Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie to nie stresuje, bo powiedział, że o jej zdrówko to nie mam się co martwić, bo wszystko w środeczku wygląda super. A jeżeli okaże się, że gestoza opóźnia wzrost, to w najgorszym wypadku wywołają poród i Mała będzie dorastać już poza mnąmimka84 wrote:Będzie dobrze, domyślam się jak trudne będzie czekanie na to usg w 36 tygodniu. Takie 3 tygodnie czekania u mnie trwało wieczność. Ja wczoraj to się poryczałam normalnie, bo mi wszystko puściło po badaniu.
Gin stwierdził, że teraz tak naprawdę to już z górki i jeśli nie będzie nagłego pogorszenia z gestozą, to jeszcze 3-4 tygodnie na leżąco spokojnie wytrzymamy, a później niech się dzieje co chce
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela zapomniałam napisać, super wieści o Martynce, będzie tylko lepiej!!!
A co do wagi to 5 kg na minusie tzn, -5kg od porodu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 15:40
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Angela zapomniałam napisać, super wieści o Martynce, będzie tylko lepiej!!!
A co do wagi to 5 kg na minusie tzn, -5kg od porodu?
do wagi wyjściowej brakuje 6 kg ale pewnie zniknie szybko przy tym trybie zycia
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela przy tym lataniu do szpitala itd nawet nie zauwazysz jak będziesz chudsza niż przed ciażą

Sylvia dobrze ze jest dobrze z dzidzia jakoś wytrzymasz z tym leżeniem
wiecej na forum bedziesz sie udzielac najwyzej 
heh a ja dostałam wlasnie paczke z gemini czyli 96 godzin to licza bez soboty i niedzieli
sylvia007, Ida, Fasia lubią tę wiadomość
-
Brałam wkladki laktacyjne lovi sa w miare troche duze dośc cienkie, z chlonnoscia sie przekonam jak zajdzie potrzeba:)
dziecko ma radochę strzela z foli babelkowej
Anka1501, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no nie bylo akurat wtedy na stanie a juz chcialam miec z glowy to zamówienie, nastepnym razem kupiesylvia007 wrote:Ja to wkładek z lansinoh nie zdradzę
dla mnie najlepsze, cieniutkie, a bardzo chłonne, no i każda osobno zapakowana.
te tez sa osobno pakowane.