Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka1501 wrote:Tak sobie myślę... skoro moja ciąża jest sprawka mojej mamy to może urodze w dzień jej urodzin tj 3ego maja.... Całkiem możliwe
wiem ze nie masz wozka ale zeby tyle dziecko przetrzymac tylko po to zeby wystarczyla sama spacerowka?
Anka1501, Lali lubią tę wiadomość
-
Mantissa uważaj na siebie!
Sylvia, masz rację. Najważniejsze że wszystko jest w porządku ale no taki strach przed niewiadomą ogarnia. Bo jednak jest duży rozrzut.
Amy, może bez paniki ale weź ty się spakuj już co?!Amy_, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy rusz dupę i pierz! Potem jeszcze do prasowania będziesz się musiała nastawić. Ja wczoraj popralam ale prasować mi się dziś nie chciało ☺ może jutro....
Adk duuuża dzidzia ☺
Ależ gonicie z tymi tygodniami... TOSZ TO SZIOOK ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 22:14
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:Nie przesadzaj
wiem ze nie masz wozka ale zeby tyle dziecko przetrzymac tylko po to zeby wystarczyla sama spacerowka?
musiałabym teraz 21 dni przenosić
no i może się na jakiś wózek zdecyduje
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy tak się uśmiałam z Twoich komentarzy że aż popłakałam się ze śmiechu a nie wolno mi moczyć dzisiaj rzęs!!! Jak mi odpadną to kleisz jeszcze raz!
Swoją droga "korek w cipę..." to normalnie hitKasiaKwiatek, Krysti, Gosha, Amy_, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny