Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rany, jak mnie ci lekarze wkurzają.
Pytam dzis lekarza jakie perspektywy po wczorajszym badaniu i słyszę: no, w zasadzie nic się nie zmienilo, tylko ciaza starsza, więc trochę lepiej. Noz kurde, szyjka się nie skrocila, wręcz przeciwnie, nic nie boli, skurczy nie ma ale nie, nic się nie zmienilo. Nie oczekuje, że mnie zaraz wypuszcza, ale dobrze by było wiedzieć jaki mają plan i czy w ogóle mają. Bo wcale bym się nie zdziwiła gdyby się okazało, że zamierzają mnie do samego porodu trzymac. Wrr. Z tego wszystkiego zapomniałam o wyniki wymazu zapytać.
I jeszcze moja endokrynolog mnie wkurza, bo zgodziła się skonsultować mnie na odległość i miałam zadzwonić do rejestracji, żeby moja kartę przynieśli a później do niej i teraz nie odbiera. Wiem, że ma pacjentów ale to kiedy mam dzwonić w takim razie.
Widzę, ciężki dzień dziś się zapowiada.
Piękne zdjęcia brzusiow dziewczyny! Amy, nie daj sobie nic wmowic. Olek nie zmalał a wręcz przeciwnie.
Mój synus też nie lubi jakiegokolwiek obciążenia na brzuchu. Jak przypna do ktg to non stop odpycha ten sprzecior, ba nawet jak leze na boku i łokieć opieram, to też niezadowolony. Niedotykalski jakiś.Amy_, Aguś86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
mila79 wrote:hej dziewczyny, nadrobiłam was
Angela, słodka Martynka z każdym dniem coraz silniejsza, trzymam kciuki teraz już na pewno będzie ładnie przybierac na wadze
Gratuluje rozpoczętych kolejnych tygodni, u mnie 63 dni do porodu - ok 14 więc już coraz coraz bliżej, wczoraj przesadziłam ze sprzątaniem i wieczorem masakra jak mnie bolały plecy, dziś jeszcze to odczuwam, ale dziś już odpoczynek
moja córka 6 letnia idzie dziś do koleżanki z przedszkola na noc, ciekawe czy w nocy nie wróci, koleżanka była u nas 09.01 dała radę, ale jestem bardzo ciekawa jak to będzie, moja to trochę taki cycal mamusi -
Asica wrote:9kwietnia właśnie chciałam spytać czy ten suwak to za każdym razem trzeba wklejam czy ocb
-
spotkałam się z moją koleżanką, daaawno się nie widziałyśmy, nawet nie wiedziała że jestem w ciąży, i zapytała mnie czy nie chciałabym żeby mi zrobiła sesję brzuszkową, wow ale niespodzianka, trochę zajmuje się fotografią ma fajny sprzęt i naświetlenie, umówiłam się z nią, pouczestniczą też w sesji moje córy, ale się cieszę nie myślałam że będę miała takie zdjęcia
może macie jakąś stronkę z której podpatrywałyście jakieś fajne pomysły na taką sesję?weronika86, Aguś86, Bambi85, KasiaKwiatek, Ewelcia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
MANTISSA stawiaj konkretne pytania Kiedy mozliwy wypis? Czy masz sie nastawiac ze do porodu tam zostaniesz? Kiedy nastepna kontrola? Co i w jakim stopniu musi sie zmienic , zeby wypis byl mozliwy ? Ginekolodzy, zwlaszcze faceci jak wszyscy zabiegowcy są specyficzną grupą
Kawę na ławę trzeba
weronika86, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asica wrote:Mam pytanie z jakiej firmy i jakiego materiały macie prześcieradła do łóżeczka i jeśli są jakieś jasne to czy przrswituja?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 10:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsica wrote:Mam pytanie z jakiej firmy i jakiego materiały macie prześcieradła do łóżeczka i jeśli są jakieś jasne to czy przrswituja?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 10:11
-
Hej dziewczyny ... postanowiłam do Was dołączyć
o ile mnie przyjmiecie..
jakoś nie miałam potrzeby być na forum prowadziłam do tej pory pamiętnik i do wielu z Was zaglądam regularnie.. teraz jednak pojawia się dużo różnych myśli i fajnie było by być z Wami na "co dzień"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 10:11
Anka1501, Krysti, Amy_, Bambi85, hwesta, Aguś86, Rudzia, shimmer_lip, Ida, Militta110816, KasiaKwiatek, weronika86, CzaryMary, mantissa, mf, lysinka, Fasia, Justinka, Ewelcia, Gosha, Nadzieja84, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny