Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
misia83 wrote:Jeszcze ja, ale strach przed cc może mnie powstrzymać przed odpłynięciem. Tyle, że ja nie boję się bólu po cc, a tego że mi rozharatają mięśnie które się później nie zrosną
i modle się żeby nie bylo komplikacji podczas sn
misia83, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Bardzo przepraszam, że tu się wciskam i nie jestem ogólnie w temacie. Zaraz będę nadrabiać obiecuję ale chciałam wam najpierw wrzucić zdjęcia mojego Spaślaczka, który dziś waży już 2618g i wymiarami idzie już wymiarami jak na 36 tydzień
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c4e70228f8a.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d1008d1a65c.jpg
A tutaj zebrałam się na odwagę i wstawiam się w bieliźnie ale za parę minut skasuję więc napatrzeć się zboczeńca
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d212378ee4e1.jpgAnka1501, Ida, Gosha, Fasia, Amy_, Klaudia90, misia83, sylvia007, Lali, Justinka, hwesta, haneczka, Aguś86, Bambi85, MartaAlvi, mf, KasiaKwiatek, Rudzia, Rudzia, liloe, lysinka, Eweliśka, Murraya, weronika86, mimka84, iwonka1077, natt, Agusiek89, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Klaudia90 wrote:Czyli jak zacznie się akcja porodowa (o ile nie prześpię
) to w ciągu 3 godzin nie ma opcji, żebym urodziła pierwsze dziecko? Na weekend jedziemy do teściów, a nie chciałabym rodzić tam u nich ;/
Urodzisz, gdzie urodzisz.Gorzej gdyby dziecko było do teściowej podobne.
Gosha, Anka1501, Klaudia90, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:mam ndzieję że twoja piękna wizja się sprawdzi
chociaż myślę że w moim przypadku też się bez ostrych ćwiczeń nie obejdziejakoś nei do końca ufam swojej skórze, że się wsysnie.. a znam praktycznie same przypadki gdzie wielkie brzuchy chudych dziewczyn - nie wycwiczonych znikały po porodzie w mgnieniu oka
więc dla ciebie też jest nadzieja!!
Mój mąż nie wierzy, że wezmę się za siebie po ciąży, bo ogólnie za ćwiczenia brałam się kilka lat i zawsze miałam jakieś wymówkiJa oczywiście się zapieram że tym razem będzie inaczej, bo nie chcę miec obwisłego brzuszka! Nie wierzę, że mi zniknie od razu jak Tobie ale może niewielkim nakładem energii jakos się doprowadzę do porządku
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Mój mąż nie wierzy, że wezmę się za siebie po ciąży, bo ogólnie za ćwiczenia brałam się kilka lat i zawsze miałam jakieś wymówki
Ja oczywiście się zapieram że tym razem będzie inaczej, bo nie chcę miec obwisłego brzuszka! Nie wierzę, że mi zniknie od razu jak Tobie ale może niewielkim nakładem energii jakos się doprowadzę do porządku
chcialaś cwiczyć? chyba tylko po to żeby na wadze było więcej
tobie figury zazdrości co 2 ZDROWA kobietabo ta każda pierwsza sie do tego nie przyzna
Anka1501, Fasia lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:chcialaś cwiczyć? chyba tylko po to żeby na wadze było więcej
tobie figury zazdrości co 2 ZDROWA kobietabo ta każda pierwsza sie do tego nie przyzna
To, że szczupła to nie znaczy, że miałam ładne ciałoujędrnić zawsze się można zeby ładniej wyglądać i właśnie o to mi chodziło. No ale ja mam słomiany zapał
Dziękuję <zawstydzona>
-
Fasia wrote:To, że szczupła to nie znaczy, że miałam ładne ciało
ujędrnić zawsze się można zeby ładniej wyglądać i właśnie o to mi chodziło. No ale ja mam słomiany zapał
Dziękuję <zawstydzona>mogę cię mobilizować jakiś czas po porodzie
zobaczymy kiedy nam bedzie wolno już coś robić z tą nasz zanikającą masą mięśniową
-
Adk ale slodziak!! I jaka waga jestem w szoku, jestesmy na tym samym etapie, ja w poatek dowiem sie jakie wymiary wiec porownamy
wspominalas, ze Twoje cykle nie byly regularne wiec moze ciaza starsza?
Witam sie
Gratuluje rozpoczetych tygodni!! U mnie piekna, wiosenna pogoda, wiec dopijam kawke i wybieramy sie z Polą na dluugi spacer. Kolejny dzien nic mnie nie boli, zaczynam sie martwicAguś86, haneczka, misia83 lubią tę wiadomość