Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny co do saczacych sie wód-tez mialam pewna zagwozdke kiedy stoje w sklepie a mi sie po nogach cos leje tak ze leginsy w kroku mokre.2 razy tak było a czesto tez po wysikaniu wstaje a tu mi za 30sek cos leci-ani to jak mocz nie pachnie ani nie wyglada. Ale teraz troche to ustalo, moze to miało zwiazek z infekcja albo po prostu to nietrzymanie moczu przeciez malenstwa naciskają na pęcherz, wyciskaja te wydzieliny...przeczytałam wazna wskazówkę ze wody lubia sie sączyć na leżąco bo w pozycji wertykalnej dzidzius zatyka główka ujście jak korek i to mnie uspokoiło;) a brzuch mam tak wielki ze malowodzia na pewno nie mam:))))
-
Ja wrocilam z zakupow
JESTEM CALKOWICIE GOTOWA
i dolaczyl juz do Nas rozowy slonik
lysinka, KasiaKwiatek, Lali, sylvia007, Justinka, Aguś86, iwonka1077, Krysti, Amy_, Murraya, Gosha, Fasia, Agusiek89, MartaAlvi, weronika86, Nadzieja84, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela super, tak się cieszę
teraz z każdym dniem będzie lepiej
Zmieniłam zestaw ciuszków szpitalnychwzięłam body z krótkim rękawem do tego pajac, oraz body z długim rękawem i do tego tego półśpiochy. Po zastanowieniu w to będzie mi najwygodniej ubierać. Pierdzielę wymogi ze strony szpitalnej, moje dziecko
zabieram też kocyk - otulacz i zwykły kocyk, no i oczywiście pieluchy tetrowe do owinięcia i pamperki.
Dziewczyny do mycia krocza położna u mnie polecała Białego Jelenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 19:05
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypachnie cudnie, jest do schrupania. Co do mleczka nie wiadomo, beda sprawdzac czy nie lubi mojego czy po prostu jej partia tego mleka jej nie przypasowala,ważne że dostaje mleko niz te kroplowki
iwonka1077, Rudzia, mimka84, KasiaKwiatek, Murraya, Agusiek89, sylvia007, Nadzieja84, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
No Angela super ze juz trzymalłas malutka
fajnie ze juz je moze i twoje mleczko przyswoi z czasem?????
Ida dobrze ze na ip poszlas daj znac co i jak ....
ja musze te posciel nieszczesna zamowic bo zwlekam nie wiadomo czegoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 19:32
-
nick nieaktualny
-
u mnie w szpitalu w wytycznych do higieny intymnej po porodzie - szare mydło
mydło srydło - ja nie znalazłąmkupiłam żel do higieny intymnej biały jeleń
beje
oo i mam wyniki GBS - ujemnemimka84, Rudzia, liloe, Agusiek89, KasiaKwiatek, Jaga, weronika86 lubią tę wiadomość
-
ciuszków swoich nie biere dla mlodego - za to nie wiem w czym tego pulpeta zabiore do domu.
body - dł albo krótki rękaw
pajac
i to ciepłe odzienie? styknie? no i czapka czy cuś? oczywiśćie nie wspominam o kocu bo to chyba normalneWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 19:50
-
nick nieaktualny
-
Rudzia - na ten twój rozstęp na brzuchu polecam Ci wypróbować ten olejek z orzechów makadamia 0 bo ja nimi smaruje cycki i rozstepny są praktycznie niewidoczne, z jaednego cyca już zbledły całkiem - jeszcze tylko na tym prawym mam ale on mi bardziej popękał.
fakt że one nie były jakieś szczególnie grube i długie ale jeden obok drugiego i sine, a teraz praktycznie niewiele tego zostało
Takiego efektu szybkiego i dobrego się nie spodziewałam po tym olejkumoże u ciebie będzie podobna reakcja
I wcale nie trzeba wydawac 100zł na kremy na rozstepy. moj olejek był za jakieś grosze - niewiele chyba ponad 10 zł
o ten zamawialam:
http://allegro.pl/olej-makadamia-100-ml-olejek-100-natural-gratis-i4959458671.htmlRudzia, Murraya, Agusiek89, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Mąż robi porządek w szafce i znalazł moje pamiętniki z dziecięcych lat
Też miałyście takie że Wam się koleżanki i znajomi wpisywali różnymi wierszykami??? Mój syn jest zafascynowany, siedzi i ogląda.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 20:01
Rudzia, Amy_, iwonka1077, Aguś86, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny