Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A u mnie krew karta jest dokumentem, który zawsze uznają przy przyjęciu do szpitala. Nazwisko mam panieńskie ale przecież sprawdzają sobie po nr pesel i tyle
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas za to legitymacja krwiodawcy jest honorowana bo uznają ją za dokument. Widać co szpital to inne zasady
Ja mam straszny problem, nie jestem w stanie w domu nic robić bo mi się słabo robi jak tylko się podnoszęlekarz mówi że to normalne
nie mogę ustać dłużej niz 5 minut a musze zrobić obiad na jutro, upiec ciasto i wypucować mieszkanie na gości bo się trochę zapuściło
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
popatrzcie co wczoraj dorwalam na promocjach..za wszytsko zaplacilam 4 funty
taka pierdolka z rzeczami do szpitala w malych buteleczkach..MUM&ME.. za 1f
takie matki pod przescieradelko nie przemakajaceza 1f
i za 2f w ciucholandzie kombinezonik..nawet ma jeszcze metkenoweczka
z mothercare..musialabm z 20./30f za niego wybulic
Fasia, Bambi85, Krysti, Amy_, natt, KasiaKwiatek, Rudzia, sylvia007, mantissa, CzaryMary, lysinka, Justinka, Ewelcia, Lali lubią tę wiadomość
-
Jaga wrote:Dziewczyny powiedzcie mi gdzie znajde na ZUSPUE informacje, że bedzie wypłacone za zwolnienie
Swiadczeniobiorcy, pozniej z lewej strony Zasiłki i tam masz info o Twoich zwolnieniach, kwocie i dacie wpłaty -
hello, troche nardobilam ale to bylo szybkie czytanie, nawet polajkowac nie zdazylam
Do czego by sie odniesc tutaj, bo juz zapomnialam
KLAUDIA gratulacje, mama magister to brzmi dumnie
ANGELA super ze z kazdym dniem coraz lepsze informacje nam przynosisz, a malutka śliczna
Wwczoraj widze ze bylo wesolo wieczorem, a mnie to ominelo,szalone jestescie hih
Super ze wczorajsze wizyty udane, nowe tygodnie rozpoczete, ale ta mala liczba dni, ktore zostaly do godziny zero naprawde przerazająca , wczorajszy dzien, ta jak podejrzewalam, niezbyt owocny ale dzisiaj bedzie lepiej dlatego zaraz znikam
Moj 5 lat starszy ale tez w sumie nie wyglada
a z grupa krwi jest tak, ze jedynym dokumentem upowazniajacym do przetoczenia w razie czego jest oryginal wyniku grupy krwi, albo tzw krew karta z RCKiK (karta identyfikacyjna grupy krwi), zadne wpisy na wypisach, w karcie ciazy, legitymacja krwiodawcy tez NIE itp, takze najlepiej miec oryginal, albo oryginalny odpis, jak kiedys gdzies robilyscie, trzeba tam isc, odpis wydadzą
AAA i brzuszki super, Amy Twoj taki kanciasty na górze ale fajny, nie uwaqzam zeby sie zmniejszyl
Koniec przekazu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 09:57
weronika86, Amy_, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny jestem tu nowa więc jak będę pytała o coś co już obgadania to się nie wkyrzajcie starałam się wszystko przejrzeć ale nie sposób.
Widzę że nie e wszystkie jeszcze mają wózek ja na szczęście zamówiony czeka w sklepie w kartokartonie na odbiór.http://camarelo.pl/w3.html
Wcześniej byłam zdecydowana na inny a mianowicie na Adamem lub baby luco jednak na żywo zupełnie inna bajka..
Jesteśmy wysocy więc camarelo.pl najlepsze rozwiązanie.weronika86, KasiaKwiatek, lysinka, Justinka, Gosha lubią tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:U nas za to legitymacja krwiodawcy jest honorowana bo uznają ją za dokument. Widać co szpital to inne zasady
Ja mam straszny problem, nie jestem w stanie w domu nic robić bo mi się słabo robi jak tylko się podnoszęlekarz mówi że to normalne
nie mogę ustać dłużej niz 5 minut a musze zrobić obiad na jutro, upiec ciasto i wypucować mieszkanie na gości bo się trochę zapuściło
musze wstac, nielubi jaks iedze
-
hej dziewczyny, nadrobiłam was
Angela, słodka Martynka z każdym dniem coraz silniejsza, trzymam kciuki teraz już na pewno będzie ładnie przybierac na wadze
Gratuluje rozpoczętych kolejnych tygodni, u mnie 63 dni do porodu - ok 14 więc już coraz coraz bliżej, wczoraj przesadziłam ze sprzątaniem i wieczorem masakra jak mnie bolały plecy, dziś jeszcze to odczuwam, ale dziś już odpoczynek
moja córka 6 letnia idzie dziś do koleżanki z przedszkola na noc, ciekawe czy w nocy nie wróci, koleżanka była u nas 09.01 dała radę, ale jestem bardzo ciekawa jak to będzie, moja to trochę taki cycal mamusi