Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny chyba już był poruszany ten temat ale nie wiem jak to się skończyło a własnie jestem na etapie poszukiwań....
Czy któraś z Was wie czy stojak Tega Baby 86 pasuje pod wanienkę IKEA? Kurcze zapomniałam że brakuje mi takiego cudaMam wanienkę IKEA a nie mam na czym jej postawić a po cesarce raczej ciężko będzie się schylać i kąpać na podłodze
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
No laseczki ja spadam zjeść obiadek i szykować się na wizytę. Za 1, 5 h wychodzę z domu pierwszy raz od dwóch tygodni. Trzymać kciuki! Odezwę się wieczorem
Fasia, Bambi85, lysinka, Eweliśka, iwonka1077, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Anka i bardzo dobrze, że poszłaś do internisty! Mam nadzieję, że jutro ordynator potraktuje Cię poważnie
Ewelcia nie pomogę. Ja też mam wanienkę z IKEI ale mam w pokoju stolik też z ikie, z serii lak bodajże i na nim będę stawić wanienkę. myślę, ze nie będzie za nisko i nawe po cc dam radę
Angela super wieści! Oby tak dalej -
EWELCIA wczoraj byl ten temat ale nie rozstrzygnelysmy go, nikt nie ma takiego zestawu, eby sprawdzic. Ja sie obawiam, ze moze byc klopot bo zwykle produkty ikei pasuje do produktow ikei
, te tega sa rozne, ten co Amy pokazywala jest taki jakby wyprofilowany i wanienki tez, a te wanienki z ikea sa raczej proste wiec nie wiem.
Sama czekam na wanenke dopero
LILOE no wlasnie ja w zasadzie do dzisiaj myslalam ze z tymi fotelikami i adapterami to proste, co wiecej tez kiedys gadalam z gosciem z recaro i wlasnie po tej rozmowie tkwilam w blednym jak sie okazuje przeswiadczeniu i spokoju. Kurde
Wiec mi tez zostanie maxi cos ktorego tak nie chcialam, albo cybex.
Te be safe rzeczywiscie materialami nie powalaja, chociaz jest jeden typu alcantara ale chyba czarny, za to sa pieciopunktowe pasy ma co jest plusem ...
-
nick nieaktualnybylam po biustonosz w sklepie i babka mi dobrała rozmiar i w sumie zaplacilam 109 zl za stanik, a one sa po 60-70 na allegro, ale okazalo sie, ze moj rozmiar modelu miekkiego to 65G - ten wybralam https://sklep.alles.pl/produkt,mama-rene-01,208.html a usztywniane alles 70F musze miec, a zamowilabym totalnie zly rozmiar ;/
ten mierzylam jeszcze http://allegro.pl/biustonosz-do-karmienia-alles-mama-kelly-u-70-f-cz-i5013808953.html tez jest fajny, tez 109 zl kosztowalWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 14:16
Bambi85, Gosha lubią tę wiadomość
-
ANKA to w koncu cos sie ruszylo, no wlasnie tak delikatnie chcialam ci mniej wiecej to samo przekazac, ze trzeba sie szybko zajac ta sprawa, polozna dala ciala, dlatego kontakt bezposredni z Twoim ginem wydaje sie byc jedyna sluszna opcja ale dobrze , ze to zalatwilas, pewnie przeciwciala zrobia Ci w szpitalu, albo od razu dadza immunoglobuline bo to juz tydzien jak TZ wyjechal ?
-
hwesta wrote:bylam po biustonosz w sklepie i babka mi dobrała rozmiar i w sumie zaplacilam 109 zl za stanik, a one sa po 60-70 na allegro, ale okazalo sie, ze moj rozmiar modelu miekkiego to 65G - ten wybralam https://sklep.alles.pl/produkt,mama-rene-01,208.html a usztywniane alles 70F musze miec, a zamowilabym totalnie zly rozmiar ;/
Dlatego ja się boję zamawiać z allegro, bo zawsze mam problem z doborem biustonosza. Co firma to inny rozmiar tak naprawdę i dopóki nie przymierzę dopóty nie wiem jaki kupić...
Ładny ten biustonosz
Ja we wrześniu kupiłam biustonosz w Triumphie za który dałam 139,90zł i w grudniu już był za mały, a kupowałam większy. Teraz jeszcze chwile poczekam gdybym znowu miała się powiększyć pod biustem. -
nick nieaktualnyNo a ja byłam zamówiła 75D lub 70E, wiec totalnie by nie pasowal, wiec poki co mam ten jeden i wiecej nie kupuje. Babka powiedziala zebym przyszla tak 2-3 tyg po porodzie po uregulowaniu laktacji i mi wtedy dobierze ten usztywniany
Ida, Fasia, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
no i wlasnie o tym wczoraj mowilam HWESTA, dobrze ze znalazlas dobra brafitterke, zawsze dobrze dobrany stanik wychodzi w wydawoloby sie kosmicznym rozmiarze, a miseczka 65F nie jest wcale taka sama jak np w 80F
Fasia, hwesta, Gosha lubią tę wiadomość
-
Bambi wiesz co, pewnie bym nic nie zrobiła ale ten ból brzucha który mnie meczyl cała noc dodatkowo mnie zaniepokoil. Gin powiedział, że raczej dostane immunoglobuline bo nie ma co czekać na wyniki badań ale decyzje podejmie rano po obejrzeniu mnie.
liloe, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Bambi wiesz co, pewnie bym nic nie zrobiła ale ten ból brzucha który mnie meczyl cała noc dodatkowo mnie zaniepokoil. Gin powiedział, że raczej dostane immunoglobuline bo nie ma co czekać na wyniki badań ale decyzje podejmie rano po obejrzeniu mnie.
???
bylabym upierdliwa hehe
Super naprawde ze to zalatwilas, szczegolnie jak Ci ten brzuch twardnieje, dostaniesz IG i bedziesz zabezpieczona w razie co , bo tydzien to i tak za malo na VZV , wylega sie 10-14 dni najczescniejWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 14:27
Anka1501, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny