amy z telefon u pisze a nie lubię , trzymaj się my wszystkie dziś i i wczoraj pewnie niewyspane ja przynajmniej się budzilam w nocy. Trzymamy kciuki żeby było dobrze z córcia twoją ale tak będzie na pewno,buziakiAmy_ lubi tę wiadomość
-
Zaraz wszystkie urodza
ciekawe ktore dzieci wytrzymaja do swoich terminow. Obstawiam Olka
ze nie bedzie taki wredny i poczeka na swoja kolej
matka musi ciuchy jeszcze wyprac. Synu nie wychod bo nie bedxiesz mial w czym chodzic!!!
Bambi85, Bambi85, Bambi85, weronika86, Krysti, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA co do mojej wizyty, to ok- szyjka skrócona 3 mm, wiec nadal ponad 3 cm, także super . Dzidzia głowa w dół leży, wazy ok 2200 czyli w środku siatki tej centylowej jest , wody płodowe w normie. I zdecydowałam- rodzę SN.
Aguś86, Bambi85, weronika86, Amy_, iwonka1077, Lali, KasiaKwiatek, mantissa, liloe, natt, Ida, Rudzia, Gosha, Fasia, misia83, lysinka lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Werka tos ty matko zostala
w sumie u ciebie by sie ta 5 mogla zmiescic
bedzie skunks z paskiem po srodku
hahaha tylko myc sie przestane
Amy_, iwonka1077, Fasia lubią tę wiadomość