Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iwonka1077 wrote:no nie bylo akurat wtedy na stanie a juz chcialam miec z glowy to zamówienie, nastepnym razem kupie
te tez sa osobno pakowane.
a co do staników aless to na mnie nigdy rozmiarów nie ma w sklepach, bo zawsze jest na stanie rozmiar do F, a ich F to dla mnie jak D.
-
nick nieaktualny
-
Iwona ja stanik alles kupiłam w sklepie z artykułami dla dzieci, przed ciążą nosiłam B i bez problemu teraz znalazłam rozmiar dla siebie (wzięłam E).Są naprawdę fajne i mega wygodne.
Dziewczyny, fajnie, że dzisiaj same dobre wiadomości po wizytach.
Poszłam do fryzjera, ufarbowałam się, podcięłam i od razu lepsze samopoczuciehwesta, Gosha lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:sylvia moja przed ciaza miska A teraz wchodze na C wiec chyba problemu nie bedzie
na mnie jakieś G albo H pewnie byłoby ok, tylko nigdy się z takim nie spotkałam
ale one są super śliczne
-
lysinka wrote:Iwona ja stanik alles kupiłam w sklepie z artykułami dla dzieci, przed ciążą nosiłam B i bez problemu teraz znalazłam rozmiar dla siebie (wzięłam E).Są naprawdę fajne i mega wygodne.
Dziewczyny, fajnie, że dzisiaj same dobre wiadomości po wizytach.
Poszłam do fryzjera, ufarbowałam się, podcięłam i od razu lepsze samopoczucieno ale nie bede nic robic obetnie sie i juz, i tak pózniej będzie trzeba zmyć do porodu...
lysinka lubi tę wiadomość
-
Ja też muszę jeszcze kupić stanik do karmienia, przewijak miękki na komodę i płyn dla Ninki do kąpieli i będę miała wszystko. Wczoraj wylicytowałam laktator TT
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 16:54
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Widzę że się dzieje, Angela - gratuluję i życzę zdrówka
Jeju sok pomarańczowy to moje niebo dziś...pyszotka
Zaraz zaczynam nadrabiać bo w weekend doczytywałam sporadycznie tylko
Robotka - serdecznie dzięki za przyjęcie do fb super tajnej grupy
Miłego wieczorkuGosha, Robotka1, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:133 zł razem z całym zestawem - http://www.aptekagemini.pl/tommee-tippee-zestaw-do-karmienia-piersia-poczatkowy.html
A Twój za ile udało Ci się wylicytować?ten zestaw który na gminie jest za ok 70 zł. To chyba też promocja, bo jak kiedyś oglądałam to droższe były
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:ROBOTKA kupowałaś swojego xmove w necie? Możesz mi podać jakiś link? Bo ja się ciągle biję z myślami, dziś mojego męża oświeciło. Może jednak...no kurde nie wiem. Napisz mi proszę gdzie kupowałaś i jako to zrobić, żeby była inna gondolka i inna spacerówka
uciekam na KTG odezwę się potem
ale jeśli zdecydujesz się na kupno w necie to ja miałam plan gdybym jednak w necie wybrała żeby najpierw zadzwonić do tego sprzedawcy i konkretnie o kolorach pogadać
tam nie ma problemu z róznymi kolorami bo wybierasz jako główną część zestawu-spacerówkę a do niej dobierasz dodatki typu gondola, torbę chyba dostajesz do koloru spacerówki ja tak dostałam, ale można zapytać pewnie można wziąć inną, no i spiworek tez możesz sobie kolor wybrać
IDA spokojnie, u mnie też pani napisała że 10 dni roboczych ale jak wyslała w poniedziałek to we wtorek już były literki i u mnie się niczym nie różniły, dobrze że się dogadałyście, babeczka robi to ręcznie więc podejrzewam że wszystkie kombinacje dozwolone:)
myślę że dostaniesz je szybciej niż napisane:)
a ja dziś mam dzień jak KasiaK i wczoraj też, śpię popołudniami po dwie godzinki:) dopada mnie niemoc i po prostu zasypiam,
dziś jestem mega obżarta...boshhhh....lody waniliowe, kilka jeżykó adwokatowych, pełny obiad, dwie buły, owsianka rano.....a jest dopiero 18!!!
dziewczyny wy na prawdę chcecie się do porodu malować???
tylko po co?w szpitalu też będziecie to robiły???
ja teraz na codzień się nie maluję, skórę mam hm..względną, jedyne o czym pomyslę do zrobić sobie hennęale ani mi się śni jeszcze gęby malować
a już do porodu to na pewno nie:D jakoś efekt PANDY mnie przeraża:D
Amy_, KasiaKwiatek, lysinka, Aguś86, iwonka1077, Ida, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość