Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja nie taka mała ta Wasza córa,moja znajoma wczoraj urodziła córę w 33w6d - waga 1950 g i 48 cm,silna i zdrowa, nie stresuj się.
Witamy się przy sniadanku i ślemy buziaki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 08:03
Gosha, Aguś86, Nadzieja84, Agusiek89 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Witam sie i ja
Znowu jakies koszmary, łoo matko, jak nie sny erotyczne to... Ehhh szkoda gadać/pisać
O 13:30 tradycyjnie w piątek wizyta z diabetologiem. Tem tydzien mi szedł nawet ok przy tej i insulinie. Ale zdarza sie po obiadku 130-150, ciekawe czy zwiększy dawkowanie?
U mnie zapowiada sie super słoneczny weekend20 st i słońce... Chyba biorę jutro leżak, książkę i na plaże... Relax
a w niedziele sesja
Idę budzić pierworodnego, wiecej jsk pewne ze stanie lewa moga -to po tacie ma
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty, wyniki badan i gratki z okazji rozpoczęcia nowych tyg :*Lali, malinka1984, KasiaKwiatek, Aguś86, Anka1501, Fasia, lysinka, Ewelcia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Witam
Adk, Kwiatek a na jakim kanale o tej poloznej?
Malinka u Ciebie juz czas na pakowanie torby, czujesz te emocje? Bo ja jak pomysle o spakowaniu torby do szpitala, to mam motyle w brzuchu:D
Nadzieja to jest dopiero skonczony 32 tydzien, coreczka zacznie teraz nabierac ciałka i z pewnoscia dobije do 3 kilo.Nadzieja84 lubi tę wiadomość
-
Lali wiesz co jakoś tak na spokojnie, to jest następny etap w tym cudownym oczekiwaniu. Ja jestem oazą spokoju i stwierdzam że lepiej się spakować niż potem krzyczeć do męża-"odchodzą mi wody,pakuj mnie"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 08:22
KasiaKwiatek, Lali lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
nick nieaktualny
-
hwesta nie biorę smoczka ani butli, jeśli dziecko jest karmione w szpitalu to dostaje mm z butelek jednorazowych.
Dziś mam plan też wypażyć wszystkie butle,laktatorowe części,smoczki,nakładki silikonowe itd.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 08:28
Czekamy na Kacperka
nick nieaktualnyWszystko razem można wypazac? I pytanie bo nigdy tego nie robiłam- czy smoczki i nakładki na sutki luzem się wyparza czy w tych pojemnikach co są? I mam butelki antykolkowe tommee tippee z taka rurka w środku , je tez trzeba wygotowac, tak? I pozniej można je przechować w szafce?
-
nick nieaktualny
-
Hej
Ja jutro z rana jadę do wampirowni oddac hektolitry, bo zamierzam zrobic od razu wszystko co trzeba do porodu plus dodatkowe i standardowe badaniaNo i dawcą moczu też zostanę. Ostatnio to mogę być i honorowym, bo tyle oddaję
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadzieja co Ty gadasz, że mała! Każde dziecko inne i rośnie w swoim tempie. Mój Miki w 30tc i 4d ważył 1560g. Według dwóch ginow książkowo
nie sądzę aby w ciągu 8-9 dni przybrał więcej niż 200g. Czyli tyle samo. Ciesz się bo jest szansa, że nas nie rezerwie
btw jak twarz i porażenie? Troszkę puściło?
Gosha nie denerwuj nas...moja siostra też mi wczoraj zdjęcia z plaży i tarasu swojego wysłała...grill i te sprawy...słonko...eh Hiszpania
Lali na BBC hd, to angielski serial para dokument na podstawie pamiętnika położnej z początków XX w ale zrobiony jak fabularny film.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 08:39
Gosha, Lali, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
Czytałam że lepiej butle oddzielnie i smoki oddzielnie.
Nakładki na sutki wg instrukcji sterylizuje się w tych pojemniczkach.
Co do Tommy Tipe to nie wiem ale podejrzewam że tak...poczytnij na necie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 08:36
hwesta lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
nick nieaktualny