Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha ale jakie wierszyki:
Nie ten co z tobą tańczy,
nie ten co z tobą się śmieje,
lecz ten co z tobą płacze,
jest twoim przyjacielem...
Cóż za życiowa prawdaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 20:07
Lali, hwesta, iwonka1077, Amy_, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość
-
no i zamówienie zrobione posciel, materiał na ochraniacz i rożek
i spokój, kolejna rzecz odchaczona,
zostaje komode kupići będe mogła zacząc prac ciuszki
No Faska sie nie odzywa
może ja położyli???????Rudzia, Fasia, Murraya lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór
Wróciłam do domu tak jak chciałamPani dr wzięła mnie bez kolejki (kolejny raz), chciała tylko wypisać skierowanie do szpitala ale jak zobaczyła, że jestem przeziębiona i nie do końca chcę dziś się kłaść na oddział to powiedziała, że za tydzień. Sterydy obciążają w jakiś sposób mój organizm więc lepiej jakbym była zdrowa, a nie chora. Wypisała już skierowanie także w przyszły poniedziałek już nie będzie odwrotu
Na temat Julka nie wiemy praktycznie nic, bo chciała tylko sprawdzić jak szew - trzyma bardzo dobrze ale jest duży nacisk główki na niego.. Ułożenia - tak jak napisałam główkowe.. Ilość wód - w normie. Nie ważyła Go, nie mierzyła. Nic nie robiła. Ale nie jestem zła, bo już drugi raz z rzędu nie chciała kasy od nas za wizytę, więc jesteśmy o 300zł do przodu)
Muszę dużo odpoczywać, bo w pozycji stojącej głowka będzie bardzo mocno naciskać na szyjkę. Przyznam, że od wczoraj bardzo to czuję. Także leżenie i koniec kropka.
Szew, jeśli dotrwam będą mi ściągać w 38tc. Jak dotrwam do tego czasu to później jeśli zacznie się akcja skurczowa, odejdą wody itd to mam próbować rodzić SN. Jak się nie uda i zaniknie akcja skurczowa itd to wiadomo, że CC. Jak zacznie się wszystko przed 38tc to raczej CC.
Tyle się dziś dowiedziałam
Ida trzymam kciuki za Ciebie ! Daj znać co lekarz powiedział. Czy wysłał Cię do szpitala? Powodzenia !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 20:19
Lali, iwonka1077, Rudzia, mimka84, lysinka, Murraya, MłodaDama, Amy_, liloe, Justinka, Bambi85, Agusiek89, Aguś86, Krysti, KasiaKwiatek, Jaga, Gosha, weronika86, misia83, haneczka lubią tę wiadomość
-
Fasia to fajnie, ze jestes w domu! Lez i wypoczywaj, dobrze ze popralas ciuszki Julka.
Ciekawe jak Ida?
Dziewczyny ktore maja torbe do wozka babyono, mozecie wrzucic zdjecie jak wyglada na zywo? Bede bardzo wdziecznaJustinka Twoja torba skiphop jest sliczna, ale ta cena
Fasia, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia to Ci się upiekło
a dla ciebie to nie wiem co lepsze - cc czy sn, ani jedno ani drugie. Nie pytałaś o inne możliwości?
Andzia ja już tego jelenia wypróbowałam intymnego i jest faktycznie okej. Ja używam ich z tej serii hipoalergicznej i jestem zadowolonaszalu nie ma, ale mi nie szkodzi i jest tani
liloe, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Fasia to Ci się upiekło
a dla ciebie to nie wiem co lepsze - cc czy sn, ani jedno ani drugie. Nie pytałaś o inne możliwości?
Nie miałam czasuale ogólnie opcja teleportowania się z brzucha na zewnątrz wciąż jest aktualna
Amy_, iwonka1077, Agusiek89, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida trzymajcie się ciepło! Dobrze, że jesteś pod opieką lekarzy. Ja z takim ciśnieniem (moje normalne to 90/60 chyba bym umarła:P).
Będziesz mogła na własnej skórze przekonać się jaka jest opieka w naszym szpitalu -
Fasia wrote:A ma wyjście ?
pierd*** nie rodzę inaczej
myślę, że przy bólach zemlejesz, zrobią ci cc obudzisz się pocięta znów zemdlejesz i jak wrócisz do żywych to na ściąganie szwówTatuś się dzieckiem zajmie, do cycka też go przyłoży
iwonka1077 lubi tę wiadomość