Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
wiem GOSHA tak zle i tak nie dobrze, nie dogodzisz ciezarnej.
Ale mysle ze po wczorajszym, powinnas sie cieszyc ze spokojnej nocy. A wizyta ostatnio kazda mnie stresuje, jakos byl czas ze spokojnie do nich podchodzilam, a teraz zawsze mam obawy, ze cos bedzie nie tak. Ja do wizyty mam jeszcze tydzienGosha lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry, dziewczyny!
Wiecie, te wszystkie przeziębienia to przez to, ze zimy nie było i w ogóle tych wirusisk nie wymrozilo.
Swoją drogą, Fasiula, nie rozumiem co to z tą twoją przychodnią. Jak może nie być miejsc. U mnie przychodze, odczekuje w kolejce i wchodzę tego samego dnia. A jak u Ciebie jest inaczej, to przecież przychodni jest mnóstwo, rejonizacji nie ma więc możesz iść do jakiejkolwiek.Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Powiem Ci LIWI ze prawie codziennie o tym mysle, bo narazie coraz bardziej wiosennie, ranki chlodne ale w ciagu dnia... a dopiero luty. Pamietam ze rok temu w kwietniu byla juz wiosna w pelni. Jak by bylo tak 10 stopni jak mowisz, to moze taki cienki polarkowy kombinezon a pod spodem body, spiochy/ pajac, no i kocyk odpowieniej grubosci hmm? ale ja sie nie znam, tak kombinuje, obawiam sie, ze bede kazala mezowi pol szafy przywiezc :p
liwi, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyliwi wrote:Kciuków mamy po 8 to wystarczy dla każdej.
A ja mam dziś nowy klin bo nie wiem jakie ciuchy naszykować na wyjście ze szpitala. Załóżmy ze będzie tak z 10 stopni to co trzeba założyć?
dla małego mam body na krótki rekawek, pajacyk, na to sweterkowy kombinezonik, jesli bedzie chlodno to na to jeszcze pikowana bluza a na to kocyk i czapa oczywiscieliwi, Bambi85, weronika86, liloe lubią tę wiadomość
-
Dobry
Ja jestem w szpitalu, wszystko na razie dobrzeordynator juz na mnie czekał, sprawdził szyjke, wymacal brzuch i mówił, że zmian nie widzi (chyba dobrze). zaraz będę miała ktg potem osobiście mi zrobi usg i powie co dalej. Ale stwierdził, że wyglądam na okaz zdrowia wiec pewnie dostane immunoglobuline i puszcza mnie do domu.
CzaryMary, liwi, Fasia, hwesta, Gosha, Bambi85, lysinka, weronika86, iwonka1077, Aguś86, KasiaKwiatek, sylvia007, Ida, Eweliśka, Ulka84, mila79, liloe lubią tę wiadomość
-
Czekam. Lekarz z wielką łaska się zgodził podkreślając chyba z 4 razy, że będę dodatkowa i nie wiadomo jak długo będę musiała czekać. Chyba miał nadzieję, że sobie pójdę.. Nie wiem ile to zajmie ale czuje się coraz gorzej
KasiaKwiatek, liloe lubią tę wiadomość
-
Anka super wieści.
Ja narazie naszykowałam body z długim rękawem, pajacyk, skarpetki i taki misiowy kombizon (jak to mówiła moja córka). No i do fotelika mam śpiworek
http://allegro.pl/cabriofix-maxi-cosi-fotelik-0-13-daszek-spiworek-i5074394372.html
o taki o, cieplutki.No i czapkę oczywiście.Anka1501 lubi tę wiadomość
-
fasia le swinia! czekaj...ciezarna chora powinna wejsc bez kolejki moim zdaniem..wspolczuje fasiulka..ja tez mega chora, czuje sie identycznie..wczoraj thlko katar..dzisiaj tez juz czuje gardlo...kuruje sie nadal, najgorsze ze musze do pracy zasuwac o 12.00 do 17.00
-
Weronika zdrówka.
Ja się zaparłam, żadnych porodów. U nas nie ma neonatologi i musiałabym leżec w szpitalu w Wałbrzychu albo we Wrocławiu a to jednak prawie godzina drogi w jedna stronę i pewnie sama bym tam siedziała iz a córą bym teskniła, pierdziele zaczne 37 tydzień to dopiero o tym pomyśle. Mam nadzieje że mała jaśnie pani ma takie samo zdanie.weronika86 lubi tę wiadomość