Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Sylvia ja też z oxytocyna i mi jeszcze szyjka pękła z dwóch stron
zawsze może być gorzej
-
nick nieaktualny
-
misia83 wrote:Witam się znad kubeczka sorbetu truskawkowego Grycan
Pyszne II śniadanie, mniam:)
Idę poczytać co tam od rana naprodukowałyście, widziałam tylko śliczny brzuszek RudziTyle że nie sorbet, a mleczne. Idę se zrobić kawkę z lodami
misia83, Krysti lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry mamusie
Czytam, ale wybaczcie, nie jestem w stanie wszystkiego zapamietać i odwołać sie fo wszystkiego...
AGUS i AMY dwa rożne a zarazem 2 śliczne brzuszki
KRYSTI cieszę sie ze juz ok, kontrola ciśnienia i bedzie dobrze kochana :*
IDA chyba niedługo powielę Twoj los z tych samych przyczyn... No ale jesteśmy to zwarta i gotowasuper ze unormowała Ci to ciśnienie, dzieki temu spadła Ci troszkę opuchlizna..?
Gratuluje wszystkich rozpoczętych tygodni, dni czy okrągłych do porodu
Ja tez zaczynam dzisiaj 36 tydzien, 2 tyg brakuje do donoszonej ciazy...rano miałam wizytę z położna, wg jej wagi 15 kg na plusie, kłamie cos
ciśnienie tradycyjnie wysokie, dobrze ze cukry przez insulinę sie ustatkowały
Miałam mierzony brzuszek, położna mowi ze macica mi sie obniżyła, co tez zauważam jyz po kształcie brzuszka i możliwości lepszego oddychania. Mowi ze mam twarz juz do porodu, pewnie chodziło o opuchliznęi to chyba tyle...
Krysti, Murraya, sylvia007, Anka1501, Eweliśka, Jaga, MartaAlvi, Justinka, Fasia, Amy_, haneczka, liloe, lysinka, mimka84, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylvia007 wrote:Położne chodziło o ból przy rozwieraniu. Ja miałam skurcze co 2 min najrzadzsze, a rozwieranie trwało od 8 do 19.
Moja gin mówiła, że tu chodzi o ból przy skurczu. Mi właśnie dlatego szyjka pękła bo miałam silne skurcze a szyjka nie zdążyła się otworzyć i odpowiednio uelastycznic -
Aguś86 wrote:Jeju co za lekarka! Już sobie wyobrażam jak to badanie musiało boleć
Współczuję
-
sylvia007 wrote:Położne chodziło o ból przy rozwieraniu. Ja miałam skurcze co 2 min najrzadzsze, a rozwieranie trwało od 8 do 19.
Co 2 min przez tyle godzin. Ty bidulko
Może ta oxy źle dobrali i dali za dużą dawkę na początek? Sylwia zobaczysz że ten poród będzie dla Ciebie nagrodą za pierwszy
-
bry:)
melduję że żyjępo porannej wampirowni:D
ale idę coś porobić, bo męża mam to go wykorzystam:)
dziewczyny śliczne brzuszki:)
rozpoczynającym nowy tydzień-gratulacje:D
WERA Tobie szczególne:D
Aguś no to obyś nie poznała co to oxy:) ja poznałam jak mi stanęło rozwrcie na 9.5cm i przez 2 godziny nie chciało puścić, wtedy zaczęła się jazda bez trzymanki;)
a ja wiem czemu położna powiedziała Sylvi że poród Gabi był najcięższy:) bo był pierwszy:D
drugi podobno łatwiejszy choć koleżanka mi powiedziała że szybko sobie pierwszy poród przypomnę jak się zacznie;) co prawda krócej ale tez boli:PKrysti, KasiaKwiatek, Gosha, Aguś86, weronika86, mimka84, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny