Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jejku ja niedługo będę musiała pomyśleć o staniku do karmienia i się gdzieś wybrać ulala .
Aaaaa i taka jeszcze nowinka z wizyty nie koniecznie wesoła ;p Mam 12 kg na plusieważe 72kg masakra
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Liloe, dobrze ze takiego porządnego sprzedawcę trafilas, ze nie chciał ci na siłę wciskac tylko ostrzegł.
U mnie obiady nie najgorsze, chociaz do restauracyjnych się nie umywają.Tylko na kolację jakieś dziwne szynki, grubo krojone, których nie tkne.
Angela, ddobre wieści o małej.najważniejsze ze coraz lepiej. Dalej nie mogę uwierzyc, ze jesteś już mamą.
Anka, w końcu na normalnego lekarza trafilas. Dobrze. Ale jak cię mają do szpitala brać, to kto z małym zostanie?
Dzisiaj jakiś gorszy dzień mam psychicznie. Rozbeczalam się jak gadalam z chlopem. Jak jestem sama to się trzymam ale jak ktoś dzwoni albo pisze to zaraz gula w gardle. Muszę się trzymac! Jeszcze tyle czasu. -
liloe wrote:Właśnie dostałam od ubezpieczyciela smsa, że wypłacono mi kasę - czekam na przelew i na fotelik z bazą już mam
jupi jupi!
Dzięki za przypomnienie! Od grudnia wypełniam dokumenty i dalej tego nie zrobiłamChyba czas najwyższy, kasiurka się przyda
liloe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem po wizycie, szyjka 35 mm, wszystko ok
te moje zgrubienia to taka opuchlizna tam na dole. Usg przelozone na 27.02 bo dzis nie udalo sie wszystkiego sprawdzic, Malutka jest glowka w dol.
Liloe kolejny wymaz wlasnie 27.02, mam nadzieje, ze sie okaze, ze pomogl ten antybiotyk jednak.Fasia, Bambi85, hwesta, weronika86, Eweliśka, liloe, Ida, Anka1501, iwonka1077, Ewelcia, Militta110816, mimka84, natt, KasiaKwiatek, lysinka, Robotka1, Amy_ lubią tę wiadomość
-
ANKA wiem , ze najgorzej zostawic synka w domu, ale moze to nie bedzie dlugi pobyt, zalezy jak ta szyjka bedzie wygladala. Tak jak piszesz, bedzie dobrze
.
LILOE nie, to byl jakis znajomy znajomego kiedys, na nieformalnym gruncie troche go podpytwalam, molestowalam meza ostatnio zeby zalatwil do niego telefon, bo mialabym pare pytan, sle teraz to juz nie chce .
Ale faktycznie ten facet z warsztatow mial podobne stanowisko, teraz mi przypomnialas.
MLODA DAMO ja tez mam plus 11 i jak to powiedzila moj gin - swietnie, ja w zyciu takich cyfr na wadze nie widzialam ale juz przebolalam
Kurcze co na obiad zrobic, skoczylam sniadanie wiec czas zabrac sie na obiad, ja sie ide ogarnac a wy myślciezaraz przyjde sprawdzic co dzis gotujemy i co kupic bi pewnie bede musiala maly shopping zaliczyc
-
Będę zamawiać teraz tą pościel http://www.mamo-tato.fr.pl/chmurka/3cz_chmurka_ziel.jpg
heheładna dziewczyny?
Bambi ja też nigdy tyle nie ważyłam a mam problem z utrzymaniem wagi hehe dlatego mały szok heh ale zleci nam wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 14:45