Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy kupilismy camarelo carmele ze wzgledu na duza spacerowke i lekka i gondole lekka, ale faktycznie duza. Camarelo jest masywnym wozkiem, ale ja mam 160cm i uwazam ze dobrze przy nim wygladam, wiadomo, ze dochodzi but itd i te kilka cm wiecej wtedy mam, wydaje mi sie fajnym wozkiem camarelo, taki wizualnie zwykly ale bardzo zwrotny i lekki
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy ktoś jeszcze się rozpakował oprócz Angeli? Bo widzę, że Ewelcia pod wykresem koleżanki napisała że u nas już dwie rozpakowane. O co kaman?
Ewelcia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Ja się nie znam. Tylko skoro i tak chcesz kupować potem jakąś lekką spacerowke to siła rzeczy będziesz miała dwa wózki i tak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 20:07
-
MartaAlvi wrote:Dziewczyny, czy ktoś jeszcze się rozpakował oprócz Angeli? Bo widzę, że Ewelcia pod wykresem koleżanki napisała że u nas już dwie rozpakowane. O co kaman?
to dziewczyna z GANG +18 urodziła i ona miala termin kwietiony, kiedys sie u nas udzielała
Fajnie żeś już w domuMartaAlvi, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:to dziewczyna z GANG +18 urodziła i ona miala termin kwietiony, kiedys sie u nas udzielała
Fajnie żeś już w domu
Aaaaa
Dziękuje za info.
To ja lece odpoczywać, mam nadzieje, że od jutra będę już na bieżąco
Miłego wieczoru!Ewelcia lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:no na początek będę miała dwa. Jak dziecko będzie nieco większe to spacerówkę chce lekką typu parasolka , którą po etapie wózkowym wywalę do kosza :]
Dziwna taktykaale zrobisz jak uważasz. Ja mam spacerowke po synku, która teraz tez wykorzystam bo jestem z niej zadowolona. wole gondole używana bo to tylko na ok 5miesięcy jest
-
Anka1501 wrote:Dziwna taktyka
ale zrobisz jak uważasz. Ja mam spacerowke po synku, która teraz tez wykorzystam bo jestem z niej zadowolona. wole gondole używana bo to tylko na ok 5miesięcy jest
-
nick nieaktualnyBylam w mamas&papas kupilam dwa poscieradelka fajne na gumkach i spiralke z zabawcią
poduszki mam nie kupowac conajmniej do 12 miesiąca na plaskim dzidzia ma byc co mnie zdziwilo ! I tak podkladac pieluszke będe cieniutko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 20:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny