Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy_ wrote:myślę, że przy bólach zemlejesz, zrobią ci cc obudzisz się pocięta znów zemdlejesz i jak wrócisz do żywych to na ściąganie szwów
Tatuś się dzieckiem zajmie, do cycka też go przyłoży
Cóż za cudowny plan moja Ty jasnowidzkoAmy_, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aguś ano cień szansy jest ale wolę o tym nie myśleć
Pewnie padnę w trakcie porodu i będą ze mnie dziecko wyciskać
Termin na przyszły poniedziałek już nie jest do przekładania, mam ze sobą skierowanie do szpitala. Mam sie zjawić do godz 9 rano .. Ehh, nastawię się psychicznie to jakoś to zniesęAguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Jestem,nadaję ze szpitalnego łoża, podbipięta pod ktg. Gin jak zobaczył moje 180/110 to od razu wypisał skierowanie. Powiedział że w ciąży zatrucie (gestoza) to jedno z najpoważniejszych rzeczy jakie mogą się przytrafić. Ale zbadał mnie, zrobił dokładnie usg- wszystko ok. Fran ma się bardzo dobrze.
Potulnie w domu więc się spakowlam i oto jestem na patologii ciąży. Na IP ciśnienie wahalo mi się między 150 a 170/110. Mam dostać leki jeszcze dziś, kontrola 4 razy dziennie.
Generalnie jest ok, najważniejsze że z Małym dobrze. Mnie ustawią lekami. Mam nadzieję, bo nie mam zamiaru tu siedzieć do porodu (choć tak w jednej z wersji przewidywał mój gin)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 21:05
-
nick nieaktualny
-
ANGELA super ze codziennie masz dla nas takie dobre wieści, postępy z dnia na dzien Martynka robi ogromne, tak trzymac
IDA dobrze ze jestes pod opieką, nawet jak bedziesz musiala zostac do porodu to juz niewiele zostalo, a Franek jest najwazniejszy