Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGorne meble mamy takie a dolne zôlte będą malą mam kuchnie bo mieszkanie mamy studio flat , ale i tak zmieniac bedziemy na domek
a to wynajmiemy znajomym dobrym . http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ccc9f2ed42af.jpg
hwesta, Murraya, Lwica, mf, Agusiek89, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWyslalam męża po erazaban. Ale ja jestem panikara, dla mnie ta opryszczka to jak koniec świata, bałam się cała ciąże ze wylezie i wylazla a z 2 lata nie miałam. Teraz nie rodzę przez 2-3 tyg aż to dziadostwo pójdzie precz. No ale nie jestem jedyna z opryszczka tu wiec nie ma co panikować :p ale i tak panikuje chociaż sobie tak tłumacze :p
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiaK- w prowiant się już zaopatrzyłaś?? no no no. Tylko tych czopków przez pomyłkę nie zjedz!
Aguś - gratulacje nowego tygodnia stanu błogosławionego
Angela - każdy dzień przybliża Was do wyjścia do domku. Cały czas trzymam za Was kciuki !
Mantisa - a kiedy Ty wyjdziesz z tego szpitala?
Krysti - dobrze, że u Ciebie wszystko dobrze. Fajne połączenie kolorystyczne mebli kuchennychu mnie całe żółte.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 09:28
KasiaKwiatek, Krysti, haneczka lubią tę wiadomość
-
AMY 30 dni do porodu wow, leci leci !!!
Hwesta - napewno nic dzidzi nie bedzie...mi krosty wyskakiwaly na moim znamieniu na brzchu w trakcie ciazy..i mialam je pol tygodnia pozniej same znikamly i potem znowu...mam przeczycie ze maluch moze miec takie samo zname jak ja:) a mam je po mojej mamie:)
Na tym etapie to malo maluszkowi moze zaszkodzic...tak mi powiedziala polozna (nie jest super polozna) ale w sumie ma racje, wiele juz nie zmienisz - nie stresuj sie kochana....jezeli masc pomoze i sie uspokoisz to ja kup:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 09:32
Amy_, hwesta lubią tę wiadomość
-
Witajcie ranne ptaszki:)
mi najlepiej się śpi jak mąż wylezie do pracy, jakby nie wizja tego że w nocy nie zasne pewnie do 12 bym pospała.
Werka i pozostałe dziewczyny gratuluje Wam nowych tygodni:)
Amy brzuś śliczny ale w dalszym ciągu nienawidze Cie za tą mała dupkę:*
KasiaK od kiedy przeczytałam o Twojej wyprawce do torby marzę o groszkach:D kokosowych korsarzachAmy_ lubi tę wiadomość
-
A żebym to ja wiedziała, Mary. U mnie nic się człowiek nie dowie, dopóki nie zdecydują, że można iść. Do skończonego 35 na pewno będą mnie trzymac a dalej to już od ich dobrej woli i mojej szyjki zależy. Jutro mam badanie, zobaczymy jak będzie się zachowywac.
Kurde, za dobrze masz Ida.
Angela, jeszcze tylko troszkę. Fajnie, że znowu z twoim mlekiem próbują. Najważniejsze, że jest coraz lepiej.Ida lubi tę wiadomość
-
Hejka
Was nadrobić to szok , od rana 14 stron, Wariatki poprostu.
Gratki nowych tygodni, pełnych dyszek do porodu , dobrych wiadomości u dziewczyn szpitalnych i tych które z tego szpitala wylazły. Ja jestem nietomna, Mało spałam, mała wariowała strasznie.
Teraz glizda od 6 rano tylko dupke wypięła i ani kopniaka ani nic konkretnego nie robiła.
Dzisiaj mam wizyte u gina, trzymać kciukiAguś86, Murraya, lysinka lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Gorne meble mamy takie a dolne zôlte będą malą mam kuchnie bo mieszkanie mamy studio flat , ale i tak zmieniac bedziemy na domek
a to wynajmiemy znajomym dobrym rl]
A to wasze mieszkanie? My tez mamy małe i myśleliśmy o większym ale nie stać nas na kupno większego
A w sumie jak pokazywałeś fotki to nie wyglądało na studio flat)ale każdy region ma troche inaczej u mnie studia flat to kuchnia pokój i salon w jednym plus łazienka...
-
nick nieaktualnyMary byłam w sklepie to kupiłam. To są ostatnie rzeczy, o których bym pamiętała jak nadejdzie godzina WU
a że się przydają to już mam
No i mam nadzieję, że nie zjem czopka a w tyłek nie wsadzę groszka...na szczęście inne kolory
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 09:49
Lwica, CzaryMary, Fasia, misia83, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLwica wrote:A to wasze mieszkanie? My tez mamy małe i myśleliśmy o większym ale nie stać nas na kupno większego
A w sumie jak pokazywałeś fotki to nie wyglądało na studio flat)ale każdy region ma troche inaczej u mnie studia flat to kuchnia pokój i salon w jednym plus łazienka...
-
nick nieaktualny