Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iwonka1077 wrote:Anka to moze jakis cienszy material jak na posciel dopasuj jakoś kolorkami?????
Właśnie będę zamawiać materiał na pościel, moja przyjaciółka będzie szyla. Z jednej strony będą kolorowe szopy a z drugiej gładki szary. Może zamówię tego szarego więcej i by było na baldachim. -
Anka1501 wrote:Właśnie będę zamawiać materiał na pościel, moja przyjaciółka będzie szyla. Z jednej strony będą kolorowe szopy a z drugiej gładki szary. Może zamówię tego szarego więcej i by było na baldachim.
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:FAsia ja bym piła
hehe im blizej terminu tym mniej sie przejmuję co mozna a co nie jakos sie kurować trzeba
Dziękipotrzebowałam potwierdzenia, że jakby co nie tylko ja mam to w nosie
Od jednej buteleczki może się nic nie staniew necie żadnych info na ten temat nie mogę znaleźć..
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
ej a jak to jest z xlanderm xcity? ktoś miał lub znajomi maja? albo jakieś recenzje ktos czytał?
Ten xmove troszkę mnie przytłoczył z tą wagą
xcity nawet bardziej mi się podoba i waga jest o niebo lżejsza
spacerówka 10.2 kg
gondola 11.4 kgEweliśka lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Fasia- jak po sr?
Póki co .. normalnieto tylko spotkanie organizacyjne. Dużo nas było
jutro jakiś wykład dodatkowy, miałam w planach iść ale czuję się mega źle.. Z nosa cieknie jak z odkręconego kranu, nos mam tak zdarty że nie jestem w stanie go dotknąć.. Kicham średnio co 3min po 5 razy.. FATALNIE.. Co do ćwiczeń to może pójdę na kilka zeby zobaczyć co i jak, położna tak doradzała. Ogólnie jestem nastawiona pozytywnie coby się czegoś dowiedzieć
były dziewczyny z terminem np na 19 czerwca!
-
Lali wrote:Dziewczyny czy ktoras z Was zamawiala laktator medela harmony reczny w zestawie ze smoczkiem calma? Moze ktoras mamusia juz uzywala w poprzedniej ciazy?
te ze smoczkiem calma to chyba drogie sa ??????
ja taki mam
http://medela.strefamarek.allegro.pl/laktator-medela-lactaset-zestaw.html -
Amy_ wrote:ej a jak to jest z xlanderm xcity? ktoś miał lub znajomi maja? albo jakieś recenzje ktos czytał?
Ten xmove troszkę mnie przytłoczył z tą wagą
xcity nawet bardziej mi się podoba i waga jest o niebo lżejsza
spacerówka 10.2 kg
gondola 11.4 kg
Mi też się podoba, nawet jeździłam nim po jakimś sklepie, ale koleżanka mi powiedziała ze jest kubełkowy i dzieci nie chcą w tym jeździć ale nie znam się i nie wiem ile w tym prawdy