Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no niestety te pompowane sa ciezkie wszystkie, a jak jeszcze pojawiaja sie ograniczenia co do adapterow do odpowieniego fotelika i perspektywa noszenia po schodach to wybor wozka jest mega problemem i zaweza sie powaznie , ale wierzymy tu wszystkie ze i OLEK doczea sie wozka
Amy_, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale taczka Amy taniej wyjdzie i adapterow ne trzeba, bo kazdy fotelik Ci wejdzie do srodka

no zapomnialam o tych kurach
, gąbka juz nie dziala jak trzeba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 20:46
Fasia, Anka1501, Amy_, iwonka1077, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
Ja byłam nastawiona na xmova do czasu aż nie pojeździłam nim po sklepie, nie jest to tylko moje zdanie, bo widziałam taką opinię kilka razy w necie. Pewnie to subiektywne odczucia. Dla mnie był ciężki do prowadzenia po gładkich sklepowych kafelkach, więc na chodnikach może być tylko gorzej, moim zdaniem
Ale mnóstwo kobiet je ma, bo na ulicach często się je widzi.
Ty będziesz głównie wózkiem jeździć, nie mąż
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 20:47
Amy_, Bambi85, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
o to najlepszy pomysł. Owinę fotelik łąncuchem żeby się nie bujał na boki w tych taczkach, najwyżej kacza pojdzie samopasBambi85 wrote:ale taczka Amy taniej wyjdzie i adapterow ne trzeba, bo kazdy fotelik Ci wejdzie do srodka

Bambi85, iwonka1077, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Mi się xmove dobrze prowadzi ale domyślam się, że jak ktoś ma wymiary krasnala ogrodowego to mu ciężko

Przemilczę
Bambi85, Agusiek89, weronika86 lubią tę wiadomość