Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no wlasnie tez nie wiem, zalezy pewnie jaka bedzie pogoda, ja postaram sie miec taki i taki, predzej czy pozniej wykorzystam czasem i maju jest kaprysna pogoda
Powiem Wam, ze kupno nowego mopa dla męża zadzialalo, do 21 wczoraj myl podlogi w chacie:P jednak faceci to jak dzieci, nowa zabawka i od razu zainteresowanieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 13:00
Ida, Aguś86, Gosha, liloe, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co do tuszy to mi przypadł do gustu rimmel scandaleyes taki mega czarny. Mam jasne, nie za dlugie i nie za gęste rzęsy, a on jakoś tak mi dodaje objętości. Wczesniej używałam kupę lat maybelline colossal volume, ale jakoś jak wprowadzali ten rimmel to była promocja w rossmanie i był chyba za 22zł, a ten mój za 32 no i kupiłam na próbę. Już nie wróciłam do maybelline
Teraz też staram się czatowac na promocję na niego, bo normalnie kosztuje około 30zl.
-
Dziekuje dziewczyny ja juz tyle boli przeszlam różnych objawów z jednej strony panikowalam z drugiej nie chcialam wariowac ale wszystko z dzidzia dobrze czyli nic groznego sie nie dzialo choc moglam dla spokoju jechac. Ciesze ze wszystko dobrze teraz czekam na wasze wiesci.
Co do kosmetyków ja sie nie maluje w ogóle niczym i baaardzo rzadkociesze sie hehe zadnych kosmetykow chemii na buzce czasem jakis prychol wyskoczy ale to rzadko cere mam raczej sucha.
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHihi mnie chyba jakieś przesilenie zimowe już bierze albo nie wiem co...
zasnęłam o 11 i obudzilam się o 13
Ostatnia jakaś kumulacja sił czy co... Dobrze, że w domu ogarnięte i muszę tylko obiad wyczynić przed powrotem całej bandy. Plan na dziś zapiekanka makaronowa ala lasagnenatt lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa po wizycie u małej - jest bez zmian , usg serca bez wad. Rozmawiałam z lekarzem który Martynę przyjmował na oddział, ja powiedział to początkowo myślał że ona będzie nadawała się jednak na noworodki bo waga nie jest zła, no ale godzinę po przyjedzie było jej ciężej z oddychaniem, próbowali jej ręcznie pomóc oddychać ale było ciężko. Dostaje więc antybiotyki na płucka - od świnek jak to lekarz powiedział. I musimy czekać aż antybiotyk zacznie działać wtedy będą działać z respiratorem i karmieniem. Ulgę w końcu poczułam że nie jest gorzej
Bambi85, liloe, Amy_, weronika86, KasiaKwiatek, Fasia, Aguś86, Rudzia, lysinka, Eweliśka, hwesta, iwonka1077, Gosha, Justinka, sylvia007, mimka84, natt, Nadzieja84, Robotka1, mila79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
liloe twoj problem fotelikowy stal sie tez moim problemem
fuck!!! Musze zobaczyc jak sie young profi plus zachowuje na xlanderze.. ewentualnie kupie privie i go wczepiac w wozek nie bede. Liloe a ten fotelik ma dodatkowa wkladke dla noworodka ktora trzyma glowke maluchA mowiki ci o tym??? Ten problem nieco sie nie zmniejsza przy tej wkladce??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 13:54
-
Buuuuu jaki mnie katar złapał ! Już mam zdarty nosek, cieknie jak z kranu, gardło boli, oczy szczypią .. kto mnie dobije ??
Werka nie chciałam Cię zarazić wybacz.. Byłam teraz w pracy z L4 i dziewczyny mówiły, żeby do słoika pokroić cebulę, czosnek zalać miodem i np pomarańczą zeby lepiej smakowało. I taki syropek sobie pićja póki co pije z samej cebuli i cukru ale dziś zrobię tą drugą wersję
Herbaty z lipy nie kupiłam, bo mam sklerozę
IDA jak będę w Karolince to się w nią zaopatrzę. Powiedz mi gdzie jest to spotkanie organizacyjne SR ? Bo dziś się wybieram.. Wiem, że pewnie nie powinnam z takim samopoczuciem ale chcę dziś być więc może nikogo nie zarażę.. Ono długo trwa? -
nick nieaktualny
-
ja juz po obiadku...rosolek, nic innego mi sie nie chcialo
za godzinke musze wyjechac do pracy..fak! mloda damo masz tak samo jak ja z kosmetykami
angela super,ze z malutka dobrze..wazne ze nic sie nie pogarsza ...niedlugo osiagnie 2kg na twoim mleczku..bedzie dobrze!
liloe ja sprawy wozkowe zostawiam chyba po porodzie bo szkoda nerwowdo dentysty ide dopiero po porodzie bo bez znieczulenia na bank urodze..bardzo boje sie dentysty...w sumie grozilo by to porodem nawet ze znieczuleniem..strawznie sie stresuje.przeogromnie. az sie cala trzese.
kasiak u mnie dzisiaj to samo plus katar...najlepiej zapadlybym jak niedzwiedz w sen zimowy -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, byłam u internisty i zrobiła wielkie oczy.. mówi : no ale jak to, przecież Pani jest w ósmym miesiącu, ma Pani problemy z szyjka a położna Pani doradzila, żeby uważać?! ospa może wywołać wcześniejszy poród a maluszek może to ciężko przejść!
Wkurzylam się i zadzwonilam do gabinetu gdzie chodzę na usg -do ordynatora. Kazał mi przyjechać jutro rano do szpitala, najprawdopodobniej na parę dni. Ból brzucha mi przeszedł ale podejrzewam, że to ze stresu było.