Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bambi85 wrote:no shimmer dokladnie szpilki spowalniaja, ja tez zawsze w biegu, ale czasem super zalozyc, od razu czujesz sie inaczej.
Ja teraz dzień w dzień śmigam z psina w grubych dresowych spodniach i kurtce narciarskiej. wygodniej i jak pies na mnie włazi to mi nie szkoda, ale wyglądam jak dziecko nędzy i rozpaczy.
Teraz juz sie nie mogę doczekać kiedy choć na chwile wskoczę w spódnice i szpilkiBambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:shimmer co jeszcze wczoraj dorwałaś? wpadło Ci coś w oko liroju i ikea?
jak zawsze pojemniki na jedzenie takie okrągłe z niebieskimi pokrywkami bo je kocham, klipsy na otwarte foliowe torebki i kwiatki do kibla
z innych dzieciowych rzeczy to już wcześniej miałam ręcznik z misiem i kapturkiem a inne cuda niestety pasują tylko na ikeowe wymiary np materaca a ja mam taki normalny czyli 60x120.
A w liroyu już mnie nic nie zaskoczywszystko już widziałam
od 3 tygodni byłam tam 3x w tygodniu
szukam wściekle różowych albo fioletowych grubych dywaników łazienkowychktokolwiek widział, ktokolwiek wie
CzaryMary, Bambi85, Ida, Krysti, weronika86, haneczka, liloe lubią tę wiadomość
-
Czy Wy wiecie jakie ja mam zaległości na youtube przez te 3 tygodnie
ja nie wiem kiedy ja to ogarnę
zarobiona jestem strasznie
w sobotę sprzątamy ostatnie pomieszczenie czyli pokój Baśki i będę mogła zacząć prać i prasowaćcudownie
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
Hej. Witam się i ja, choć dzisiaj w gorszym stanie.
Angela super, że laktacja się rozkręca. Taki patent Ci sprzedam: jak odciągając mleko to zerkając sobie na zdjęcia Martynki, powinno pomóc w produkcji
Dziewczyny wizytujące dzisiaj trzymam kciuki
Mf w tym Twoim szpitalu to naprawdę żarty sobie robią, też bym miała myśl wypisać się na żądanie.
Fasia biedaku, mam nadzieję, że lekarz szybko Cię przyjmie i coś Ci przepisze. Ja jak byłam chora to coś tam dostałam, więc może i coś Tobie coś dadząKasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Ja tez uwielbiam buty
a trampki na koturnie mam o takie i są super https://m.zalando.pl/esprit-lexa-wedge-tenisowki-i-trampki-wysokie-niebieski-es111s01n-k11.html
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda - gratki nowego tygodnia. jesssu już niedługo
imię no niby jest to co Ci kiedyś pisałam, ale mąż zaczyna coś kręcić nosem więc wiem że nic nie wiem:(
misia - co się będziesz opierać pokusie. wkładaj obcasytylko błagam Cię orła nie wywiń
a wiecie, że mam 237 dzień cyklu hahahaha !!Ida, shimmer_lip, misia83, Bambi85, haneczka lubią tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:IDA moze sobie przesuniemy deadline z konca lutego co??? pamietasz?? bo mi tez slabo idzie, wczoraj nic, dzisiaj leze bo mnie to w nocy wystraszylo i tak codziennie cos wypada no
wczoraj jak wyszliśmy z domu o 12 to o 19:30 wróciliśmy.
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:No! Bo dzisiaj jak zobaczyłam, że jest już 18 (!) to mało nie zasłabłam potykając się o stos prania, poustawiane na sobie meble i mijając kłęby kurzu... Tylko cholera na kiedy tak, żeby zdążyć?
, bedzie 1/3 miesiaca, zostanie 2/3 zeby porobic nic
no wlasnie dzisiaj 18 a luty krotki aaaaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 11:03
Ida lubi tę wiadomość