Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A wiecie co ja tez zauwazylam od kilku dni ze odbijają mi sie skarpetki co nigdy się nie zdarzylo i zastanawiam się czy ja zaczyma puchnac? Paluchy hmm no mam takie paroweczki czy ja wiem. Innych objawiw brak cisnienie kontroluje nic mnie nie swedzi bynajmniej uporczywie wiec pewnie nic groznego.
Rudzia super ze wizyta wypadla pozytywnie
))
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ojjj taak! W koncu wiec co i jak.. gdyby mi wypisali to skierowsnie na cc to mogloby byc tylko gorzej ;/ a jak troche nawet zalecze ta rane i dostane znieczulenie to faktyczniw nawet nie poczuje..a Malej nic nie grozi i tak
powiedziala ze mam sie niw martwic niczym
misia83, lysinka, Bambi85, weronika86, Agusiek89, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Noo tez zaluje ze wczesniej nie trafilam tam! Na pewno teraz wszystko byloby juz ze mna dobrze ;/ ale lepiej pozno niz wcale nie
w koncu ulga
Bambi85, KasiaKwiatek, CzaryMary, lysinka, Gosha, weronika86, Eweliśka, Aguś86, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMłodaDama wrote:A wiecie co ja tez zauwazylam od kilku dni ze odbijają mi sie skarpetki co nigdy się nie zdarzylo i zastanawiam się czy ja zaczyma puchnac? Paluchy hmm no mam takie paroweczki czy ja wiem. Innych objawiw brak cisnienie kontroluje nic mnie nie swedzi bynajmniej uporczywie wiec pewnie nic groznego.
Rudzia super ze wizyta wypadla pozytywnie
))
ja też puchnę. Skarpety odciśnięte, stopy jak u Frodo, palce u rąk serdelki, obrączka ciasno włazi - same cudowności - ale jeszcze troszkę!! Damy radę
-
Bambi, nic nowego nie wiem. Jutro mija tydzień, mam nadzieję, że będzie badanie kontrolne.
Gratuluję rozpoczętych tygodni.
Mary, 100 par butów? Gdzie ty je trzymasz!
Lepiej się modl, żeby ci stopa przez ciążę nie urosła, byłaby strata. 
Ja szpilek nie noszę, mimo, że przy moim wzroście by sie przydało, ale mi niewygodnie i zawsze obcasy, nawet niskie wykrzywiam i wtedy już się w ogóle nie da chodzić.
Raany, jak ja wam zazdroszczę tego szykowania rzeczy dla maluchow. Ja będę musiała liczyć na gust mojego. Na raZie kazałam mu wstawić chociaż 1 pralkę i wyprasowac z 5 zestawow w razie W. Resztę zrobię jeśli wyjde, bo on mi zniszczy.
Torbę też ma mi powoli spakować, niech sobie stoi. Tylko stanikow nie mam. Jadę na jednym sportowym, który co chwilę piore.
Mam nadzieję, że zdążę kupić. A w ogóle to te staniki alles mają jakąś dziwną rozmiarowke, nie? Ja normalnie mam miseczke B, wcale mi dużo nie urosły a wg tego kalkulatorka na stronie wyszło F! Bez przesady. :p
Chyba tylko ja jedyna cieszę się z uplywu czasu, bo każdy dzień to dzień bliżej do wyjścia.
-
nick nieaktualny
-
mam duza rodzine w grochlwej, brzeznicy, w stolcu, siostra w szklarachliwi wrote:Poważnie??? A ja pracuje z zabkowicach. Teraz mieszkam w Przyłęku. Taka wiocha niedaleko.
..duza rodzina ale wsytd sieprzyznac
hahaja moj mezu ze strzelina
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 11:46
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:mam duza rodzine w grochlwej, brzeznicy, w stolcu, siostra w szklarach
..duza rodzina ale wsytd sieprzyznac
hahaja
smaka mi narobiłaś na grochową
Mantissa - ehhh ale byłoby fajnie jakby Cię już wypuścili. Mam nadzieję, że niedługo to nastapi.
Moje dziecko dzisiaj cały czas zahacza stópkami o moje żebra. mam wrażenie że słyszę odgłos "uwalniania" stópek spod kości.
weronika86, mantissa, Bambi85, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Tak wyglada kobieta w 35 tygodniu ciazy... +13 kg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f3ef88cdfb8a.jpg
Rudzia, CzaryMary, Krysti, shimmer_lip, hwesta, lysinka, Fasia, weronika86, Eweliśka, Aguś86, Anka1501, Bambi85, misia83, Klaudia90, KasiaKwiatek, haneczka, Agusiek89, iwonka1077, sylvia007, liloe, Amy_ lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:smaka mi narobiłaś na grochową

Mantissa - ehhh ale byłoby fajnie jakby Cię już wypuścili. Mam nadzieję, że niedługo to nastapi.
Moje dziecko dzisiaj cały czas zahacza stópkami o moje żebra. mam wrażenie że słyszę odgłos "uwalniania" stópek spod kości.
Takie strzelania? Mi coś strzela w brzuchu jakby małe baloniki pękały i się zastanawiam co o jest