Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:no dokladnie ANKA opisac trzeba i to duzymi drukowanymi
Mój udaje, że wszystko czai
100 razy mówiłam mu: reklamówkę EMPIK masz dać położnej od razu po urodzeniu młodego!!
ciuszki na wyjście ze szpitala czekają już przygotowane w foteliku samochodowym - wszystko zafoliowane żeby się nie kurzyło. Mam nadzieję, że sobie chłopina poradzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 10:12
lysinka, Bambi85, Fasia, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymisia83 wrote:Dziewczyny, a kupujecie mate ochronną do materaca żeby go nie zamoczyć?
Ja takowy nabyłam, ale znajoma mnie "zganiła", że materac nie będzie powietrza przepuszczał i zgłupiałam:(
w sumie o tym nie pomyślałam ale może być problem jak dzieciak obsika materac... -
misia ja kupilam, a jak bedzie zasikany zaprzeproszeniem to bedzie dobrze??? jak wyprac caly materac, pokrowiec wypierzesz. Z reszta te ochraniacze to juz nie takie chamskie ceraty. Kupilam, zobacze jak sie sprawuje. najwyzej bede kombinowac
misia83, Anka1501, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
misia83 wrote:Dziewczyny, a kupujecie mate ochronną do materaca żeby go nie zamoczyć?
Ja takowy nabyłam, ale znajoma mnie "zganiła", że materac nie będzie powietrza przepuszczał i zgłupiałam:(
Ja nie mam. Przy starszej córce zaopatrzyłam się dopiero jak była starsza. Na początku raczej nie było problemów żeby cos tam przemokło. -
nick nieaktualny
-
misia83 wrote:Dziewczyny, a kupujecie mate ochronną do materaca żeby go nie zamoczyć?
Ja takowy nabyłam, ale znajoma mnie "zganiła", że materac nie będzie powietrza przepuszczał i zgłupiałam:( -
nick nieaktualnyBambi85 wrote:misia ja kupilam, a jak bedzie zasikany zaprzeproszeniem to bedzie dobrze??? jak wyprac caly materac, pokrowiec wypierzesz. Z reszta te ochraniacze to juz nie takie chamskie ceraty. Kupilam, zobacze jak sie sprawuje. najwyzej bede kombinowac
no własnie, z resztą tak naprawdę dziecko nie będzie na tym materacyku znowu aż tak duzo leżało. ( Jeśli w ogole będziehehehe )
misia83, weronika86, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
liwi wrote:Weronika zdrówka.
Ja się zaparłam, żadnych porodów. U nas nie ma neonatologi i musiałabym leżec w szpitalu w Wałbrzychu albo we Wrocławiu a to jednak prawie godzina drogi w jedna stronę i pewnie sama bym tam siedziała iz a córą bym teskniła, pierdziele zaczne 37 tydzień to dopiero o tym pomyśle. Mam nadzieje że mała jaśnie pani ma takie samo zdanie.a ty?
liwi lubi tę wiadomość