Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hejka dziewczyny czy ktoras zamawiala od kokainy rozki?????
http://allegro.pl/miki-rozek-becik-piekny-bawelna-100-cieply-olo-i5073411010.html
o takie, patrze ze niedrogie to bym wziela od razu, ma ktoras????? albo w ogole czy macie rozki??????????? -
nick nieaktualnyIda wrote:A jak!
Ja chyba też muszę, bo właśnie wczoraj skończył mi się fluid, o którym wczoraj tu rozmawiałyśmy
Fluid jeszcze mam, ale zachciało mi się cieni więc do nich dobrałam jeszcze brązer, róż, coś do modelowania brwi, podkład też jakiś wzięłam ale to z ciekawościIda, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:hejka dziewczyny czy ktoras zamawiala od kokainy rozki?????
http://allegro.pl/miki-rozek-becik-piekny-bawelna-100-cieply-olo-i5073411010.html
o takie, patrze ze niedrogie to bym wziela od razu, ma ktoras????? albo w ogole czy macie rozki??????????? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:hejka dziewczyny czy ktoras zamawiala od kokainy rozki?????
o takie, patrze ze niedrogie to bym wziela od razu, ma ktoras????? albo w ogole czy macie rozki???????????
ja mam jakiegoś zwyklaka i zamierzam go intensywnie używaćbędę opatulała jak woobie
Shimmer - swoją miłość ciuchową ( z wiadomych względów) przelałam własnie na kosmetyki.
Ida - chyba Ty masz problem ze zgagą. Jak sobie radzisz? -
CzaryMary wrote:ja mam jakiegoś zwyklaka i zamierzam go intensywnie używać
będę opatulała jak woobie
Shimmer - swoją miłość ciuchową ( z wiadomych względów) przelałam własnie na kosmetyki.
Ida - chyba Ty masz problem ze zgagą. Jak sobie radzisz?ale kosmetyki... szczerze to ja planuję iść na jakieś szkolenie wizażowe i trochę dorabiać na boku w ten sposób
kocham i uwielbiam
Na zgagę renniejak zgaga miła to przejdzie a jak nie to nie
CzaryMary, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Czary ja całe życie gruba więc ciuchy mnie nigdy nie interesowały
ale kosmetyki... szczerze to ja planuję iść na jakieś szkolenie wizażowe i trochę dorabiać na boku w ten sposób
kocham i uwielbiam
wow, superja nie umiem sie malować ale zazdroszczę kobietom które mają do tego smykałkę.
Rennie, mleko, migdały nie dały rady -
shimmer_lip wrote:Czary ja całe życie gruba więc ciuchy mnie nigdy nie interesowały
ale kosmetyki... szczerze to ja planuję iść na jakieś szkolenie wizażowe i trochę dorabiać na boku w ten sposób
kocham i uwielbiam
Shimmer toż ty jak moja siostra rodzona!ja mam dokładnie tak samo
odkąd pamiętam malowałam koleżanki a nawet mamę na wszelkie możliwe okazje. Teraz znormalizowałam ilość posiadanych kosmetyków ale kiedyś... A jak dostałam w prezencie jako nastolatka kasetke z PUPY to się popłakałam heheh
jaka ona była piękna...
shimmer_lip, CzaryMary, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja też muszę podkład kupić, chciałam się nauczyć lepiej malować na L4, a jeszcze podkładu nie kupiłam i może mi zabraknąć czasu, jak będę się tak zbierać.
Angela trzymaj się i nie zwracaj uwagi na to, co ludzie mówią. Dobrze, że masz wsparcie męża.
Gosha współczuję tych nocnych skurczów, dobrze, że minęły.
Anka ty postaraj się więcej odpoczywać.
Iwonka i Robotka gratuluję kolejnych tygodni.
Powodzenia życzę na dzisiejszych wizytach, czekamy na same dobre wieściGosha, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:Shimmer toż ty jak moja siostra rodzona!
ja mam dokładnie tak samo
odkąd pamiętam malowałam koleżanki a nawet mamę na wszelkie możliwe okazje. Teraz znormalizowałam ilość posiadanych kosmetyków ale kiedyś... A jak dostałam w prezencie jako nastolatka kasetke z PUPY to się popłakałam heheh
jaka ona była piękna...
malowałam się na własny ślub i swoją świadkową również
ja uwielbiam allegro
mam swoich sprzedawców i gubi mnie to, ze mogę sobie markowe kosmetyki zamówić za śmieszne pieniądze (w porównaniu z naszymi sklepami), tylko jak się rozpędzę to kilka stówek potrafię tak przepuścić. Trochę mnie to martwi, ze teraz przy dziecku trzeba będzie się trochę powstrzymywać
Aguś86, mimka84 lubią tę wiadomość