Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bambi85 wrote:ANKA wiem , ze najgorzej zostawic synka w domu, ale moze to nie bedzie dlugi pobyt, zalezy jak ta szyjka bedzie wygladala. Tak jak piszesz, bedzie dobrze
.
LILOE nie, to byl jakis znajomy znajomego kiedys, na nieformalnym gruncie troche go podpytwalam, molestowalam meza ostatnio zeby zalatwil do niego telefon, bo mialabym pare pytan, sle teraz to juz nie chce .
Ale faktycznie ten facet z warsztatow mial podobne stanowisko, teraz mi przypomnialas.
MLODA DAMO ja tez mam plus 11 i jak to powiedzila moj gin - swietnie, ja w zyciu takich cyfr na wadze nie widzialam ale juz przebolalam
Kurcze co na obiad zrobic, skoczylam sniadanie wiec czas zabrac sie na obiad, ja sie ide ogarnac a wy myślciezaraz przyjde sprawdzic co dzis gotujemy i co kupic bi pewnie bede musiala maly shopping zaliczyc
-
Ja 13 kg na plusie
ale mam to w nosie, po porodzie bede chudsza niz przed, czuje to
LILOE umowa stoi! Do 11 marca nie rodzę!
ANKA jak dobrze ze masz taka przyjaciółkę obok siebie, najlepszych przyjaciół... Bla bla bla...ale ze wzięła wolne i sie wprowadza do Ciebie na te dni! Super!!!
A ja koktail wciągnęłam z owoców leśnych z kostkami lodu...kwaśne było jak cholera wiec i cukier nie powinien wariować
weronika86, liloe lubią tę wiadomość
-
IDA interna stety, niestety nie wiem
, zastanawiam sie czy nie wykorzystac macierzynskiego na przeniesienie sie na specke modulowa bo ostatnio pojawila sie taka mozliwosc, ale bije sie z myslami.
MLODA DAMA ladna, tez na tej stronie wybralam posciel, moze dzisiaj tez zamowie
WERA nie wiem, wszystko jedno, na nic nie mam ochoty, pustka w glowie , osttanio przerabialam szpinak i kurczaka na 100 sposobow ale juz nie tego moge bleee a czerwone mieso mi smierdzi ostatnioWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 14:48
Ida lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:ania super orzyjaciolka, naprawde godne podziwu!
No wiem. Mój chciał wracać dzisiaj ale to nie jest 10km tylko 460 a po tych lekach lekarz zabronił mu prowadzić. Przyjaciółka jak siostra. Ona wie, że nie mam na kogo liczyćBambi85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Ja takie rzeczy załatwiam od razu
ale zadziałali ekspersowo - w piątek poszło roszczenie, dziś już wysłali kasiurę
A ja zawsze mam na wszystko czasna szczęście mam 3 lata na zgłoszenie pobytu w szpitalu i innych zabiegów/operacji także jakoś mnie nie nagli. Aczkolwiek kasa by się przydała
weronika86 lubi tę wiadomość
-
A ja chyba dziś na obiad zjem tosty .. Nie mam ani pomysłu ani siły żeby cokolwiek robić .. Poza tym musiałabym iść do sklepu. O 16 muszę wyjść na SR .. zasypiam na siedząco, bo spałam niecałe 5godz.. no koszmar..
-
Ida wrote:Bambi - a co to modułowo?
Ja dzisiaj robię spaghetti ale nie jakieś z torebki, ale z prawdziwymi pomidoramiI z makaronem Barilla, serio jest super, jak reklamują
No teraz na jesieni weszly moduly, ze od poczatku mozesz robic no pulmonologie albo alergologie albo gastroentero ; dotad dopiero po 5 latach interny i zdanym dobrze egzaminie moglas zdawac na nastepna specke. No ale sa plusy i minusy, poza tym jak wszyscy rzuca sie na moduly to taki po prawdziwej internie bedzie sie liczyl , musze dowiedziec sie o szczegoly.Ida lubi tę wiadomość
-
hej! Jestem po usg, z Ninką wszystko super, tzn. wszystkie narządy i łożysko prawidłowe, tylko jest troszkę mniejsza, bo wyliczony z usg dzisiejszego termin to 9.04 z usg w 12 tc. 30.03 więc lekarz stwierdził, że trzeba będzie zrobić jeszcze jedno usg ok. 36tc i zobaczyć czy jeszcze bardziej nie spowalnia ten rozwój. Waga Ninki to 1930g
, a i moje dziecko jak to gin określił, zapoznaje się już z wyjściem ewakuacyjnym, bo leży bardzo nisko i główką naciska na szyjkę, więc nawet nie ma mowy, żeby zrezygnować z tego mojego leżenia przymusowego
Ogólnie jestem bardzo zadowolona, bo powiedział, że wszystko pięknie rozwinięte i nawet, gdyby chciała troszkę wcześniej wyskoczyć, to myśli, że żadnych poważniejszych problemów by nie było
Gosha, Fasia, Bambi85, Ida, mimka84, natt, KasiaKwiatek, iwonka1077, hwesta, lysinka, weronika86, Lali, CzaryMary, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mimka u nas gin jest troszkę niezadowolony z tego, że dzidzia do 27 tc rosła miarowo, a od tego czasu jej wzrost spowalnia. Oczywiście nie musi to oznaczać niczego złego, tylko w kontekście tej mojej gestozy trzeba to obserwować. Ja się śmiałam, że może chociaż przełamiemy stereotyp, że drugie dziecko zawsze jest większe od pierwszego
mimka84 lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Mimka u nas gin jest troszkę niezadowolony z tego, że dzidzia do 27 tc rosła miarowo, a od tego czasu jej wzrost spowalnia. Oczywiście nie musi to oznaczać niczego złego, tylko w kontekście tej mojej gestozy trzeba to obserwować. Ja się śmiałam, że może chociaż przełamiemy stereotyp, że drugie dziecko zawsze jest większe od pierwszego
-
A i jeszcze dodam, że dzisiaj wykonałam zalecenie mojej gin odnośnie spożywania czerwonego mięsa i po usg byłam w mc i zjadłam mcroyala
Ida, iwonka1077, mimka84, hwesta, Gosha, lysinka, Bambi85, natt, Amy_, liloe, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość