X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie co ja tez zauwazylam od kilku dni ze odbijają mi sie skarpetki co nigdy się nie zdarzylo i zastanawiam się czy ja zaczyma puchnac? Paluchy hmm no mam takie paroweczki czy ja wiem. Innych objawiw brak cisnienie kontroluje nic mnie nie swedzi bynajmniej uporczywie wiec pewnie nic groznego.

Rudzia super ze wizyta wypadla pozytywnie ;)))

Rudzia lubi tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia - no w końcu!! Super wieści :) Brzmi to wszystko w końcu całkiem sensownie !! Strasznie się cieszę :)

Rudzia lubi tę wiadomość

• lysinka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia super, że w końcu się Tobą porządnie zajęli i będziesz spokojniejsza

Rudzia lubi tę wiadomość

km5smg7yaiikzi6r.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojjj taak! W koncu wiec co i jak.. gdyby mi wypisali to skierowsnie na cc to mogloby byc tylko gorzej ;/ a jak troche nawet zalecze ta rane i dostane znieczulenie to faktyczniw nawet nie poczuje..a Malej nic nie grozi i tak ;) powiedziala ze mam sie niw martwic niczym :)

misia83, lysinka, Bambi85, weronika86, Agusiek89, iwonka1077 lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia NO NARESZCIE!!! Ale super, że wreszcie trafiłaś porządną lekarkę! Super, że możesz rodzić naturalnie... No i ten antybiotyk wreszcie uffff wykurujesz się do porodu :-D

Rudzia lubi tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo tez zaluje ze wczesniej nie trafilam tam! Na pewno teraz wszystko byloby juz ze mna dobrze ;/ ale lepiej pozno niz wcale nie :) w koncu ulga :)

Bambi85, KasiaKwiatek, CzaryMary, lysinka, Gosha, weronika86, Eweliśka, Aguś86, haneczka lubią tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MłodaDama wrote:
    A wiecie co ja tez zauwazylam od kilku dni ze odbijają mi sie skarpetki co nigdy się nie zdarzylo i zastanawiam się czy ja zaczyma puchnac? Paluchy hmm no mam takie paroweczki czy ja wiem. Innych objawiw brak cisnienie kontroluje nic mnie nie swedzi bynajmniej uporczywie wiec pewnie nic groznego.

Rudzia super ze wizyta wypadla pozytywnie ;)))

ja też puchnę. Skarpety odciśnięte, stopy jak u Frodo, palce u rąk serdelki, obrączka ciasno włazi - same cudowności - ale jeszcze troszkę!! Damy radę :)

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia to super :)

Czary ja nie noszę obrączki bo bratowa właśnie w taki sposób straciła swoją ;) znaczy mąż jej przecinał na palcu bo w ciąży spuchła.

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi, nic nowego nie wiem. Jutro mija tydzień, mam nadzieję, że będzie badanie kontrolne.

Gratuluję rozpoczętych tygodni. :)

Mary, 100 par butów? Gdzie ty je trzymasz! :) Lepiej się modl, żeby ci stopa przez ciążę nie urosła, byłaby strata. O.o

Ja szpilek nie noszę, mimo, że przy moim wzroście by sie przydało, ale mi niewygodnie i zawsze obcasy, nawet niskie wykrzywiam i wtedy już się w ogóle nie da chodzić. :P

Raany, jak ja wam zazdroszczę tego szykowania rzeczy dla maluchow. Ja będę musiała liczyć na gust mojego. Na raZie kazałam mu wstawić chociaż 1 pralkę i wyprasowac z 5 zestawow w razie W. Resztę zrobię jeśli wyjde, bo on mi zniszczy. :P Torbę też ma mi powoli spakować, niech sobie stoi. Tylko stanikow nie mam. Jadę na jednym sportowym, który co chwilę piore. :/ Mam nadzieję, że zdążę kupić. A w ogóle to te staniki alles mają jakąś dziwną rozmiarowke, nie? Ja normalnie mam miseczke B, wcale mi dużo nie urosły a wg tego kalkulatorka na stronie wyszło F! Bez przesady. :p

Chyba tylko ja jedyna cieszę się z uplywu czasu, bo każdy dzień to dzień bliżej do wyjścia. :)

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MLODA DAMO troszke obrzekow na tym etapie to normalna rzecz niestety, wiekszej uwagi wymagaja takie masywne, sloniowate, jakbys cala od pasa w dol spuchła albo cała

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Rudzia to super :)

Czary ja nie noszę obrączki bo bratowa właśnie w taki sposób straciła swoją ;) znaczy mąż jej przecinał na palcu bo w ciąży spuchła.

o jaaaa, to już zdejmuję. Chociaż czuję się jakbym była nago.

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liwi wrote:
    Poważnie??? A ja pracuje z zabkowicach. Teraz mieszkam w Przyłęku. Taka wiocha niedaleko.
    mam duza rodzine w grochlwej, brzeznicy, w stolcu, siostra w szklarach :-)..duza rodzina ale wsytd sieprzyznac :-) hahaja moj mezu ze strzelina

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 11:46

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no moze faktycznie MANTISSA maja podobna strategie, jak u nas ze mniej wiecej co tydzien kontrola jak nic sie nie dzieje, oby...a moze kontrola wypadnie na tyle dobrze ze Cie wypisza

mantissa lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    o jaaaa, to już zdejmuję. Chociaż czuję się jakbym była nago.
    no ja tez sie dziwnie czuje bez, ale zdjelam jakis tydzien temu, bo jednak ja lubie

shimmer_lip lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wrażenie, że obrączka przynosi mi szczęście i zwlekam z jej zdjęciem, a mam coraz mniej miejsca na nią

km5smg7yaiikzi6r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    mam duza rodzine w grochlwej, brzeznicy, w stolcu, siostra w szklarach :-)..duza rodzina ale wsytd sieprzyznac :-) hahaja

smaka mi narobiłaś na grochową :)

Mantissa - ehhh ale byłoby fajnie jakby Cię już wypuścili. Mam nadzieję, że niedługo to nastapi.

Moje dziecko dzisiaj cały czas zahacza stópkami o moje żebra. mam wrażenie że słyszę odgłos "uwalniania" stópek spod kości.

weronika86, mantissa, Bambi85, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• liwi Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    mam duza rodzine w grochlwej, brzeznicy, w stolcu, siostra w szklarach :-)..duza rodzina ale wsytd sieprzyznac :-) hahaja moj mezu ze strzelina

E tam wstyd no co Ty. Ja pochodze z Budzowa.

weronika86 lubi tę wiadomość

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary moja pd kilku dni ciagle bawi siw zebrami.. w nocy ten bol wybudza az mnie czasem.. :P

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wyglada kobieta w 35 tygodniu ciazy... +13 kg :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f3ef88cdfb8a.jpg

Rudzia, CzaryMary, Krysti, shimmer_lip, hwesta, lysinka, Fasia, weronika86, Eweliśka, Aguś86, Anka1501, Bambi85, misia83, Klaudia90, KasiaKwiatek, haneczka, Agusiek89, iwonka1077, sylvia007, liloe, Amy_ lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • liwi Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    smaka mi narobiłaś na grochową :)

Mantissa - ehhh ale byłoby fajnie jakby Cię już wypuścili. Mam nadzieję, że niedługo to nastapi.

Moje dziecko dzisiaj cały czas zahacza stópkami o moje żebra. mam wrażenie że słyszę odgłos "uwalniania" stópek spod kości.

Takie strzelania? Mi coś strzela w brzuchu jakby małe baloniki pękały i się zastanawiam co o jest

8p3oikgn0sqp2ob1.png
‹‹ 2829 2830 2831 2832 2833 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ