X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    a co? nagrywasz filmiki ?? :P
    Kochana kiedyś chciałam :D nawet mój nick się z tego wziął :D miałam być wziętą jutjuberką po 30stce :D

Nie, za to maniakalnie oglądam :D

Bambi85, CzaryMary, Gosha, weronika86, Aguś86 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MARY jakie to imie, chyba nie gorsze niz "moj" Leon :>?

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:

łooooooo kochana gorsze, żeby nie powiedzieć potworne !! ;)

shimmer - ja tez lubię oglądać filmiki na YT - Pisze do was a w tle gada Karolina ze stylizacji :) ahhh niedługo będzie mi brakowało tego wolnego czasu:)

Ida lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    Twój Leon mi się podoba ;) może dlatego, ze znajomi mają Leo i baaardzo do niego pasuje Leoś :D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 19:48

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jesssu siedzę w wannie i biję się przez Was z myślami czy wstawić pranie czy jeszcze nieee... :-P ale chyba najwyższy czas bo mam coraz mniej siły i brzuch przeszkadza coraz bardziej :-)
    A tyle tego jest...ciuszki Mikiego, moje, kocyki, pościel, rzeczy wózkowe... I jeszcze te decyzje co do szpitala, co na wyjście, skąd ja mam to wiedzieć? :-D

haneczka lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    łooooooo kochana gorsze, żeby nie powiedzieć potworne !! ;)

shimmer - ja tez lubię oglądać filmiki na YT - Pisze do was a w tle gada Karolina ze stylizacji :) ahhh niedługo będzie mi brakowało tego wolnego czasu:)
    No :) czasu będzie brakowało i kasy na te wszystkie niezbędne gadżety :D
    A Karolina mnie od jakiegoś czasu drażni ;) nie wiem czemu ;)ale i tak oglądam :)
    u mnie w tle Maxineczka :D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa i mi też cycki ruszyły. Jakiś czas temu to jak nacisnęłam to kropelki się pokazywały, alenod kilku dni już mam to delikatne delikatne uczucie mrowienia :-) przypomniało mi się to odczucie jak pokarm napływa :-D ja tam zawsze to lubiłam, karmienie sprawia mi przyjemność :-P

Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    O jesssu siedzę w wannie i biję się przez Was z myślami czy wstawić pranie czy jeszcze nieee... :-P ale chyba najwyższy czas bo mam coraz mniej siły i brzuch przeszkadza coraz bardziej :-)
    A tyle tego jest...ciuszki Mikiego, moje, kocyki, pościel, rzeczy wózkowe... I jeszcze te decyzje co do szpitala, co na wyjście, skąd ja mam to wiedzieć? :-D

no weź, gdzie żeś Ty wlazła z komputerem stacjonarnym?? do wanny ??

a tak poważnie Kasia - to ja uważam że już czas na pranie i prasowanie ale tylko i wyłącznie z tego względu, że będzie coraz ciężej. brzuszek bedzie jeszcze trochę rósł, jakaś opuchlizna się pewnie pokaże. ja bym już zaczęła. Po mału, bez spinki :)

weronika86 lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    No :) czasu będzie brakowało i kasy na te wszystkie niezbędne gadżety :D
    A Karolina mnie od jakiegoś czasu drażni ;) nie wiem czemu ;)ale i tak oglądam :)
    u mnie w tle Maxineczka :D

tak , mnie też one wszystkie drażnią - bo nie są w ciąży :P ;)

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze ja juz nie potrafie sie ustosunkowac do tego Leona, najpierw bylam definitywnie na nie, a teraz jak moj maz tak roczulajaco do mnie mowi tzn do brzucha to juz nie wiem czy je polubilam, czy to przyzwyczajenie czy co :P No nic czekam az go zobacze, tylko ze literek nie zamowie wczesniej :P.

MARY gorzej to tylko Zygmunt :P, moj maz ma tak na imie, po tatusiu i jest bardzo z tego dumnny :P i tez tak chcial kiedys synowi dac na imie ale jeszcze przed poczeciem to ustalilismy ze nie, bo najbardziej to chcial Zygmunt August <hahaha>

KasiaKwiatek, CzaryMary, Eweliśka, weronika86, liloe lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na wiem Mary ale ja na tym l4 to się rozlazła larwa zrobiłam :-P normalnie mam lenia :-D a już ta choroba 10-dniowa to mnie totalnie rozbiła. Ale czas zebrać wesołe pośladki i wziąć się do roboty. Inaczej będę musiała polegać polegać na K i dziewczynach...ciekawy eksperyment by to był :-P robią i umieją dużo w domu, ale prasowanie i pranie hmmm mogliby popłynąć :-D

CzaryMary, CzaryMary, misia83, weronika86 lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Heh, lewy cycek mi się uaktywnił. Już nie mogę tak na nie naciskać jak próbuję wydmuchać nos :P

Dziewczyny - na lekki kocyk lepsze połączenie bawełna-bawełna czy bawełna-dresówka? Czym się to różni w ogóle?
    Ja tak właśnie ciągle czytam jak piszecie, że to minky to takie grube. Jak z jednej strony jest cienka bawełna taka kolorowa a z drugiej ten polarek/ nie polarek to te kocyki wcale grube nie są. Taka gruba dresówka jest cieplejsza niż minky moim zdaniem. Zwłaszcza ta dresówka z białym jakby miśko-polarkiem. A bawełna bawełna moim zdaniem jest za cienka bo to jakbyś pod poszewkę samą dziecko włożyła i w sumie tak przecież możesz robić to po co kupować ;)

Ida lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesooo co się dzieje z tym na wspólnej??? ciągle gołe dupy i sexy!!! jestem zgorszona!!!

Bambi85, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

CzaryMary, Bambi85, lysinka, KasiaKwiatek, misia83, adk_1989, weronika86, Aguś86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi ale Leon to cudowne imię! Co Ty chcesz? Super chłopak mi się wizualizuje. Ja nie byłam przekonana do Mikiego. Uważam obiektywnie, że jest wiele fajniejszych czy oryginalniejszych imion. Ale to był wybór mojego Żaby, to jego dziedzic i synek wymarzony, od lat tak miał na imię w jego głowie. Dlatego wcale nie zamierzałam oponować, córkom obu ja wymyśliłam imiona :-D
    A w sumie mogłoby być gorzej... Np Zygmunt :-P albo Jarosław :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 11:22

shimmer_lip, Bambi85, CzaryMary, misia83, weronika86 lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Na wiem Mary ale ja na tym l4 to się rozlazła larwa zrobiłam :-P normalnie mam lenia :-D a już ta choroba 10-dniowa to mnie totalnie rozbiła. Ale czas zebrać wesołe pośladki i wziąć się do roboty. Inaczej będę musiała polegać polegać na K i dziewczynach...ciekawy eksperyment by to był :-P robią i umieją dużo w domu, ale prasowanie i pranie hmmm mogliby popłynąć :-D
    No i takie wyłączenie z gry przez chorobę mnie motywuje do roboty :D dziś leżę bo dwa dni na dupie nie usiadłam i coś się z tą szyjką zaczyna dziać ale ogólnie to ogarniam wszystko :) cały przyszły tydzień mam zamiar prać :D zobaczymy jak mi pójdzie :D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 19:49

CzaryMary lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Bambi ale Leon to cudowne imię! Co Ty chcesz? Super chłopak mi się wizualizuje. Ja nie byłam przekonana do Mikiego. Uważam obiektywnie, że jest wiele fajniejszy czy oryginalniejszych imion. Ale to był wybór mojego Żaby, to jego dziedzic i synek wymarzony, od lat tak miał na imię w jego głowie. Dlatego wcale nie zamierzałam oponować, córkom obu ja wymyśliłam imiona :-D
    A w sumie mogłoby być gorzej... Np Zygmunt :-P albo Jarosław :-D
    No :) jeszcze Władysław albo Bożydar ;)

KasiaKwiatek, weronika86, Aguś86 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
‹‹ 2827 2828 2829 2830 2831 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ