X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy Olo rośnie no lepiej późno niż wcale,ja bym wolała mniejszy brzuch mi już siedzieć ciężko bo brzuch na nogach o schylaniu się i innych dogodnosciach nie wspomnę...

Amy_ lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gorne meble mamy takie a dolne zôlte będą malą mam kuchnie bo mieszkanie mamy studio flat , ale i tak zmieniac bedziemy na domek :) a to wynajmiemy znajomym dobrym . http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ccc9f2ed42af.jpg

hwesta, Murraya, Lwica, mf, Agusiek89, mimka84 lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Y

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 22:09

KasiaKwiatek, Murraya, Lwica, CzaryMary, Eweliśka, Amy_, Fasia, Gosha, Agusiek89, MartaAlvi, haneczka, misia83, Bambi85, liloe, mimka84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyslalam męża po erazaban. Ale ja jestem panikara, dla mnie ta opryszczka to jak koniec świata, bałam się cała ciąże ze wylezie i wylazla a z 2 lata nie miałam. Teraz nie rodzę przez 2-3 tyg aż to dziadostwo pójdzie precz. No ale nie jestem jedyna z opryszczka tu wiec nie ma co panikować :p ale i tak panikuje chociaż sobie tak tłumacze :p

Amy_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meble sami robimy :D talent mamy

Lwica, Murraya, Robotka1 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaK- w prowiant się już zaopatrzyłaś?? no no no. Tylko tych czopków przez pomyłkę nie zjedz!

Aguś - gratulacje nowego tygodnia stanu błogosławionego :)

Angela - każdy dzień przybliża Was do wyjścia do domku. Cały czas trzymam za Was kciuki !

Mantisa - a kiedy Ty wyjdziesz z tego szpitala?

Krysti - dobrze, że u Ciebie wszystko dobrze. Fajne połączenie kolorystyczne mebli kuchennych :) u mnie całe żółte.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 09:28

KasiaKwiatek, Krysti, haneczka lubią tę wiadomość

• Lwica Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AMY 30 dni do porodu wow, leci leci !!!

Hwesta - napewno nic dzidzi nie bedzie...mi krosty wyskakiwaly na moim znamieniu na brzchu w trakcie ciazy..i mialam je pol tygodnia pozniej same znikamly i potem znowu...mam przeczycie ze maluch moze miec takie samo zname jak ja:) a mam je po mojej mamie:)
    Na tym etapie to malo maluszkowi moze zaszkodzic...tak mi powiedziala polozna (nie jest super polozna) ale w sumie ma racje, wiele juz nie zmienisz - nie stresuj sie kochana....jezeli masc pomoze i sie uspokoisz to ja kup:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 09:32

Amy_, hwesta lubią tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie ranne ptaszki:)
    mi najlepiej się śpi jak mąż wylezie do pracy, jakby nie wizja tego że w nocy nie zasne pewnie do 12 bym pospała.
    Werka i pozostałe dziewczyny gratuluje Wam nowych tygodni:)
    Amy brzuś śliczny ale w dalszym ciągu nienawidze Cie za tą mała dupkę:*

KasiaK od kiedy przeczytałam o Twojej wyprawce do torby marzę o groszkach:D kokosowych korsarzach

Amy_ lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A żebym to ja wiedziała, Mary. U mnie nic się człowiek nie dowie, dopóki nie zdecydują, że można iść. Do skończonego 35 na pewno będą mnie trzymac a dalej to już od ich dobrej woli i mojej szyjki zależy. Jutro mam badanie, zobaczymy jak będzie się zachowywac.

Kurde, za dobrze masz Ida. :P

Angela, jeszcze tylko troszkę. Fajnie, że znowu z twoim mlekiem próbują. Najważniejsze, że jest coraz lepiej. :)

Ida lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka
    Was nadrobić to szok , od rana 14 stron, Wariatki poprostu.

Gratki nowych tygodni, pełnych dyszek do porodu , dobrych wiadomości u dziewczyn szpitalnych i tych które z tego szpitala wylazły. Ja jestem nietomna, Mało spałam, mała wariowała strasznie.
    Teraz glizda od 6 rano tylko dupke wypięła i ani kopniaka ani nic konkretnego nie robiła.
    Dzisiaj mam wizyte u gina, trzymać kciuki :)

Aguś86, Murraya, lysinka lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Gorne meble mamy takie a dolne zôlte będą malą mam kuchnie bo mieszkanie mamy studio flat , ale i tak zmieniac bedziemy na domek :) a to wynajmiemy znajomym dobrym rl]

A to wasze mieszkanie? My tez mamy małe i myśleliśmy o większym ale nie stać nas na kupno większego :(
    A w sumie jak pokazywałeś fotki to nie wyglądało na studio flat :))ale każdy region ma troche inaczej u mnie studia flat to kuchnia pokój i salon w jednym plus łazienka...

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary byłam w sklepie to kupiłam. To są ostatnie rzeczy, o których bym pamiętała jak nadejdzie godzina WU :-D a że się przydają to już mam :-D
    No i mam nadzieję, że nie zjem czopka a w tyłek nie wsadzę groszka... :-P na szczęście inne kolory

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 09:49

Lwica, CzaryMary, Fasia, misia83, Bambi85 lubią tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż ma zmartwienie, że odejdą mi wody jak będzie w pracy i zanim dojedzie nie zdąży zrobić sobie kanapek do szpitala:D

Aguś86, Lwica, Anka1501, KasiaKwiatek, Fasia, Gosha, Bambi85, Lali, lysinka, mimka84 lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To kupi gotowe w sklepie koło szpitala. Jezu jakie oni mają "wielkie" problemy...

Eweliśka, Gosha, Bambi85, weronika86 lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah no co Ty na to jeszcze nie wpadł:P

za kare nastraszyłam go wczoraj że mam skurcze:P

Aguś86, iwonka1077 lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga trzymam kciuki za wizytę :D

Moja sis miała wizytę wczoraj (11 tc) a kolejna ma dopiero w 17 tygodniu :( Boże, dobrze że ja ciąży w Gdańsku nie prowadzę :/

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jessu Eweliska powiedz mu, żeby sobie popcorn wziął ;)

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka a wiesz chyba też sobie zrobię takie zapasy ;D

Chociaż chyba czekolada nie bardzo na pierwsze dni karmienia :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 09:52

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    A to wasze mieszkanie? My tez mamy małe i myśleliśmy o większym ale nie stać nas na kupno większego :(
    A w sumie jak pokazywałeś fotki to nie wyglądało na studio flat :))ale każdy region ma troche inaczej u mnie studia flat to kuchnia pokój i salon w jednym plus łazienka...
    Ja mam kuchnie z salonem polączoną przedpokuj lazienka i sypialnia .To nie nasze ale się tym mieszkaniem opiekujemy i mozemy robic co chcemy nawet wynając za większą kase po remoncie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde a ja mam dzis wizytę a myślałam ze w piątek, teraz spojrzałam w kalendarz ;) ciekawe czy mi pobierze dzis posiew na gbs :)

‹‹ 3045 3046 3047 3048 3049 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ