X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ida Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 19:38

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dopiero 27 wizyte arghhhh jak daleko :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida ja mam kocyk :)

Ida lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, i jeszcze jedno: jak w lozeczku dziecko ma spac? Bo posciel na poczatek nie tylko spiworek? Mam w ogole ubierac posciel? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda dama - dobrze, że u małej wszystko ok :) siostrą się nie przejmuj. Pogodzicie się.

Lali - trzymam kciuki za wizytę

Ida - ja mam prześcieradełko, pod które zamierzam włożyć ten nieprzemakalny podkład oraz kocyk. żadnej pościeli do wózeczka nie kupuję.

Ida, liloe, Lali lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przescieradelko tez mam ;)

• Ida Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    R

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 19:38

• mantissa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda Damo, jesteś moja nadzieja, ze szyjka może się naprawic. :) Super! Mnie właśnie, odpieli od ktg. Jedyny plus z tego szpitala to ze codziennie mogę posłuchac malucha. ;)

Mnie też zgaga męczy od zawsze, nie muszę nawet nic jeść. :P mleko pomaga natychmiast ale na krótko, rennie czasem na dłużej a czasem też tylko na trochę. Migdaly pomogły raz, ale wtedy nie miałam ani mleka ani rennie więc może psychika zadziałala. ;P babka z łóżka obok ma taki płyn alu gastrin czy coś. Podobno działa. ;) A druga od wczoraj ma skurcze, dziś od rana na ktg, na razie stoi na 3 cm. PrZy poprzednim dziecku miała cesarke bo nie było postępu. Mam nadzieję, ze teraz jej się uda. ;) mogłaby jakąś pierworodka do mnie na salę teraz trafić. ;)

U mnie z kosmetykami jeszcze gorzej. Lubię kupować a później leżą bo nie chce mi się używać. :P tak to jest jak się siedzi w domu. :)l

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Ewelcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaa kosmetyki :*

Moim najulubieńszym tuszem do rzęs jest Volume Million Lashes od L"Oreala. Używam wersji extra blak i nie zamienię na nic innego. Długo używałam 2000 kalorii z MaxFactor ale niestety skład się zmienił i tym samym tusz zrobił się meeeeega dupny :/

CzaryMary lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    A ta poduszeczka - motylek czy skrzydła anioła? To do wózka jest, nie?

nie słyszałam o takich cudach. Jeśli kupisz Riko nano to tam jest regulacja kąta materacyka więc wydaje mi się że jakieś poduszki są zbędne :)

Ida lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez uwielbiam kosmetyki :D

• Gosha Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam ulubionego tuszu, ciagle szukam, bede sugerować sie waszymi opiniami, bo muszę kupić wlasnie... A podkład od lat Estee Lauder Doble Wear i róż obowiązkowo. To sa 3 rzeczy których w mojej kosmetyczce brakować nigdy nie moze :)

Bambi85 lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo boszze tematy kosmetykow a ja mam laptopa rozladowanego, Panowie naprawiaja pekniecia na klatce i cos zepsuli że nie mamy pradu:( ja z dziewczynami w pracy po kazdej wyplacie robilam grupowe zamowienie na stronie kosmetykizamerykijest sporo taniej:D

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa muszę ogolić nogi bo jutro do szpitala, do dupy. Nie lubię tej gimnastyki. Tylko jak tego nie zrobię to jutro mnie wygonią z krzykiem ' pani droga to nie weterynaria, a sioooo mi stąd' !

CzaryMary, Bambi85, weronika86, lysinka, Aguś86, liloe, Anka1501, Fasia, iwonka1077, Nadzieja84 lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Y

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 19:39

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hello, az nie wiem co napisac najpierw. Zostawic tu co poniektorych na chwilei i juz broją :P.
    Mnie sie dzisiaj dobrze spalo, obudzil mnie dzownkiem listonosz - przyszedl filc :D. Tak sie wystraszylam, bo mialam chyba mily sen, nie pamietam, dawno w takim tempie nie schodzilam na dol, jeszcze po drodze zarzucajac co nieco na siebie ;P.
    ANGELA kochana, jestes mega dzielna, ja wiem ze to trudny czas, ale dasz rade, kto jak nie Ty? Teraz jestes mamą a to zobowiązuje :). MARTYNKA bo mamusi tez jest dzielna i silna, musi troszeczke w tym inkubatorku polezeć ale wszystko dla jej dobra, zobaczysz ze zdnia na dzien bedzie coraz lepiej.
    GOSIA ciesze, sie ze dzisiaj juz lepiej, oby to byl falszywy alarm i nastepny raz przynajmniej koncem marca, no dobra ew 11 marzec tez moze byc , pdziele sie urodzinami z Twoim malym :)
    ANKA a Ty ospoczywaj, kurcze twarde bvrzuch caly czas? nie powinno tak byc a jak sie dzisiaj czujesz ? zmienilo sie cos?
    Kosmetyki achhh ostatnio sie zapuscilam w temacie, kurcze a potem bedzie coraz gorzej pewnie, macie racje trzeba kupic tez cos dla siebie, ja tez obczailam fajny tusz i jakos zmobilizowac sie nie moge, wole kupic spioszki :P, no i moj fluid, co by do szitala sie wypackowac hehe tak jak wczoraj mowilysmy. I ten rozswietlacz mega mi sie podoba, hwesta czy musialas wrzucac tu tego linka :>??? heh a co tam jeszcze macie ze swoich perelek kosmetycznych, podzielcie sie, chetnie z czegos skorzystam.
    Angel wings to poduszka do wozka zeby glowa na boki sie nie kiwala, ponoc dobra na początek i do fotelika tez moze byc, ludzie generalnie chwala, ja planuje zakupic, regulowane pochylenie w gondolce nie do konca spelnia ta funkcje co ta poduszka, tzn mozna oblozyc glowke dziecka czym innym ale chyba jedna poduszka zamiast 2-3 wygodniej.

Ida, Gosha lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o GOsha double wear to moj ulubiony podklad

Gosha lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda Darmo fajnie, że z dzidzią wszystko w porządku :) siostrą się nie przejmuj, samo się rozwiąże. Twoja ciąża i to ty decydujesz, kto ma o niej wiedzieć.
    Moim celem na teraz jest nauczyć się używać różu i tak mało wychodzę :) co do tuszu, to też jestem na etapie poszukiwań a mam krótkie rzęsy i praktycznie nic mi nie pasuje

km5smg7yaiikzi6r.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Dziewczyny, do wózka co potrzebuję? Sam kocyk wystarczy? Czy całą pościel? Co Wy macie?
    Ja mam do wózka kocyk, a na materacyk kładę flanelową pieluszkę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 13:05

Ida lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem ciemniak co do kosmetykow...mam jakis tusz no name, podklad loreala i roz z tej samej firmy..no i tyle...miempotrafie sie malowac, czuje sie zle w makijazu..tak sztycznie...moze dlatego ze nie malowalam sie nigdy i brak doswiadczenia.... zreszta moj maz bardzo nie lubi jak za duzo naloze.. taki naturalny makijaz, jak najbardziej ale jakies cienie czy zbyt duzo podkladu i mnie wygoni do lazienki to zmyc jak mieposluszna nastolatke :-) mowi,ze uwielnia moje piegi i mam ladna biala skore bez wypryskow i nie mam co maskowac..wiec tego mie robie...czasami tylko dla poprawienia wlasnego samopoczucia...ale czasami zazdroszcze dziewczynom makijazowych umiejetmosci, umiejetmosci donoru perfum czy ciuchow...ja wogole nie mam glowy do tego...

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
‹‹ 2803 2804 2805 2806 2807 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ