Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMi opcja pakowania młodego w rożek bardzo się podoba
Moja mama mówi, że z siostrami uwielbiałyśmy być opatulone w takie rożki. Zastanawiam się czy jutro nie kupić jeszcze jednego...
Amy - dobrze, że minęły. Jak te skurcze bolą? w którym miejscu? tak okresowo czy jak ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 08:49
-
nick nieaktualny
-
Badania zalecone przez Polskie Towarzystwo Ginekologiczne (PTG) w kolejnych tygodniach ciąży.
...
36-37 Przeciwciała anty RH, Rozmaz mikro z pochwy, Morfologia, Mocz, WR, przeciwciała toksoplazmozy IgG, IgM, RR, Masa ciała.
38 Mocz, RR, Masa ciała, KTG.
39 RR, masa ciała, KTG.
40 Mocz, RR, Masa ciała, KTG.
41 RR, masa ciała, KTGhwesta lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualnyGosha właśnie wiem. Ja w sumie rożka używałam kilka dni... Ale dziś znalazłam na allegro u tego Amy kokainisty rożek za 13 zł... Kupuję u niego zapasową pościel więc w sumie to już żaden koszt... Potem pies przejmie jako posłanie bo lubi się przytulać
CzaryMary, Gosha, weronika86, Amy_, Anka1501, iwonka1077, Justinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:Ja sie nie daje zwariować, jak smoka w domu wyparze to juz bedzie ok, ewentualnie pójdę do pokoiku pielęgniarek jak kawke beda robiły i zleje wrzątkiem i tyle...
mój w planie to i tak mojego cyca ma cmokac, teoretycznie to zastępuje im smoka
Ja też butli nie biorę bo nie zamierzam wogole używać, jak coś to mam 4apteki po drodze ze szpitala do domu. Smoczek może kupie i wezmę do szpitala ale na sile nie będę używać
Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Mi opcja pakowania młodego w rożek bardzo się podoba
Moja mama mówi, że z siostrami uwielbiałyśmy być opatulone w takie rożki. Zastanawiam się czy jutro nie kupić jeszcze jednego...
Amy - dobrze, że minęły. Jak te skurcze bolą? w którym miejscu? tak okresowo czy jak ??
troszkę mocniej niż okresowo. ale u mnie wczoraj lekko promieniowało do krzyża!! i tego się bałam! ale jak to nie są bóle porodowe to jest jeszcze szansa że jak zaczną się te porodowe to krzyżowych nei doznam??? <naiwna> -
OvuFriend
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:06.03, ale widząc tempo przyrostu chyba już wolę, żeby się nie obracało...
wiesz, że te pomiary dziecka w usg to trzeba brac z przymróżeniem oka?
może nasze dzieci ważą pół kg mniej :PPP bo poł kg więcej chyba nie wchodzi w grę
-
witam siei ja
zrobilam zdjecie, ktore wyszlo chujowo jak zwykle..nie mam talentu do robienia zdjeci jestem coraz wieksza..masakra...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 08:54
KasiaKwiatek, CzaryMary, Amy_, Gosha, Fasia, Aguś86, mantissa, Krysti, Ida, Rudzia, MartaAlvi, Militta110816, iwonka1077, lysinka, Justinka, Ewelcia, Lali, misia83, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:witam siei ja
zrobilam zdjecie, ktore wyszlo chujowo jak zwykle..nie mam talentu do robienia zdjeci jestem coraz wieksza..masakra...
nie jest źle!! brzuch widać
ja dzisiaj z okazji 36 tygodnia też zrobilam fote!moj brzuch jakis dziwny!!!!
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
OvuFriend
-
Anka1501 wrote:Ja też butli nie biorę bo nie zamierzam wogole używać, jak coś to mam 4apteki po drodze ze szpitala do domu. Smoczek może kupie i wezmę do szpitala ale na sile nie będę używać
tzn nie uważam ze zle jest kupić wcześniej, ale ja to tyle rzeczy kupiłam przy pierwszym, których potem nie używałam. Szkoda mi poprostu kasy, mimo ze to nie jedt takie drogie...
bo butle to moze bede potrzebować dopiero jak mały bedzie miał 4-6 miesięcy, a to juz inny smoczek, większa butelka itp. A teraz wszystko jest pod dostatkiem w sklepach
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Malinka Hwesta jeszcze ten GBS musimy zrobić - wymaz z okolic pochwy i odbytu. Jak wyjdzie pozytywny to muszą nam w trakcie porodu podać antybiotyk.Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.