Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eweliśka wrote:Mój mąż ma zmartwienie, że odejdą mi wody jak będzie w pracy i zanim dojedzie nie zdąży zrobić sobie kanapek do szpitala:D
Mój już ma zapowiedziane, żeby kupić w takiej sytuacji bułeczki słodkie w sklepie.Eweliśka lubi tę wiadomość
-
Wiecie co tyle nadrabiania z rana i to jeszcze na telefonie, nie dobre Wy!!!
Dziewczyny gratuluję kolejnych tygodni rozpoczętych, już coraz bliżej do finału
Wczoraj spotkałam się z położną i omówiłyśmy wszystkie szczegóły, więc teoretycznie mogę rodzić. Poinformowała mnie również, że jeśli trafiłam teraz do szpitala, to niestety już by mnie do porodu nie wypuścili, bo byłabym traktowana jako około porodowaa i pociesza mnie, że poród Gabrysi był najbardziej bolesnym jaki mogłam przeżyć, więc gorzej już nie będzie
Aguś86, Fasia, Agusiek89, Amy_ lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Kupiłam wczoraj do szpitalnej torby miały sok, wodę, groszki kakaowe, czopki glicerynowe
pytałam też w aptece o engerix, u mnie trzeba czekać jeden dzień na zamówienie... Jestem pod względem praktycznym gotowa...mentalnie...jeszcze nie
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Ida wrote:Podczas porodu wolno pić, a nawet trzeba. Co do jedzenia to właśnie albo biszkopty, albo czekolada, ale generalnie coś lekkiego i łatwostrawnego. No i nie obżerać się tylko troszeczkę, żeby siły mieć.
Zależy od szpitala. U nas nie wolno nic jeść podczas porodu. A jak rodzilam syna to pozwolili mi wziąć jednego łyka wody, nic więcej