Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja84 wrote:Ja się po porodzie tak słodyczy nażrę,że prawdziwa cukrzyca mi się zrobi... tylko szkoda,że czekolada przy karmieniu nie wskazana bo bym tak wciągneła: ptasie mleczko, czekoladę solony karmel, nutelkę ale zjem pączki, drożdżówki, może blok mi się uda kupić, rafaello i wiele innych.... rozmarzyłam się
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja84 wrote:a potem wszystko pewnie... zwymiotuję bo organizm się odzwyczaił od takiej ilości cukru.
Wera pilnuj męża bo naprawdę przystojny i piesek za..bisty:)nie pije wogole..wiec nie wychodzi..trzymam go dla siebie
Nadzieja84, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Liloe a myślisz że legitymacja krwiodawcy wystarczy? Nie wiem czy muszę jeszcze dodatkowo oznaczać krew... Tam mam występlowaną i podbitą przez stację krwiodawstwa... Jakby nie było dokument...
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaK - oryginał dokumentu z gr krwi zamówiłam sobie w medicover na strumykowej. po około tygodniu miałam juz papier w łapce.
Werka - fajny mendźu i cudne psiaki
Jaga Twoje psie maleństwo przesłodkieweronika86, KasiaKwiatek, Jaga lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Mój 12 lat starszy, za tydzień 38kończy a też nie wygląda na tyle. Wszyscy się dziwią, że jest taka różnica wieku między nami, wcale tego nie widać (tak wiem, to ja wyglądam staro
)
albo wysysaja z nas sily zyciowe
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny