Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Juz edytuję (popierdzieliło mi się
): Anka współczuję szpitala
Ale byle byś nie byla tam długo. Zdrowie małego najważniejsze. Będzie dobrze! Krysti ostatnio pisaliśmy o klinach do łóżeczka, bo poduszką to się maluch może udusic. Moja Zuzia dopiero teraz wraz z większym łóżkiem dostała płaskiego jaśka, na którym i tak rzadko śpi 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 20:55
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AMY bo dokladnie takie same info co do wagi sa podane pod ofertami na piankach, ale to do sprawdzenia przed zakupem
/ tak tylko pisze bo tez na niego patrzylam kiedys i tak sie skojarzylo/ bo wiem ze bedziesz go musiala nosic po schodach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 20:31
-
nick nieaktualnyAgus jakie kliny! Mozesz mi powiedziec bo mnie temat ominołAguś86 wrote:Iwonka współczuję szpitala
Ale byle byś nie byla tam długo. Zdrowie małego najważniejsze. Będzie dobrze! Krysti ostatnio pisaliśmy o klinach do łóżeczka, bo poduszką to się maluch może udusic. Moja Zuzia dopiero teraz wraz z większym łóżkiem dostała płaskiego jaśka, na którym i tak rzadko śpi 
-
No w ciemno i tak nie kupię, nie ma szansBambi85 wrote:AMY bo dokladnie takie same info co do wagi sa podane pod ofertami na piankach, ale to do sprawdzenia przed zakupem
/ tak tylko pisze bo tez na niego patrzylam kiedys i tak sie skojarzylo/ bo wiem ze bedziesz go musiala nosic po schodach
więc dopytam w czwartek w sklepie
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny...
Jutro o 9:30 mam wizyte ta w Szpitalu.. trzymajcie prosze kciuki!
Dobranoc Wam :*
Amy_, Bambi85, nick nieaktualny, Fasia, lysinka, iwonka1077, nick nieaktualny, sylvia007, weronika86, Gosha, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hahahaha no porównuję przez to pieprzone recaro które pasuje nie do wszystkeigoliloe wrote:widzę, że obie siedzimy nad porównaniami xlanderów

no uparłam się na tą privię, muszę porównać z maxicosi jak oba się zachowują na xlanderach.
Bądź co bądź xlandery to są jedne z lepszych wózków.. -
nick nieaktualnyHehe usprawiedliwiac to w szkole :)tu raczej kazdy ma cos do roboty niz siedziec i pisac na forum dzidzia na swiat wnet przyjdzie i trzeba wszystko miec gotoweliloe wrote:Nie wpisujesz się w kodeks, nadrabiać trzeba, a jak nie nadrabiasz to musisz mieć bardzo dobre usprawiedliwienie

hehe
Robotka1 lubi tę wiadomość