Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki weronika.
Ja kupiłam z jersey za 14 zł na allegro i na prawdę spoko są tylko przyszedł materac kokosowy..i się okazało że kolorowy ma pokrowiec..zielony w samochody wymieniłem, miałbym jak najmniejszy bo podobno kokosowe wszystkie mają wzory haa o czym mi pan wcześniej nie powiedział, wymienił jest st jasnyale ma kolorowe kółka! Wygląda to słabo jak założyłam kremowe prześcieradło przewijają te kółka więc Założyłam jeszcze drugie siwe choć może samo się by wystarczyło,
Miałam oddać ten materac ale może znajdę jeszcze jakieś białe lub jasne niedrogie prześcieradło.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW końcu mam dowód z nowym nazwiskiem do odebrania!!! Yuuuhuuuu, czekałam 5 tyg
kilka miesięcy po ślubie się zebrałam do wymiany jak mi na IP powiedzieli, ze dane ze starego dowodu nieważne są w systemie
Krysti, Aguś86, weronika86, lysinka, Ewelcia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Arsenka Asica witajcie
Fasia dziękuję
Moje prześcieradła są ..... na gumce na pewno , nie prześwitujące a dokładnie jakie zabijcie a nie powiem.Mam tego mnóstwo bo swoje i siostry ale wyprałam i uprasowałam 2 zmiany , żeby tylko w łóżeczku pusto nie było. Reszte wyniosłam na góre bo się nie przydadzą na razie.
Czy Wasze szkraby też wam siedzą pod żebrami?kurcze nie mogę usiąść bo gniote ta swoją dziunke i wypycha mi kopyta, a jak siedze to pomiędzy żebrami a macicą nie mam w ogóel miejsca. Siedzenie kurewsko mnie boli i jedynie moge lezec.Arsenka lubi tę wiadomość
-
Asica wrote:Dzięki weronika.
Ja kupiłam z jersey za 14 zł na allegro i na prawdę spoko są tylko przyszedł materac kokosowy..i się okazało że kolorowy ma pokrowiec..zielony w samochody wymieniłem, miałbym jak najmniejszy bo podobno kokosowe wszystkie mają wzory haa o czym mi pan wcześniej nie powiedział, wymienił jest st jasnyale ma kolorowe kółka! Wygląda to słabo jak założyłam kremowe prześcieradło przewijają te kółka więc Założyłam jeszcze drugie siwe choć może samo się by wystarczyło,
Miałam oddać ten materac ale może znajdę jeszcze jakieś białe lub jasne niedrogie prześcieradło..
-
nick nieaktualnyJaga wrote:Arsenka Asica witajcie
Fasia dziękuję
Moje prześcieradła są ..... na gumce na pewno , nie prześwitujące a dokładnie jakie zabijcie a nie powiem.Mam tego mnóstwo bo swoje i siostry ale wyprałam i uprasowałam 2 zmiany , żeby tylko w łóżeczku pusto nie było. Reszte wyniosłam na góre bo się nie przydadzą na razie.
Czy Wasze szkraby też wam siedzą pod żebrami?kurcze nie mogę usiąść bo gniote ta swoją dziunke i wypycha mi kopyta, a jak siedze to pomiędzy żebrami a macicą nie mam w ogóel miejsca. Siedzenie kurewsko mnie boli i jedynie moge lezec.haha jak babcia szlam do tesco i bolalo jebitnie:)
-
Jaga wrote:Arsenka Asica witajcie
Fasia dziękuję
Czy Wasze szkraby też wam siedzą pod żebrami?kurcze nie mogę usiąść bo gniote ta swoją dziunke i wypycha mi kopyta, a jak siedze to pomiędzy żebrami a macicą nie mam w ogóel miejsca. Siedzenie kurewsko mnie boli i jedynie moge lezec.
ja znów nie mogę się położyć w ciągu dnia.. bo mój synuś jest taki nietykalski że jak się położę na jednym boku boksuje rączkami ...a jak na drugim wypycha właśnie nóżki pod żebra i kopie...a na plecach mi nie wygodnie ...więc zostaje siedzenie z nogami podniesionymi do góry na stoliku a jak położę rękę na brzuchu np jak jem i opieram się o brzuszek też kopiełobuz mały
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! Witam się w 34 tc, według belly 35
Do porodu pozostało 42 dni!!!
Nie nadrobiłam was od rana, wybaczcie, ale już mi się włączył przedwizytowy stres i jakoś nie mam głowy .Wizyta o 16 więc jeszcze trochę czekania mi zostało.
A i witam nowe dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 10:25
Krysti, Arsenka, Anka1501, Bambi85, Ida, weronika86, Aguś86, iwonka1077, lysinka, Justinka, Ewelcia, Lali, liloe, Fasia, Gosha, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry dobry
Asica i Arsenka witajcie
Ja sobie zarezerwowałam stronę 3900 na rodzenie ale jak tak patrzę co tu się wczoraj wyprawiało jak mnie nie byłoto ja nie wiem sama
ja mam z biedry prześcieradła i z allegro,ja frotowych szczerze nienawidzę więc dzieciowi też nie kupowałam, mi się wszystkie frotte prześcieradła z gumą troczą po jakimś czasiezobaczymy jakie będą po praniu a pranie zaczynam od poniedziałku
coby się do końca lutego wyrobić
a dziś się dowiedziałam, ze mąż będzie miał 10 dni urlopu na początku marcasię cieszę
baaardzo
w końcu trochę razem pobędziemy
Arsenka, Krysti, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość