Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:kurcze ja juz nie potrafie sie ustosunkowac do tego Leona, najpierw bylam definitywnie na nie, a teraz jak moj maz tak roczulajaco do mnie mowi tzn do brzucha to juz nie wiem czy je polubilam, czy to przyzwyczajenie czy co
No nic czekam az go zobacze, tylko ze literek nie zamowie wczesniej
.
MARY gorzej to tylko Zygmunt, moj maz ma tak na imie, po tatusiu i jest bardzo z tego dumnny
i tez tak chcial kiedys synowi dac na imie ale jeszcze przed poczeciem to ustalilismy ze nie, bo najbardziej to chcial Zygmunt August <hahaha>
ooo jak oryginalniea jak się zdrabnia to imię ? Zygmuś? Zymek?
Mi ostatnio wpadł do głowy Fryderyknic to, na razie będzie CHŁOPCZYK
Ida lubi tę wiadomość
-
A mnie od 3 dni dopiero cyce bolą, i zauważyłam ze urosły, bo lezą na brzuchu Haha! Ale podkusiło mnie i nacisnęłam jeden potem drugi i... Nic. No ale do porodu jeszcze troszkę, działanie oxy uaktywni laktację. Ale suty tez zaczynaja bolec, wiec chyba cos sie zaczyna, a jak na zimno wyszłam aaaaaaa przypomniało mi sie karmienie
-
CzaryMary wrote:ooo jak oryginalnie
a jak się zdrabnia to imię ? Zygmuś? Zymek?
może coś Ci wpadnie. Fajne zestawienia tam są na różne okoliczności
http://forum.gazeta.pl/forum/f,12924,Wszystko_o_imionach.html -
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:ooo jak oryginalnie
a jak się zdrabnia to imię ? Zygmuś? Zymek?
Ja na poczatku nie chcialam sie z nim spotykac przez to imię
Fryderyk fajnie , tylko zdrobnienia by trzaba przemyslec
IDA a Lełon brzmi dumnieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 11:29
CzaryMary, weronika86, Eweliśka, Aguś86, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:Zygi, Zyguś albo Kochanie
Ja na poczatku nie chcialam sie z nim spotykac przez to imię
Fryderyk fajnie , tylko zdrobnienia by trzaba przemyslec
IDA a Lełon brzmi dumnie
hahaha ja przez pierwsze 2 tygodnie nie wierzyłam mojemu mężowi że tak ma na imię. Dopiero jak zobaczyłam w dowodzie to uwierzyłam
Kasia - już nie wymyślaj. Mikołaj suuuper
Gosha- oo to widzę, że nie tylko moje dziecko jest bezimienne
Bambi85, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Jestem juz po wizycie! I jestem szczesliwa!
cieszeeeee sie ze wybralam ten szpital do porodu!!
CC nie potrzebna a nawet nie wskazana! Dostalam leki antybiotyk na ta rane, masc i tabletki na grzyba. 11 marca kontrola. A CC nie wskazana bo infekcja moze sie przeniiesc na rane po cieciu a wtedy bede miala duzo qieksze klopoty bo moge nawet narobic sobie tak ze nie bede mogla moec dzieci w przyszlosci! I powiedziala ze mam sie nie martwic bo juz w moich dokumentach wpisala ze mam dostac odrazu dobre znieczulenie
wiec nic nie poczuje! Ta lekarka byla taka milaa no pierwszy raz ktos mnie tak dobrze potraktowal..aaa i jako jedyna wziela wymaz z tej rany i na kontroli mi powie jakie wyniki bo sama jest ciekawa co tam siedzi ze sie zagoic nie chce. Zobaczymy czy po tych lekach co mi dala cos mi sie polepszy
Ida, misia83, Bambi85, CzaryMary, KasiaKwiatek, lysinka, shimmer_lip, mantissa, Gosha, Krysti, Fasia, weronika86, Eweliśka, Aguś86, haneczka, Robotka1, iwonka1077, Agusiek89, liloe, Militta110816, Amy_ lubią tę wiadomość