Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ida Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 19:34

Fasia lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ida to ja sobie skotzystam z tej lipy ale na noc bo do roboty musze a nie chce sientam pocic jesli dziala napotnie..mam nadzieje ze ja dostane w polskich sklepach tutaj

Ida lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na imbir nie mohe juz patrzec bleeee ratowalam sie nim podczas mdlosci..strasznie mi sie przejadl

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja własnie nakupowałam SOBIE kosmetyków :) Stwierdziłam, że mi też się coś od życia należy :)

iwonka1077, Gosha, shimmer_lip, lysinka, Aguś86, nick nieaktualny, weronika86, Fasia, mimka84 lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka dziewczyny czy ktoras zamawiala od kokainy rozki?????
    http://allegro.pl/miki-rozek-becik-piekny-bawelna-100-cieply-olo-i5073411010.html
    o takie, patrze ze niedrogie to bym wziela od razu, ma ktoras????? albo w ogole czy macie rozki???????????

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    A jak! :) Ja chyba też muszę, bo właśnie wczoraj skończył mi się fluid, o którym wczoraj tu rozmawiałyśmy ;)

Fluid jeszcze mam, ale zachciało mi się cieni więc do nich dobrałam jeszcze brązer, róż, coś do modelowania brwi, podkład też jakiś wzięłam ale to z ciekawości :)

Ida, Aguś86 lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Fluid jeszcze mam, ale zachciało mi się cieni więc do nich dobrałam jeszcze brązer, róż, coś do modelowania brwi, podkład też jakiś wzięłam ale to z ciekawości :)
    To moje klimaty :) kocham kosmetyki :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    http://allegro.pl/miki-rozek-becik-piekny-bawelna-100-cieply-olo-i5073411010.html
    o takie, patrze ze niedrogie to bym wziela od razu, ma ktoras????? albo w ogole czy macie rozki???????????
    Ja mam a raczej mieć będę od Natali. Taki co to po rozwiązaniu jest małym kocykiem. Nam na sr kazali wziąć do szpitala.

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    A jak! :) Ja chyba też muszę, bo właśnie wczoraj skończył mi się fluid, o którym wczoraj tu rozmawiałyśmy ;)
    Jezusie muszę kupić komputer! Takie rozmowy mnie omijają :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 10:59

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez z minky kupie rozek na ebay jest potem mozna go wykorzystac jako przykrycie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:

ja mam jakiegoś zwyklaka i zamierzam go intensywnie używać :) będę opatulała jak woobie :)

Shimmer - swoją miłość ciuchową ( z wiadomych względów) przelałam własnie na kosmetyki.

Ida - chyba Ty masz problem ze zgagą. Jak sobie radzisz?

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    ja mam jakiegoś zwyklaka i zamierzam go intensywnie używać :) będę opatulała jak woobie :)

Shimmer - swoją miłość ciuchową ( z wiadomych względów) przelałam własnie na kosmetyki.

Ida - chyba Ty masz problem ze zgagą. Jak sobie radzisz?
    Czary ja całe życie gruba więc ciuchy mnie nigdy nie interesowały :D ale kosmetyki... szczerze to ja planuję iść na jakieś szkolenie wizażowe i trochę dorabiać na boku w ten sposób :D kocham i uwielbiam :D

Na zgagę rennie :) jak zgaga miła to przejdzie a jak nie to nie :D

nick nieaktualny, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na zgagę polecam mleko. Mi pomaga lepiej niż jakiekolwiek tabletki.

Ida, nick nieaktualny, weronika86 lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Y

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Czary ja całe życie gruba więc ciuchy mnie nigdy nie interesowały :D ale kosmetyki... szczerze to ja planuję iść na jakieś szkolenie wizażowe i trochę dorabiać na boku w ten sposób :D kocham i uwielbiam :D

wow, super :) ja nie umiem sie malować ale zazdroszczę kobietom które mają do tego smykałkę.

Rennie, mleko, migdały nie dały rady :(

• adk_1989 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:

Shimmer toż ty jak moja siostra rodzona! :) ja mam dokładnie tak samo :) odkąd pamiętam malowałam koleżanki a nawet mamę na wszelkie możliwe okazje. Teraz znormalizowałam ilość posiadanych kosmetyków ale kiedyś... A jak dostałam w prezencie jako nastolatka kasetke z PUPY to się popłakałam heheh :) jaka ona była piękna...

shimmer_lip, nick nieaktualny, weronika86 lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Ja też muszę podkład kupić, chciałam się nauczyć lepiej malować na L4, a jeszcze podkładu nie kupiłam i może mi zabraknąć czasu, jak będę się tak zbierać.

Angela trzymaj się i nie zwracaj uwagi na to, co ludzie mówią. Dobrze, że masz wsparcie męża.
    Gosha współczuję tych nocnych skurczów, dobrze, że minęły.
    Anka ty postaraj się więcej odpoczywać.
    Iwonka i Robotka gratuluję kolejnych tygodni.
    Powodzenia życzę na dzisiejszych wizytach, czekamy na same dobre wieści :)

Gosha, Robotka1 lubią tę wiadomość

km5smg7yaiikzi6r.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Shimmer toż ty jak moja siostra rodzona! :) ja mam dokładnie tak samo :) odkąd pamiętam malowałam koleżanki a nawet mamę na wszelkie możliwe okazje. Teraz znormalizowałam ilość posiadanych kosmetyków ale kiedyś... A jak dostałam w prezencie jako nastolatka kasetke z PUPY to się popłakałam heheh :) jaka ona była piękna...
    :D malowałam się na własny ślub i swoją świadkową również :D ja uwielbiam allegro :) mam swoich sprzedawców i gubi mnie to, ze mogę sobie markowe kosmetyki zamówić za śmieszne pieniądze (w porównaniu z naszymi sklepami), tylko jak się rozpędzę to kilka stówek potrafię tak przepuścić. Trochę mnie to martwi, ze teraz przy dziecku trzeba będzie się trochę powstrzymywać :D

Aguś86, mimka84 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    wow, super :) ja nie umiem sie malować ale zazdroszczę kobietom które mają do tego smykałkę.

Rennie, mleko, migdały nie dały rady :(
    To nie mam dla Ciebie dobrych wieści :( jedyna rada to nie kładź się!!! bo Ci się uleje :P

tb73roeqs1ggbdgp.png
‹‹ 2801 2802 2803 2804 2805 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ