Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane myślałam,że mała córka jak porównuje z usg innych dziewczyn ale Kasia racja może łatwiejszy poród będzie... gin powiedział że w normie ale nie jest duża.
O porażeniu wolę już nawet nie myśleć, a najważniejsze że się mogę uśmiechać. Zostało trochę oko ale co tam:)
Gosha może Ci trochę podnieść insulinę przy takich wartościach. Ja chyba w środę będę miała znowu zwiększaną dawkę a naprawdę jestem konsekwentna w diecie i wytrwała... nie rozumiem dlaczego jeszcze cukry skaczą.
Weronika ładnie wyglądasz!
Nie lubię już ktg po tym jak w szpitalu byłam non stop podłączona 2 dni i chciało mi się siku a położne nie chciały wypuszczać więc na cały dzień ze 2 razy mogłam wyjść... koszmar zwłaszcza,że kobieta w ciąży potrzebuje często sikać.
weronika86, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
a moj maz co wczoraj odwalil to masakra..naogladal sie filmikow na you tubie ze zydzi zadza swiatem.....kilka godzin pozniej, zamyslony wstaje i dzie..pytam : GDZIE IDZIESZ...on: DO KIBLA, POZADZIC SWIATEM, MAM TAM SWOJ BUNKIER
hahhhaa kuuurwa
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Nadzieja w sprawie sikania = jakby mnei nie chcicaly odpinac zebym mogla pojsc do ubikacji to bym sikała pod siebie! neich se pizdy sprzątają takie mądre
i to jeszcze tylek bym podniosla do gory zeby rozprysk byl wiekszy
hahah
-
hej słoneczka
Angela Martynka słodkości:)
Wercia super wyglądasz brzusio okazały
Amy możesz się dalej łudzić , że krzyżowych nie doznasz, yhym jasne:D Miesiączki z krzyża szły?
Któras pytała o brak wózka, dopisuje się dolisty bo jeszcze nie wiem na czym stoje czy go mam czy nie.
Ja niestety mam coraz częstsze , dłużej trwające bóle miesiączkowe i to nawet jak leżę, skurcze B-H zaczynają być bolesne i boli mnie i szczypie coraz bardziej blizna po CC.
Leżę i dogorywam ale co z tego będzie nie wiem. Czekam do środy i narazie nie panikuje.
Dzisiaj z mężem zaczynamy malować pokój dla dzieciaków.
Jestem nie wyspana bo dosyć , że mi się kocica uaktywniła i dostała rujke( teściowa ją kurwa na dwór wysłała bo jej drapała w poduszke:/)_ to jeszcze mi psina piszczała , szczała i srała całą noc. Jak się Lila urodzi będę zahartowana jak nic.
O a takiej sunki się doczekałam
Tajga :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bcadccf0d1ec.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4514119d882d.jpgAmy_, CzaryMary, mf, KasiaKwiatek, Gosha, Fasia, Krysti, MartaAlvi, lysinka, Justinka, Ewelcia, Lali, misia83 lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Agus a jakie badania potrzebujemy do porodu??
Ja dodatkowo robie oznaczenia tarczycowe, bo wczesniej mialam problem z tarczyca. Ogolnie kazdy sobie te dodatkowe robi pod swoje dolegliwosci/choroby, no chyba, ze jest szczęśliwcem i na nic nie choruje
-
Jaga wrote:hej słoneczka
Angela Martynka słodkości:)
Wercia super wyglądasz brzusio okazały
Amy możesz się dalej łudzić , że krzyżowych nie doznasz, yhym jasne:D Miesiączki z krzyża szły?
Któras pytała o brak wózka, dopisuje się dolisty bo jeszcze nie wiem na czym stoje czy go mam czy nie.
Ja niestety mam coraz częstsze , dłużej trwające bóle miesiączkowe i to nawet jak leżę, skurcze B-H zaczynają być bolesne i boli mnie i szczypie coraz bardziej blizna po CC.
Leżę i dogorywam ale co z tego będzie nie wiem. Czekam do środy i narazie nie panikuje.
Dzisiaj z mężem zaczynamy malować pokój dla dzieciaków.
Jestem nie wyspana bo dosyć , że mi się kocica uaktywniła i dostała rujke( teściowa ją kurwa na dwór wysłała bo jej drapała w poduszke:/)_ to jeszcze mi psina piszczała , szczała i srała całą noc. Jak się Lila urodzi będę zahartowana jak nic.
O a takiej sunki się doczekałam
Tajga :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bcadccf0d1ec.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4514119d882d.jpgja bym wszystkie zwierzaki do domu zabrala
-
Amy_ wrote:Nadzieja w sprawie sikania = jakby mnei nie chcicaly odpinac zebym mogla pojsc do ubikacji to bym sikała pod siebie! neich se pizdy sprzątają takie mądre
Myślałam o tym ale niestety lekarze byli z nimi w zmowie więc przestałam pić i jakoś przeżyłam i nie zasikałam łóżka ale sytuacja niezbyt przyjemna była... jakbym sraczkę miała to bym się odpieła i leciała do kibla. -
Nadzieja84 wrote:
Myślałam o tym ale niestety lekarze byli z nimi w zmowie więc przestałam pić i jakoś przeżyłam i nie zasikałam łóżka ale sytuacja niezbyt przyjemna była... jakbym sraczkę miała to bym się odpieła i leciała do kibla.Nadzieja84 lubi tę wiadomość
-
ale ja bede wredna jak bede stara
moj mezu mi na samym poczatku znajomosci powiedzial, czy wiem na co sie porywam...ze on jak bedzie stary to bedzie po zlosci sral pod siebie i darl ryja
niema problemu..korek w dupe, korek w mordke
Amy_, KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość