Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Caly tydzien jestem chora juz mam dosc..katar po kolana,oczy lzawia gardlo wygladam jak alkoholiczka z czerwonym nosem i nos caly w strupach
a te leki ktore mozemy w ciazy nic nie daja
przedwczoraj jak zrobilam sobie inhalacje woda goraca z 3 kroplami olejkow to az krew z nosa mi poszla potem,teraz masc majerankowa mam.
Powiem wam ze mam juz dosc..w nocy zgaga tak mi spac nie daje pali okropnie w gardle..mleko na 15min starczy a tak to kompletnie nic!!az wymiotowac sie chce w nocy czasami
a palce dlonie mam spuchniete jak u zwierzatka jakiegos,podobnie jak Ida w nocy stawy bola w dlonich jak chce palce scisnac..ehh musze jakos wytrzynac:( sie pozalilam
-
nick nieaktualny
-
Wydaje mi sie ze brzuch mi sie obnizyl bo bardzo mi przeszkadavjak siedze albo kucne..I czuje ze jest tak jakos nisko bo czasami czuje jak siedze ze brzuch opiera mi sie na nogach..a siku latam z 15 razy na dzien w nocy z 5 razy.Albo mam zwidy i tak mi sie tylko wydaje
-
nick nieaktualny
-
rennie pomagalo ok 26 tyg ciazy a terqz jedynie mleko na pare min ewentualnie nic nie jesc,jem male ilosci i tak 4 posilki dziennie,trudno musze przecierpiec
Nawet nie chce mi sie wychodzic z domu,ubierac malowactroche katar sie zmniejszyl od masci,zobacze jutro jak wstane czy gardlo bd mnie tak bolalo jak dzis