Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMłoda dama - dobrze, że u małej wszystko ok
siostrą się nie przejmuj. Pogodzicie się.
Lali - trzymam kciuki za wizytę
Ida - ja mam prześcieradełko, pod które zamierzam włożyć ten nieprzemakalny podkład oraz kocyk. żadnej pościeli do wózeczka nie kupuję.Ida, liloe, Lali lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Młoda Damo, jesteś moja nadzieja, ze szyjka może się naprawic.
Super! Mnie właśnie, odpieli od ktg. Jedyny plus z tego szpitala to ze codziennie mogę posłuchac malucha.
Mnie też zgaga męczy od zawsze, nie muszę nawet nic jeść.mleko pomaga natychmiast ale na krótko, rennie czasem na dłużej a czasem też tylko na trochę. Migdaly pomogły raz, ale wtedy nie miałam ani mleka ani rennie więc może psychika zadziałala. ;P babka z łóżka obok ma taki płyn alu gastrin czy coś. Podobno działa.
A druga od wczoraj ma skurcze, dziś od rana na ktg, na razie stoi na 3 cm. PrZy poprzednim dziecku miała cesarke bo nie było postępu. Mam nadzieję, ze teraz jej się uda.
mogłaby jakąś pierworodka do mnie na salę teraz trafić.
U mnie z kosmetykami jeszcze gorzej. Lubię kupować a później leżą bo nie chce mi się używać.tak to jest jak się siedzi w domu. :)l
-
Aaaaaaa kosmetyki :*
Moim najulubieńszym tuszem do rzęs jest Volume Million Lashes od L"Oreala. Używam wersji extra blak i nie zamienię na nic innego. Długo używałam 2000 kalorii z MaxFactor ale niestety skład się zmienił i tym samym tusz zrobił się meeeeega dupnyCzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nie mam ulubionego tuszu, ciagle szukam, bede sugerować sie waszymi opiniami, bo muszę kupić wlasnie... A podkład od lat Estee Lauder Doble Wear i róż obowiązkowo. To sa 3 rzeczy których w mojej kosmetyczce brakować nigdy nie moze
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Ooo boszze tematy kosmetykow a ja mam laptopa rozladowanego, Panowie naprawiaja pekniecia na klatce i cos zepsuli że nie mamy pradu:( ja z dziewczynami w pracy po kazdej wyplacie robilam grupowe zamowienie na stronie kosmetykizamerykijest sporo taniej:D
-
nick nieaktualnyAaaaa muszę ogolić nogi bo jutro do szpitala, do dupy. Nie lubię tej gimnastyki. Tylko jak tego nie zrobię to jutro mnie wygonią z krzykiem ' pani droga to nie weterynaria, a sioooo mi stąd' !
CzaryMary, Bambi85, weronika86, lysinka, Aguś86, liloe, Anka1501, Fasia, iwonka1077, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
hello, az nie wiem co napisac najpierw. Zostawic tu co poniektorych na chwilei i juz broją
.
Mnie sie dzisiaj dobrze spalo, obudzil mnie dzownkiem listonosz - przyszedl filc. Tak sie wystraszylam, bo mialam chyba mily sen, nie pamietam, dawno w takim tempie nie schodzilam na dol, jeszcze po drodze zarzucajac co nieco na siebie ;P.
ANGELA kochana, jestes mega dzielna, ja wiem ze to trudny czas, ale dasz rade, kto jak nie Ty? Teraz jestes mamą a to zobowiązuje. MARTYNKA bo mamusi tez jest dzielna i silna, musi troszeczke w tym inkubatorku polezeć ale wszystko dla jej dobra, zobaczysz ze zdnia na dzien bedzie coraz lepiej.
GOSIA ciesze, sie ze dzisiaj juz lepiej, oby to byl falszywy alarm i nastepny raz przynajmniej koncem marca, no dobra ew 11 marzec tez moze byc , pdziele sie urodzinami z Twoim malym
ANKA a Ty ospoczywaj, kurcze twarde bvrzuch caly czas? nie powinno tak byc a jak sie dzisiaj czujesz ? zmienilo sie cos?
Kosmetyki achhh ostatnio sie zapuscilam w temacie, kurcze a potem bedzie coraz gorzej pewnie, macie racje trzeba kupic tez cos dla siebie, ja tez obczailam fajny tusz i jakos zmobilizowac sie nie moge, wole kupic spioszki, no i moj fluid, co by do szitala sie wypackowac hehe tak jak wczoraj mowilysmy. I ten rozswietlacz mega mi sie podoba, hwesta czy musialas wrzucac tu tego linka :>??? heh a co tam jeszcze macie ze swoich perelek kosmetycznych, podzielcie sie, chetnie z czegos skorzystam.
Angel wings to poduszka do wozka zeby glowa na boki sie nie kiwala, ponoc dobra na początek i do fotelika tez moze byc, ludzie generalnie chwala, ja planuje zakupic, regulowane pochylenie w gondolce nie do konca spelnia ta funkcje co ta poduszka, tzn mozna oblozyc glowke dziecka czym innym ale chyba jedna poduszka zamiast 2-3 wygodniej.Ida, Gosha lubią tę wiadomość
-
Młoda Darmo fajnie, że z dzidzią wszystko w porządku
siostrą się nie przejmuj, samo się rozwiąże. Twoja ciąża i to ty decydujesz, kto ma o niej wiedzieć.
Moim celem na teraz jest nauczyć się używać różu i tak mało wychodzęco do tuszu, to też jestem na etapie poszukiwań a mam krótkie rzęsy i praktycznie nic mi nie pasuje
-
Ida wrote:Dziewczyny, do wózka co potrzebuję? Sam kocyk wystarczy? Czy całą pościel? Co Wy macie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 13:05
Ida lubi tę wiadomość
-
ja jestem ciemniak co do kosmetykow...mam jakis tusz no name, podklad loreala i roz z tej samej firmy..no i tyle...miempotrafie sie malowac, czuje sie zle w makijazu..tak sztycznie...moze dlatego ze nie malowalam sie nigdy i brak doswiadczenia.... zreszta moj maz bardzo nie lubi jak za duzo naloze.. taki naturalny makijaz, jak najbardziej ale jakies cienie czy zbyt duzo podkladu i mnie wygoni do lazienki to zmyc jak mieposluszna nastolatke
mowi,ze uwielnia moje piegi i mam ladna biala skore bez wypryskow i nie mam co maskowac..wiec tego mie robie...czasami tylko dla poprawienia wlasnego samopoczucia...ale czasami zazdroszcze dziewczynom makijazowych umiejetmosci, umiejetmosci donoru perfum czy ciuchow...ja wogole nie mam glowy do tego...