Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ufff dobrnęłam do końca
Angela - Martynka cudowna, nie wygląda na wcześniaka! śliczna
Klaudia - gratuluję mgr! super, teraz jest czas na ciążę i dzidzię
Adk - najważniejsze że wszystko jest ok, a dzidzia i tak wie swoje kiedy wyjść
A my po wizycie... wszystko okMała waży 2339g
nogi ma długaśne...... kość udowa 7,32cmale to super i po mężu, on ma takie nogi których mega mu zazdroszczę
Szyjka ma 1,9 cm, miękka.. i jest już lejek od wewnątrz, ale ginka zadowolona, powiedziała że wszystko ok i że za synem mogę zacząć gonićogólnie że urodzę bliżej terminu, przedwczesnego porodu się nie spodziewa, ale wiadomo różnie to jest...
lutke mam brać do końca lutego, aby skończyć opakowania, a później już tylko magnez i witaminy..
Z wagi małej jestem zadowolona - 3 tyg temu miała 1770gja mam 13,5kg na plusie... ale mnie to nie rusza
z synem na finiszu miałam +17kg i długo nie zrzucałam
EDIT a i nadal główką w dółwody w normie, łożysko ok, mała ma jeszcze miejsce więc sobie 'pływa' a
A! kolejne USG i ona otwiera cały czas buźkę i wciąga pępowinę teżwięc kolejny głodomorek będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 22:24
Krysti, Lali, Anka1501, Gosha, Lwica, Rudzia, Ewelcia, KasiaKwiatek, Amy_, MartaAlvi, iwonka1077, Ida, Agusiek89, lysinka, Fasia, Angela89, Aguś86, Nadzieja84, liwi, liloe, CzaryMary, mantissa, Militta110816, misia83 lubią tę wiadomość
-
Ja czuje ze mały wyjdzie o terminie 4go kwietnia w pełnie księżyca:))
Mam nadzieje ze nie zechce dłużej bo nie uśmiecha mi sie 4kg rodzic..i miec pipka rozerwana do dupki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 22:23
Krysti, Amy_, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aaaaaa będzie kebab na kolacje hihi młody poszedł
i kawke se wypijem
Gratki nowych tygodni dziewczęta ;P
I pozytywnych wieści z wizytWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 22:47
Lwica, Amy_, hwesta, Justinka, Krysti lubią tę wiadomość
-
Matko nie macie litości dziewczyny!
Popłakałam się totalnie, aż mnie brzuszek boli ze śmiechu! A wiecie, ze musze się oszczędzać! Dobrze, że troche kegla ćwiczyłam i nic mi nie poleciałoha!
Dobrej nocy, przyjemnych snów ]:->Amy_, Agusiek89, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
U mnie to jednak córka jakaś mała... 1750 w dniu 32 tyg i 0dni. A ja cukrzyce mam to kloc powinien być i do tego wysoka jestem ale jak widać nie jest to regułą.
Zjadłam śniadanie i muszę jakieś porządki zarządzić bo 22 lutego urodziny i nigdy nie wiadomo kto wpadnie.
życzę Wam dobrego dnia bez IP i różnych przygód.
Angela Martynka jest cudowna do schrupania!
Gosha, Angela89, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny