Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka tak jak pisałam - wózek to kwestia indywidualna, kazdej z nas jak widać podoba się co innego
Xl jest mnóstwo na ulicach więc nie mogą być takie złe skoro tyle ludzi je kupuje
Mi nie podpasował, bo ja mała i chuda jak krasnal
MłodaDama - ja kupiłam BD Husky czyli zimową wersję Lupo Comfort) czekam na przesyłkę
super się go prowadzi! Tak leciutko. Nie wiem jak Lupo bo go nie było w sklepie ale pewnie tak samo
Anka1501, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Bambi pisałam do nich niedawno żeby dali znać kiedy wysyłka
jak pytałam przed zakupem to odpisali, że 1 do 4 dni roboczych w zależności od koloru. Jutro będzie 3 dzień więc może jutro wyślą. Oby do końca tyg doszedł! Chciałabym
A moje materace miały być wysłane w czwartek.. Dzwonię dziś do nich i się okazało, że kurierzy uszkodzi mi paczkę i musiała wrócić do nadawcy.. Jutro wysyłają ponownie więc na czwartek będą..Anka1501, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasiu ja akurat innego wózka nie dotykałam więc porównania nie mam zbyt ale dla mnie ten Lupo jest spoko fajnie się go prowadzi,podbija,zwrotny lekki się wydaje właśnie. Torba duża fajna,kosz także pojemny,gondolka fajna no i jest taki uniwersalny fajny także zobaczymy jak to będzie z Riko i wtedy ostatecznie zdecydujemy
Ale prawdopodobnie zamawiać będzie TŻ zaraz jak się urodzi malec,bo chcemy konkretny kolor. Mamy dużo już uniwersalnych kolorów wsio ubranka,pościel oszalejeTakże na spokojne z tym wózkiem. Nosidełko będziemy mieli więc w razie w auto i jedziemy hehe a na spacerki i tak tak szybko nie wyjdziemy na spokojne
Fasia lubi tę wiadomość
-
MłodaDamo mam takie samo zdanie co do tego modelu BD. Zwrotny, lekko się prowadzi, super podbija, duży kosz zamykany na zamek, duża gondola ale to akurat w wersji Husky bo jest dostosowana do dzieci ubranych w kombinezony zimą
Porównaj sobie z Riko, pewnie
Ja zamawiałam teraz, bo znalazłam fajną aukcję na allegro z fotelikiem maxi cosi cabriofix który chcielismy kupić więc od razu zamówilismy całość -
nick nieaktualny
-
cześć Brzuchatki:)
Ja właśnie wróciłam z usg. Mała ma 1750g i wszystko z nią dobrze dlatego jestem szczęśliwa. Przyjmę na klatę wszystkie choroby świata byle ona zdrowiutka była:)
Powiem Wam w tajemnicy, że na 100% to dopiero dziś się potwierdziło, że to dziewczynka. Wcześniejsze usg to było "raczej" albo "chyba" a dziś powiedział 100%No i w ciągu 2 tygodni zmieniła pozycję na głowką w dół to dlatego zaczeła mnie uciskać w ten pessar. I pokłóciłam się z mężem na dokładkę bo wkurza mnie, że wiecznie niezadowolony jest a mi się udziela to a powinnien jakąś radość wnosić do domu a nie na wszystko, że później albo że go boli ciągle coś albo z oporem wyjdzie z psem a mnie kurwica strzela bo jak bym mogła to bym naokrągło sprzątała i z psem chodziła godzinami a teraz zależna jestem od malkontenta cholera jasna. No i jeszcze cena usg go przeraziła.
Fasia, Amy_, Aguś86, natt, Ewelcia, Ida, lysinka, weronika86, Angela89 lubią tę wiadomość
-
no my wlasnie bylismy w Lulababy
, Jedno mnie by przekonaly ale skoro malz nie chcial to nie, ja sie nie upieralam az tak. Musisz zobaczyc tego XL, moze akurat bedziesz miec inne wrazenia. Mnie najbardziej zniechecilo ze XL takie twarde, glowna amortyzacja sa duze kola, balam sie ze jak wozek bedzie za sztywny i puszcze mojego na spacer, a on ze swoja nadpobudliwoscia pojdzie pewnie na jakis podmiejski offroad i juz widzialam to jak glowa malemu podskakuje na kazdej nierownosci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 21:17
-
liloe wrote:Jedo mi się podoba poza zrytym systemem wypinania gondoli czego i tak robić nie będę bo mam szczęście nie mieszkać w bloku).
A ten city to ma jakiś upośledzony kosz na zakupy głębokości talerza do zupy, widziałaś to?
ahahaah widziałam! kosz jest ohydny