Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:MARY jakie to imie, chyba nie gorsze niz "moj" Leon :>?
łooooooo kochana gorsze, żeby nie powiedzieć potworne !!
shimmer - ja tez lubię oglądać filmiki na YT - Pisze do was a w tle gada Karolina ze stylizacjiahhh niedługo będzie mi brakowało tego wolnego czasu:)
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO jesssu siedzę w wannie i biję się przez Was z myślami czy wstawić pranie czy jeszcze nieee...
ale chyba najwyższy czas bo mam coraz mniej siły i brzuch przeszkadza coraz bardziej
A tyle tego jest...ciuszki Mikiego, moje, kocyki, pościel, rzeczy wózkowe... I jeszcze te decyzje co do szpitala, co na wyjście, skąd ja mam to wiedzieć?haneczka lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:łooooooo kochana gorsze, żeby nie powiedzieć potworne !!
shimmer - ja tez lubię oglądać filmiki na YT - Pisze do was a w tle gada Karolina ze stylizacjiahhh niedługo będzie mi brakowało tego wolnego czasu:)
czasu będzie brakowało i kasy na te wszystkie niezbędne gadżety
A Karolina mnie od jakiegoś czasu drażninie wiem czemu ;)ale i tak oglądam
u mnie w tle Maxineczka
-
nick nieaktualnyAaa i mi też cycki ruszyły. Jakiś czas temu to jak nacisnęłam to kropelki się pokazywały, alenod kilku dni już mam to delikatne delikatne uczucie mrowienia
przypomniało mi się to odczucie jak pokarm napływa
ja tam zawsze to lubiłam, karmienie sprawia mi przyjemność
Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:O jesssu siedzę w wannie i biję się przez Was z myślami czy wstawić pranie czy jeszcze nieee...
ale chyba najwyższy czas bo mam coraz mniej siły i brzuch przeszkadza coraz bardziej
A tyle tego jest...ciuszki Mikiego, moje, kocyki, pościel, rzeczy wózkowe... I jeszcze te decyzje co do szpitala, co na wyjście, skąd ja mam to wiedzieć?
no weź, gdzie żeś Ty wlazła z komputerem stacjonarnym?? do wanny ??
a tak poważnie Kasia - to ja uważam że już czas na pranie i prasowanie ale tylko i wyłącznie z tego względu, że będzie coraz ciężej. brzuszek bedzie jeszcze trochę rósł, jakaś opuchlizna się pewnie pokaże. ja bym już zaczęła. Po mału, bez spinkiweronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:No
czasu będzie brakowało i kasy na te wszystkie niezbędne gadżety
A Karolina mnie od jakiegoś czasu drażninie wiem czemu ;)ale i tak oglądam
u mnie w tle Maxineczka
tak , mnie też one wszystkie drażnią - bo nie są w ciążyshimmer_lip lubi tę wiadomość
-
kurcze ja juz nie potrafie sie ustosunkowac do tego Leona, najpierw bylam definitywnie na nie, a teraz jak moj maz tak roczulajaco do mnie mowi tzn do brzucha to juz nie wiem czy je polubilam, czy to przyzwyczajenie czy co
No nic czekam az go zobacze, tylko ze literek nie zamowie wczesniej
.
MARY gorzej to tylko Zygmunt, moj maz ma tak na imie, po tatusiu i jest bardzo z tego dumnny
i tez tak chcial kiedys synowi dac na imie ale jeszcze przed poczeciem to ustalilismy ze nie, bo najbardziej to chcial Zygmunt August <hahaha>
KasiaKwiatek, CzaryMary, Eweliśka, weronika86, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa wiem Mary ale ja na tym l4 to się rozlazła larwa zrobiłam
normalnie mam lenia
a już ta choroba 10-dniowa to mnie totalnie rozbiła. Ale czas zebrać wesołe pośladki i wziąć się do roboty. Inaczej będę musiała polegać polegać na K i dziewczynach...ciekawy eksperyment by to był
robią i umieją dużo w domu, ale prasowanie i pranie hmmm mogliby popłynąć
CzaryMary, CzaryMary, misia83, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Heh, lewy cycek mi się uaktywnił. Już nie mogę tak na nie naciskać jak próbuję wydmuchać nos
Dziewczyny - na lekki kocyk lepsze połączenie bawełna-bawełna czy bawełna-dresówka? Czym się to różni w ogóle?Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBambi ale Leon to cudowne imię! Co Ty chcesz? Super chłopak mi się wizualizuje. Ja nie byłam przekonana do Mikiego. Uważam obiektywnie, że jest wiele fajniejszych czy oryginalniejszych imion. Ale to był wybór mojego Żaby, to jego dziedzic i synek wymarzony, od lat tak miał na imię w jego głowie. Dlatego wcale nie zamierzałam oponować, córkom obu ja wymyśliłam imiona
A w sumie mogłoby być gorzej... Np Zygmuntalbo Jarosław
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 11:22
shimmer_lip, Bambi85, CzaryMary, misia83, weronika86 lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Na wiem Mary ale ja na tym l4 to się rozlazła larwa zrobiłam
normalnie mam lenia
a już ta choroba 10-dniowa to mnie totalnie rozbiła. Ale czas zebrać wesołe pośladki i wziąć się do roboty. Inaczej będę musiała polegać polegać na K i dziewczynach...ciekawy eksperyment by to był
robią i umieją dużo w domu, ale prasowanie i pranie hmmm mogliby popłynąć
dziś leżę bo dwa dni na dupie nie usiadłam i coś się z tą szyjką zaczyna dziać ale ogólnie to ogarniam wszystko
cały przyszły tydzień mam zamiar prać
zobaczymy jak mi pójdzie
-
KasiaKwiatek wrote:Bambi ale Leon to cudowne imię! Co Ty chcesz? Super chłopak mi się wizualizuje. Ja nie byłam przekonana do Mikiego. Uważam obiektywnie, że jest wiele fajniejszy czy oryginalniejszych imion. Ale to był wybór mojego Żaby, to jego dziedzic i synek wymarzony, od lat tak miał na imię w jego głowie. Dlatego wcale nie zamierzałam oponować, córkom obu ja wymyśliłam imiona
A w sumie mogłoby być gorzej... Np Zygmuntalbo Jarosław
jeszcze Władysław albo Bożydar
KasiaKwiatek, weronika86, Aguś86 lubią tę wiadomość