Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnylysinka wrote:O kurcze, zamówienie w gemini robiłam w piątek po południu i paczka już została do mnie wysłana, jutro powinna być
Ja robiłam w czw wieczorem, a też już dziś mam status wysłanekwietniówki chyba skończyły zakupy i są luzy
lysinka, Justinka, Bambi85, Amy_, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lwica wrote:IDA Pawła pawlikowskiego dostała Oskara za najlepszy film nieanglojęzyczny i reżyser mieszka w moim mieście
)
Teraz sie bede bardziej rozglądać)
Juz spotkałam Jeremiego Ironsa i ta z Harrego Pottera -Hermione:) -Emmę watson
Lwica to gdzie ty mieszkasz, że takie gwiazdy spotykasz? -
nick nieaktualny
-
Ja też mam ten spryskiwacz z jyska
prawie tam wchodzi potrzebna ilość na rozpuszczenie tantum rosa więc super no i nie jest duży
a zdecydowanie lepsze jest takie spryskiwanie niż z butelki z dzióbkiem, bo tak jak już kiedyś pisałam, jest wszystko ok póki jest dużo tej wody, a im mniej tym gorzej
lysinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja jak zwykle na chwilę - dziś pierwszy raz kangurowałam. MEGA SZCZEŚLIWA JEASTEM. Mała toleruje na ten moment mleczko modyfikowane - cieszę się bo wiem że przy nim bynajmniej szybciej wagowo podrośnie
Rudzia, lysinka, Lali, liloe, sylvia007, Aguś86, mf, Bambi85, Krysti, Amy_, Lwica, shimmer_lip, hwesta, KasiaKwiatek, Justinka, iwonka1077, Murraya, Gosha, Fasia, Agusiek89, mantissa, MartaAlvi, Jaga, Ulka84, weronika86, Nadzieja84, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Nadrobilam od rana was
echh ja sie kiepsko czuje, boli ucho i lewa strona gardla i wogole jakos sie czuje jak przerzuta przez krowe i wypluta
moze mi ktos wyjasnic o co z ta lepsza szczepionka chodzi? bo ja nie moge zrozumiec
Bambi wyjaśniła co nieco kilka stron wcześniej, sporo info znajdziesz w necie.Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny