Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Człowiek wstaje przed 8, a tu tyle już do czytania, ale człowiekowi od razu się humor z rana poprawia
Wercia dużo zdrówka, korzystaj z odpoczynku i gratki kolejnego tygodnia, już 35
Ida dobrze, że ciśnienie się unormowało, gratki 36 tyg.
mf, liloe gratki kolejnych tyg
Liwi fajnie, że malutka jest już słusznych rozmiarów, trzymaj się
weronika86 lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Weronika ale fajny ten Twój mąż
widać, że się kochacie
Ps. Mój też spierdziela przed palcem w tyłeki gilgotki stóp ma...takie meeega
12 maja nam stuknie 14stka razem..w lipcu wybieramy sie do cywilnego
no i 24hr na dobe razem..razem spimy, razem sie kapiemy..razem pracujemy...ostatnio nawet mu sie wymsklo ze nie pamieta zycia beze mnie
lysinka, CzaryMary, KasiaKwiatek, iwonka1077, Rudzia, Murraya, Agusiek89, Justinka, misia83, mimka84 lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:oszalała ??!! żadne spanie!! za pranie, prasowanie, sprzątanie i gotowanie się bierz !!
Tak, a wieczorem poródweronika86, Agusiek89, haneczka, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymf wrote:Angela-jak tam Martynka? Dalej scisle okreslone godziny odwiedzin,czy macie juz troche wiecej czasu dla siebie?
Niestety puki jest na Oiomie to tylko 2 razy dziennie po godzinie - ku%$# jak wiezieniu na widzeniach .
Jak przejdzie na patologie to będziemy mogli siedzieć od 14 do 17 więc o wiele lepiej. No i ta świadomość że coraz bliżej wyjścia.
Martynka znów dostaje moje jedzonko, sprawdzają czy lepiej toleruje wczoraj niby zalegań nie miała zobaczymy co dziś będzie. Waży 1600 więc powoli idzie w górę.KasiaKwiatek, Amy_, lysinka, mf, iwonka1077, Murraya, Eweliśka, Jaga, sylvia007, Fasia, Gosha, Agusiek89, Ulka84, Justinka, MartaAlvi, haneczka, Bambi85, adk_1989, liloe, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Tak, a wieczorem poród
nie nie nie !! co to to nie !! na żadne porody nie zezwalam !! tak chciałam Cię tylko przetrzymać
mój syn chyba wyczuł Wasze nowotygodniowe imprezy i chce z tej okazji potańczyć. Wierzga kopytami jak szalony!!
Angela jak się tu kręcisz to skrobnij słówko jak z Martysią.
Edit. oooo wywołałam Cię
Krystyna wylazła do domu ?? Ktoś coś wie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 08:33
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKupiłam wczoraj do szpitalnej torby miały sok, wodę, groszki kakaowe, czopki glicerynowe
pytałam też w aptece o engerix, u mnie trzeba czekać jeden dzień na zamówienie... Jestem pod względem praktycznym gotowa...mentalnie...jeszcze nie
lysinka, Murraya, Amy_, misia83, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Kasia pomyślałaś już o wszystkim
ja powoli kończę pakować torbę
Aguś gratuluję kolejnego tygodnia
Lecę na zakupki, zaraz wpada w odwiedziny szwagierkaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 08:53
KasiaKwiatek, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:No hej matki wariatki
Czlowiek wstaje zwyczajnie po 8 a tu elaborat do czytania
I ja kończę/ zaczynam tydzień. Kończę 33 zaczynam 34Fotę wrzucę jak się ogarnę.
Ida, Werka, Liloe, Mf gratuluje tygodni, a Amy i Anka gratuluję dni do porodu
Angela moja Zuzia była 2 tyg na neonatologii i nie było ograniczenia widzeń. Moglam siedzieć 24h! Tatuś 30min dziennie (ale pozwalali dluzej), zeby za duzo ludzi nie bylo, ale matka ile chciała. Z tego co się orientuje to nawet na oiomie tak bylo. Barbarzyństwo w tym Twoim szpitalu...
No niestety, jest tu mega ograniczenie. Ale wierzę że szybko do domku wrócimy. Jeden plus że do szpitala na piechotę mam 10 minut. No i jest to dobry oddział, przywożą tutaj dzieciaczki z województwa całego.Amy_, haneczka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry! Dziś nie zaczynam nowego tygodnia ale wam gratuluję!
Mf, mi też się bardzo podobają Roan Marity! Widziałam kiedys na ulicy i mnie urzekla. Niestety po przymiarce w sklepie do jakiegos bez skretnych kół musiałam pogodzić się z tym że nie są dla mnie. Chyba za niska jestem bo ledwo mogłam rozbujac pusty wózek w sklepie a co dopiero z dzidem na drodze. Za ciężko było mi unosic te przednie koła niestety.
Dziś kiepski dzien widzę będę miała. Nie wyspalam się, co 2 h mnie wchodzaca polozna budziła i oczywiście musiała wstawać na siku. Ja oszaleje, jak mi zaczną od przyszłego tygodnia tetno co 2h słuchać to chyba w ogole spac nie będę. I z rana też jakieś halasy. Wspollokatorki też wyjątkowo głośne z rana. Ja nie wiem, co za dzień.
Lili, macie wifi w szpitalu? Burżuje jedne.
Olo rośnie jak szalony ale przynajmniej ma się gdzie równomiernie rozkładać przy Amy wzroście.mój to nie wiem gdzie ma zamiar się podziać jak jeszcze urośnie, bo mam wrażenie, że już mam brzuch naciągnięty do granic możliwości.
Aguś86, Amy_, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieñ Dobry brzuchatki
U mnie dobrze wszystko cisnienie niskie mam ,jutro szpital kontrola cisnienia w szpitalu przez 4 godz .Będe miec mierzone co 15 min bedzie pielęgniarka do mnie przychodzic i mierzyc. Dzis mega dzien u mnie jedziemy malowac dzwiczki od mebli kuchennych dolnych na zôlty bo gora jest pomaranczowa
iwonka1077, CzaryMary, Lwica, Jaga, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Angela nio miejmy nadzieję że mała szybko będzie przybierać i poloza ja na normalny oddział i będziesz ja częściej widywac a później już krok do tego żeby ja zabrać do domu
Gratulacje z okazji rozpoczęcia kolejnych tygodni :)dużo dziś zaczyna
Matki wariatki same u nas ale przez to jest tu tak fajnie nie?