Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lali wrote:Bambi ladny zestaw i wg mnie nie jest drogi, bez przesady
same ochraniacze sa po 100 zl, a tu masz zestaw razem z posciela. Kupuj
wlasnie laduje do koszyka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 21:46
Fasia, Lali, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie skończyłam oglądać program 'Kossakowski. Inicjacja.' gdzie Kossakowski poddał się symulacji bóli porodowych... Przy bólu, który odpowiada 6 cm rozwarcia poprosił o gaz po czym z ogromnym bólem na twarzy zapytał : ' gaz rozweselający? kurwa jeszcze w życiu nie było mi tak smutno'
Śmiałam się jak głupia jednak jak na 8 cm zerwał elektrody i powiedział, że już dłużej nie da rady zaczęłam płakać... Chyba mam hormonalny burdel w głowie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 21:54
Bambi85, Fasia, Lali, Aguś86, lysinka, weronika86, Gosha, mf, CzaryMary, liloe, haneczka lubią tę wiadomość
-
A mi znów pod górkę... Okazało się ze ten extra bujaczek Tiny Love na który się tak cieszylam jest wadliwy i go nie wzięłam:|
W ogole to kolezanka mi napisala ze ma dwa laktatory do sorzedaniaq jutro napisze wiecej jak mi da znac moze ktoras bedzie cchciala -
Ida wrote:Amy, bo Twój problem polega na tym ze uparlaś się na recaro
Zmien priorytety to wybór będzie łatwiejszy. Może
Idę czytać książkę o porodachna mnie tez to przesszlo. Ale jak privia okaze sie byc faktycznie felerna po montazu na wozek to zmieniamy opcje fotelika i moze wybor wozk bedzie o niebo latwiejszy
a jak nie to skoncze z xmovem i recaro i 3.5 tys bede lzejsza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 22:55
-
mi troszke leoiej ife lulac..pomoglo po somu z 4 cytryn i mlekiem z czksnkiem plus woda morska do noska
i posmaruje kamfora pod nosek na noc zebym sie nie budzila
dobranoc...na mnie czksnek zawsze super dziala..fasia probowalas? dobranoc kobitki! do jutra!
Gosha, Ulka84, lysinka lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za wszytskie dzieć badane.
Ja mam w piątek pierwsze KTG i też mam stresa. Na ile czasu oni podpinaja to ustrojstwo do brzucha?. Mam tam przyjechac na 11 a o 14 musze odebraźć córkę z przedszkola i obawiam się czy zdąże.
MF ale lipa, w sumie dobrze, ze teraz sie to okazało a nie przy porodzie.
Ide troche moje dziecko pospieszyć bo za 10 minut mamy wychodzić a ona jest jeszcze w piżamie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 07:37
-
nick nieaktualny