Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zakładam, że w najbliżej przyszłości też będę śmigała w balerinkach i sandałkach ale czasami trzeba się "odstrzelić" dla zdrowia psychicznegoBambi85 wrote:ja tez LIWI nie nosze szpilek, pare tam mam ale rzadko zakladam, ale lubie ogladac. Mnie najwygodniej w balerinkach, mam ich hmmm duuuuuzo i je uwielbiam, mama sie ze mnie smieje, ze znowu kupilam nastepne kapcie ;p
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisia - fajne szpile

ja ze wstydem muszę się przyznać, że mam około 100 par butów a chodzę zaledwie w kilku. Na wiosnę planuję zakup takich sportowych na koturnie. Niska jestem więc chciałabym się trochę wydłużyć
misia83, Krysti, hwesta, Eweliśka, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
BAMBI widzę ze tez masz fetysz oglądania szpilek!
ja mam dosyć sporo, ale to chyba ogólnie mania butów
zadziej w nich chodzę bo wiecznie w biegu
ale imprezy wszystkie obowiązkowo!!! MISIA! Az przyjemność mi zrobiłaś, a nie tylko wózki, pieluchy itp tutaj jakby to forum dla ciężarnych było
hihi
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję kolejnych tygodni

Misia zakupy super
Gdzie kupiłaś ten organizer?
Ja niestety nie umiem chodzić w szpilkach, kiedyś śmigałam, potem przestałam i zatraciłam tę umiejętność
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 10:37
-
nick nieaktualnyBambi ja tak samo. Szpilek niw noszę raz, że średnio mi wygodnie, dwa z moim stylem życia nie mam okazji za dużo (tylko wesele itp)
ale uwielbiam oglądać, przymierzać
ja najczęściej w balerinkach, mój K 2cm wyższy ode mnie więc też głupio byśmy wyglądali, choć on z tym problemu nie ma
mówi, że może być moim Polańskim 
Na swój ślub we wrześniu też planuję wystrzałowe balerinki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 10:38
lysinka, CzaryMary, Bambi85, misia83, Fasia, Aguś86, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam gdzie bo kolo lozeczka bedzie szafeczka dluga i wąska takze sobie ulokuje to ,ale pierw szafke dzis zmierze w sklepie czy to wejdzie.misia83 wrote:Krysti, jak bym miała gdzie ten Twój organizer postawić to bym się nawet chwili nie zastanawiała. Bardzo mi się podoba:)
MłodaDama lubi tę wiadomość
-
Bry bry

Fasia kuruj się i nie daj się lekarzowi
musi Cię ogarnąć
w końcu nowe pokolenie nosisz 
Angela to cudne wieści. Jeszcze troszkę i mała będzie z Tobą w domu. Podobno przy kaszlu po cc pomaga przykładanie sobie poduszki do brzucha.
Ja wczoraj odebrałam brykę
stoi u taty bo u nas jeszcze kurz ale po weekendzie będzie git 
Ida kocham Twoje pojemniki
Bambi85, misia83, Ida, Fasia, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
100 par butów, zazdroszczę. Ja bym nie miała gdzie trzymaćCzaryMary wrote:Misia - fajne szpile

ja ze wstydem muszę się przyznać, że mam około 100 par butów a chodzę zaledwie w kilku. Na wiosnę planuję zakup takich sportowych na koturnie. Niska jestem więc chciałabym się trochę wydłużyć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lysinka, zamawiałam na stronie childhome.pllysinka wrote:Dziewczyny gratuluję kolejnych tygodni

Misia zakupy super
Gdzie kupiłaś ten organizer?
Ja niestety nie umiem chodzić w szpilkach, kiedyś śmigałam, potem przestałam i zatraciłam tę umiejętność
KasiaKwiatek, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymisia83 wrote:100 par butów, zazdroszczę. Ja bym nie miała gdzie trzymać

a Ty myślisz, że ja mam?
( z moją mamą mamy swoją słodką tajemnicę i po kryjomu wywożę do rodziców
)
Bambi85, lysinka, KasiaKwiatek, misia83, Eweliśka, Fasia, weronika86, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny