Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy_ wrote:POKI CO nie wybrałam żadnego wózka i do żadnego nie jestem w 100% przekonana
i to jest chore!
może zostawię wybór dla męża
Mąż już chyba wybrałAmy_, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:POKI CO nie wybrałam żadnego wózka i do żadnego nie jestem w 100% przekonana
i to jest chore!
może zostawię wybór dla mężaAmy_ lubi tę wiadomość
-
Bambi wybacz
Ja to jestem zdumiona tempem w jakim kupiłam wózekw niedziele brat dał info o tym że się dokłada do wózka, w środę byliśmy z mężem w Smyku, wybraliśmy BD, który w czw. zamówiłam
normalnie ekspres co się w moim wykonaniu nie zdarza
Im się czlowiek dłużej zastanawia tym jest głupszyBambi85 lubi tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:chcialam sobie dzisiaj cos zamowic ...
http://poscieldladzieci.pl/mamo-tato-posciel-3-el-slonik-blekitny-do-lozeczka-60x120cm.html
moze byc? ladne ?Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To myśl nad imieniem
A tak na serio to taki błąd sie teraz zdarza raz na tysiące ciąż
i to raczej, że z dziewczynki robi się chłopiec.
Notabene jak tylko urodziłam Zuzię (a przecież wiedziałam, że będzie dziewczynka) to jak ostatni debil moje pierwsze pytanie brzmiało: i co chłopiec?To chyba te hormony porodowe...
Bambi85, Fasia, Amy_, natt, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no Liloe z tego co pamietam to chyba takich typowych amorkow nie ma, ale mnie juz sie wszystkie te wozki mieszają. Na pewno w prowadzeniu duzo bardziej twardszy niz Jedo.
Ale moze Robotka sprecyzuje jak to dokladnie z ta amortyzacja bo ona na biazaco. -
liloe wrote:A właśnie...nie wiem czy mi się Ala nie przekręciła, bo dziś serce na ktg było słychać nad pępkiem, a zawsze nad bożeną było słychać. Byłby niezły wnerw. Jutro o 10.30 mam wizytę to się dowiem
Bambo co znaczy cukier w moczu? Bo ja mam...