Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudia90 wrote:Hahahahahahaha teściowa różni się w wyglądzie ode mnie pod każdym względem
Kurdeeee, mąż jest do niej podobny!!!
Urodziłaś, patrzysz- teściowa! I weź tu pokochaj takie dziecko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 11:48
Anka1501, Fasia, Klaudia90, Amy_, sylvia007, mf, Lali, Eweliśka, Eweliśka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
A co do skutków ubocznych sterydów - to nawet nie szukaj bo rózne głupoty ludzie wypisują
na marcówach kiedyś któras pisała wg mnie głupoty i nawet bym sobie tym glowy nie zawracała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 11:47
Anka1501, Aguś86, Ida lubią tę wiadomość
-
haneczka wrote:Urodziłąś, patrzysz- teściowa! I weź tu pokochaj takie dziecko.
Chociaż taka mała blondyneczka, włoski kręcone, oczka niebieskie hmm... UjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 11:48
haneczka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:no tak ujędrnić zawsze warto
mogę cię mobilizować jakiś czas po porodzie
zobaczymy kiedy nam bedzie wolno już coś robić z tą nasz zanikającą masą mięśniową
Jak będę po cc to niestety trzeba będzie poczekać dłużej... Ale jak już dojdę do siebie to się zgłoszę do CiebieAmy_ lubi tę wiadomość
-
Ja nie myślę póki co jak będę wyglądać po. Jakoś moje ciało najmniej mnie interesuje. Zastanawiam się jak będzie wyglądać mój syn!
Nie jestem sobie w stanie wyobrazić mieszanki mojej i męża
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:no tak ujędrnić zawsze warto
mogę cię mobilizować jakiś czas po porodzie
zobaczymy kiedy nam bedzie wolno już coś robić z tą nasz zanikającą masą mięśniową
Fasia, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Najgrubsze
ale Olo ma jeszcze szanse
nie skreślam go na straty ma rywalizację we krwi od obojga rodziców
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 11:51
Krysti lubi tę wiadomość
-
Amy, żadna pomyłka
Parę dni może być starszy ale nie aż tyle. W 7 tyg. (według mojej koncepcji) miał wszystkie cechy 7 tygodnia więc po prostu jest duży. Ale jak powiedział Pan doktor dziecko ma pule genetyczną po rodzicach i po nich ma wymiary. Ja mam ponad 170 wzrostu, dziadkowie to też raczej wysocy ludzie, moja mama jest jedynie drobniutka... No cóz... Idziemy na 4200 do porodu i an doktor żegnając się ze mna zyczył mi miłej cesarki
haneczka, sylvia007, Bambi85, mimka84, natt lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Ja nie myślę póki co jak będę wyglądać po. Jakoś moje ciało najmniej mnie interesuje. Zastanawiam się jak będzie wyglądać mój syn!
Nie jestem sobie w stanie wyobrazić mieszanki mojej i męża
Ja się przyznam, że ściągnęłam na kompa taki program który z dwóch zdjęć rodziców robi Ci dziecko.Ale wyszło jakieś takie obce, więc go odinstalowałam
Bambi85, Agusiek89 lubią tę wiadomość