Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Laski! Moje dziecko w usg pokazało dzisiaj wagę 2400! Wszystkie wymiary jak na 35 tydzień! A ja nie wiem już teraz sama jaka jest prawda. Cykle miałam po 100 i więcej dni i jakaś masakra się robi. Pierwszy bladzioch wyszedł mi w 51 dniu cyklu, moim zdaniem 11 dni po owu i tak naprawdę na tej podstawie sama sobie obliczyłam datę porodu i dorobiłam do niej fałszywą datę ostatniej miesiączki żeby nie musieć tłumaczyć każdemu lekarzowi zawilosci tej sytuacji. Ale mam się nie przejmować urodzi się jaak się urodzi a na chwile obecną się nie zanosi. Szyjka 4cm, łożysko I stopnia, wody w normie. Jedyne co to lekarz mi obiecał, że jeśli będzie chciał przyjść na świat w terminie z suwaczka to będziemy na bieżącą badać wagę i parametry dziecka i na pewno nie będzie mnie zmuszał do porodu naturalnego jeżeli będzie duża głowa, brzuszek albo waga.
Czyli poród u mnie za 5 do 9 tygodniLali, Justinka, Amy_, Gosha, Fasia, KasiaKwiatek, liloe, shimmer_lip, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zapomnialam ze u mnie dzis 34 tydzien
matkooo ale leci
torby mam spakowane w razie Wuu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 22:03
adk_1989, Anka1501, Krysti, Amy_, KasiaKwiatek, Gosha, Fasia, Agusiek89, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny