Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Wspólnie z IDA i LILOE witam sie w pierwszym dniu 35 tygodnia!3 tyg do donoszonej ciazy... Szok!!!!
Powodzenia na wszystkich dzisiejszy wizytach, ja mam na 13, tez prosze trzymać kciuki!dzisiaj jest tutaj duzo wizyt wiec o mojej pewnie zapomnicie, hihi ale i tak dostaniecie jej pełen opis, chcecie czy nie chcecie
juz sie stresuje wynikami.. Analítica i siuski...
I kurować sie dziewczyny. .. Ktoś tu ewidentnie zaraza! Wszystkie przeziebienia przechodzimy ostatnio!
BAMBI posciel piękna, zapomniałam wczoraj napisać!Bambi85, lysinka, KasiaKwiatek, iwonka1077, weronika86, Aguś86, Eweliśka, sylvia007, Ida, Fasia, liloe, haneczka lubią tę wiadomość
-
Dzwonilam. Terminy na czwartek za tydzień. Jadę tam żeby mnie przyjęli. Coś czuje ze się mocno pokloce.. Trzymajcie kciuki..
Dziękuję!KasiaKwiatek, Gosha, CzaryMary, lysinka, Angela89, liloe, iwonka1077, Eweliśka, haneczka lubią tę wiadomość
-
MARY "nożne kciuki" hahaha dobre hasło
LILOE no niby w ciazy puls jest szybszy ale jak Ci pod 140/ min wczoraj podchodzilo to lekka przesada . Od razu nieczula... oj tam , po prostu szybko sie adaptujesz, ja tam bym wolala pewnych rzeczy nie czuc
A tak powaznie moze wczoraj sie zdenerwowalas, nakrecilas za bardzo tymi wozkami czy czyms :>? i to tak z emocji i cisnienie i puls, ale na pewno musisz kontrolowac
GOSHA trzymam kciuki, a noc spokojna? nie powtorzylo sie to z wczoraj?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 09:16
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
FASIA pamietaj... na pismie odmowe prosze, gwarantuje Ci ze nikt Ci tego nie podpisze. Powiedz tez o tym szwie i zagrozonej ciazy, wiadomo kazda infekcja niewskazana, poza tym jka napinasz brzuch przy kaszlu to tez niekorzystne na dluzsza mete. WALCZ
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 09:16
weronika86, Aguś86, Fasia, liloe lubią tę wiadomość
-
BAMBI noc wyjątkowo spokojna. Jak spokojna to trzeba sobie cos wkręcić, wiesz jak to jest... Budzę sie i mysle, dlaczego mały w nocy mnie kopami nie obudził, ze moze sie nie ruszal
wszystkie powariujemy zanim porodzimy!!!
Bambi85, liwi, Aguś86, Eweliśka, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:FASIA pamietaj... na pismie odmowe prosze, gwarantuje Ci ze nikt Ci tego nie podpisze. Powiedz tez o tym szwie i zagrozonej ciazy, wiadomo kazda infekcja niewskazana, poza tym jka napinasz brzuch przy kaszlu to tez niekorzystne. WALCZ
święta racja Bambi. Ja na początku ciąży próbowałam dostać się do internisty z mega grypą i tez termin był dopiero na przyszły tydzień. Oznajmienie pani rejestratorce że jestem w ciąży w ogole jej nie wzruszył. ze łzami w oczach sobie poszłam. teraz nie byłabym już taką sirotą! trzeba walczyć o swoje. Opieka lekarska należy sie nam jak psu buda. Tym bardziej, że w brzuszkach mamy skarby. które wyjątkowo trzeba pielęgnować.Angela89, Bambi85, Gosha, Eweliśka, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosha wrote:BAMBI noc wyjątkowo spokojna. Jak spokojna to trzeba sobie cos wkręcić, wiesz jak to jest... Budzę sie i mysle, dlaczego mały w nocy mnie kopami nie obudził, ze moze sie nie ruszal
wszystkie powariujemy zanim porodzimy!!!
heheh ja dzisiaj w nocy miałam poważną rozkminkę na temat imienia naszego syna. Szkoda mi go że taki bezimienny jest -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatt wrote:Cześć i czołem.
Spadam na wizytę w szpitalu, zobaczymy co tam wymyślą.
Odezwę się później, bądźcie grzeczne.
Tak jest szefowo !
cholera kciuków nam niestarczy. Ok po jednym kciuku dla jednej mamuśki, no dobra dla Angeli będą 2 - bo Martynka już na świecieBambi85, liwi, Gosha lubią tę wiadomość