Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy Olo rośnie no lepiej późno niż wcale,ja bym wolała mniejszy brzuch mi już siedzieć ciężko bo brzuch na nogach o schylaniu się i innych dogodnosciach nie wspomnę...

Amy_ lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gorne meble mamy takie a dolne zôlte będą malą mam kuchnie bo mieszkanie mamy studio flat , ale i tak zmieniac bedziemy na domek :) a to wynajmiemy znajomym dobrym . http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ccc9f2ed42af.jpg

nick nieaktualny, Murraya, Lwica, mf, Agusiek89, mimka84 lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Y

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 22:09

nick nieaktualny, Murraya, Lwica, nick nieaktualny, Eweliśka, Amy_, Fasia, Gosha, Agusiek89, MartaAlvi, haneczka, misia83, Bambi85, nick nieaktualny, mimka84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyslalam męża po erazaban. Ale ja jestem panikara, dla mnie ta opryszczka to jak koniec świata, bałam się cała ciąże ze wylezie i wylazla a z 2 lata nie miałam. Teraz nie rodzę przez 2-3 tyg aż to dziadostwo pójdzie precz. No ale nie jestem jedyna z opryszczka tu wiec nie ma co panikować :p ale i tak panikuje chociaż sobie tak tłumacze :p

Amy_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meble sami robimy :D talent mamy

Lwica, Murraya, Robotka1 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaK- w prowiant się już zaopatrzyłaś?? no no no. Tylko tych czopków przez pomyłkę nie zjedz!

Aguś - gratulacje nowego tygodnia stanu błogosławionego :)

Angela - każdy dzień przybliża Was do wyjścia do domku. Cały czas trzymam za Was kciuki !

Mantisa - a kiedy Ty wyjdziesz z tego szpitala?

Krysti - dobrze, że u Ciebie wszystko dobrze. Fajne połączenie kolorystyczne mebli kuchennych :) u mnie całe żółte.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 09:28

nick nieaktualny, nick nieaktualny, haneczka lubią tę wiadomość

• Lwica Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AMY 30 dni do porodu wow, leci leci !!!

Hwesta - napewno nic dzidzi nie bedzie...mi krosty wyskakiwaly na moim znamieniu na brzchu w trakcie ciazy..i mialam je pol tygodnia pozniej same znikamly i potem znowu...mam przeczycie ze maluch moze miec takie samo zname jak ja:) a mam je po mojej mamie:)
    Na tym etapie to malo maluszkowi moze zaszkodzic...tak mi powiedziala polozna (nie jest super polozna) ale w sumie ma racje, wiele juz nie zmienisz - nie stresuj sie kochana....jezeli masc pomoze i sie uspokoisz to ja kup:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 09:32

Amy_, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie ranne ptaszki:)
    mi najlepiej się śpi jak mąż wylezie do pracy, jakby nie wizja tego że w nocy nie zasne pewnie do 12 bym pospała.
    Werka i pozostałe dziewczyny gratuluje Wam nowych tygodni:)
    Amy brzuś śliczny ale w dalszym ciągu nienawidze Cie za tą mała dupkę:*

KasiaK od kiedy przeczytałam o Twojej wyprawce do torby marzę o groszkach:D kokosowych korsarzach

Amy_ lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A żebym to ja wiedziała, Mary. U mnie nic się człowiek nie dowie, dopóki nie zdecydują, że można iść. Do skończonego 35 na pewno będą mnie trzymac a dalej to już od ich dobrej woli i mojej szyjki zależy. Jutro mam badanie, zobaczymy jak będzie się zachowywac.

Kurde, za dobrze masz Ida. :P

Angela, jeszcze tylko troszkę. Fajnie, że znowu z twoim mlekiem próbują. Najważniejsze, że jest coraz lepiej. :)

Ida lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka
    Was nadrobić to szok , od rana 14 stron, Wariatki poprostu.

Gratki nowych tygodni, pełnych dyszek do porodu , dobrych wiadomości u dziewczyn szpitalnych i tych które z tego szpitala wylazły. Ja jestem nietomna, Mało spałam, mała wariowała strasznie.
    Teraz glizda od 6 rano tylko dupke wypięła i ani kopniaka ani nic konkretnego nie robiła.
    Dzisiaj mam wizyte u gina, trzymać kciuki :)

Aguś86, Murraya, lysinka lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Gorne meble mamy takie a dolne zôlte będą malą mam kuchnie bo mieszkanie mamy studio flat , ale i tak zmieniac bedziemy na domek :) a to wynajmiemy znajomym dobrym rl]

A to wasze mieszkanie? My tez mamy małe i myśleliśmy o większym ale nie stać nas na kupno większego :(
    A w sumie jak pokazywałeś fotki to nie wyglądało na studio flat :))ale każdy region ma troche inaczej u mnie studia flat to kuchnia pokój i salon w jednym plus łazienka...

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary byłam w sklepie to kupiłam. To są ostatnie rzeczy, o których bym pamiętała jak nadejdzie godzina WU :-D a że się przydają to już mam :-D
    No i mam nadzieję, że nie zjem czopka a w tyłek nie wsadzę groszka... :-P na szczęście inne kolory

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 09:49

Lwica, nick nieaktualny, Fasia, misia83, Bambi85 lubią tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż ma zmartwienie, że odejdą mi wody jak będzie w pracy i zanim dojedzie nie zdąży zrobić sobie kanapek do szpitala:D

Aguś86, Lwica, Anka1501, nick nieaktualny, Fasia, Gosha, Bambi85, Lali, lysinka, mimka84 lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To kupi gotowe w sklepie koło szpitala. Jezu jakie oni mają "wielkie" problemy...

Eweliśka, Gosha, Bambi85, weronika86 lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah no co Ty na to jeszcze nie wpadł:P

za kare nastraszyłam go wczoraj że mam skurcze:P

Aguś86, iwonka1077 lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga trzymam kciuki za wizytę :D

Moja sis miała wizytę wczoraj (11 tc) a kolejna ma dopiero w 17 tygodniu :( Boże, dobrze że ja ciąży w Gdańsku nie prowadzę :/

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jessu Eweliska powiedz mu, żeby sobie popcorn wziął ;)

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka a wiesz chyba też sobie zrobię takie zapasy ;D

Chociaż chyba czekolada nie bardzo na pierwsze dni karmienia :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 09:52

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    A to wasze mieszkanie? My tez mamy małe i myśleliśmy o większym ale nie stać nas na kupno większego :(
    A w sumie jak pokazywałeś fotki to nie wyglądało na studio flat :))ale każdy region ma troche inaczej u mnie studia flat to kuchnia pokój i salon w jednym plus łazienka...
    Ja mam kuchnie z salonem polączoną przedpokuj lazienka i sypialnia .To nie nasze ale się tym mieszkaniem opiekujemy i mozemy robic co chcemy nawet wynając za większą kase po remoncie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde a ja mam dzis wizytę a myślałam ze w piątek, teraz spojrzałam w kalendarz ;) ciekawe czy mi pobierze dzis posiew na gbs :)

‹‹ 3045 3046 3047 3048 3049 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ