Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja cale zycie sie malowalam. Do sklepu nie wyszlam bez pelnego makijazu.. a od kad jestem w ciazy mam to w dupie. W szPitalu jak bylam ani razu nie uzylam fluidu tuszu nawet nie mialam. Nie powiem zebym jakos wspaniale wygladala bez make upu a nawet powiem ze bez wygladam OKROPNIE!!! ale mam to w dupie
hwesta, Aguś86, Fasia, Eweliśka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja generalnie na codzień krem nawilżający, podkład, tusz i trochę pudru...i tyle
a teraz w ciąży nawet to dla mnie za dużo na codzień
jedynie krem rano i wieczorem, czasem maseczka. Nie jestem specjalnie miłośniczką i znawczyną kosmetyków, ale owszem mam tego trochę i lubię kupować sobie co jakiś czas. Jednak do porodu...
nie biorę, nie zamierzam użyć, potem latać zmywać
eeee tam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 18:33
Amy_, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Lysinka ja tez mam jasne rzesy ale za to długie i podkręcone:) dlatego od zawsze stosuję hennę
Amy ni tego się trzymać, w ciązy mamy wiele rzeczy w dupie:) a po porodzie te kilka dni jeszcze bardziej:D
ja jak chodziłam do pracy malowałam sie codziennie, a teraz okąd siedzę w domu-nie. i czuj jak mi skóra odpoczęła i się zregenerowała:)
a jak się pomaluję np w niedziele to aż miło na siebie popatrzyćAmy_, iwonka1077, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Posta mi ktoś podpier.... Grrr
Dostałam trochę rzeczy po synku koleżanki, co prawda niektóre "po domu" tylko ale jest też kilka bardzo fajnych. Dostałam tez stelaz na baldachim i mimo że nie miałam zamiaru wcześniej nic takiego montować to teraz się zastanawiammantissa, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
x
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:13
Amy_, Agusiek89, Anka1501, CzaryMary, iwonka1077, Lali, lysinka, Fasia, Eweliśka, sylvia007, natt, Justinka, weronika86, Gosha, KasiaKwiatek, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Zastanawiam się z czego zrobić baldachim bo szczerze mówiąc te gotowe są wiesniackie i kiczowate
dostawka będzie bardzo skromna to w sumie ładnym baldachimem mogę ją ozdobić. I te filcowe potwory będę miała gdzie zawiesić... Tylko z czego go zrobić? Z zasłony jakiejś? Macie pomysł?
-
A w szpitalu po porodzie nie miałam czasu i chęci się malować choć też do ludzi bez makijażu normalnie nie wyjdę. Jedyne czego używałam to mydła w płynie, pasty do zębów i kremu do twarzy no i raz umylam włosy
Nawet balsamu do ciała, ktory normalnie używam codziennie ani razu nie uzyłam