Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:pomyłki w dół akurat przyjemne
na jednym sprzęcie?Ale i tak mnie to rozbawiło.
Już się martwiłam, że będę mieć wielkoluda, ale wczoraj dostałam nadzieję na calineczke
Ale wiadomo... jak sie urodzi, to sie okażehahah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 12:19
Amy_, Anka1501, Fasia lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Ale rewelacji nie bylo jak się wprowadzilismy tu masakra wszystko trza bylo zrywac ! Lwica wszystko .Jak slams jakis to mieszkanie wygladalo ale w centrum ciezko znalezc cos wiec to wzieli my .
Nasze tak samo wyglądało -robiliśmy wszystko...ale zauważyłam ze inne regiony maja lepsze standardy...moje miasto studencke to za każda dziurę zdzierają jak nie wiem co...bo zawsze ktos wynajmie -
a dzien dobry, kurcze znowu to samo za nim Was doczytam robi sie poludnie, musze w koncu kupic lancuch i kłódkę na latopa, tablet ostatnio zepsulam wiec chyba to byl znak
.
AGUS z tym czasem prasowania dwoch wsadow pralki mnie zalamalas :p, fakt ze sie troche bawilam z tymi pieluchami bo chcialam doprasowac dobrze brzegi ale chyba nie nadaje sie na matke z takim czasem
Brzuszki piekne, cycki tez
Gratulacje z okazji nowych tygodni, szczegolnie WERZE
Chorym zdrowka
IDa dobrze RR stabilne, nad tymi sterydami sie nie zastanawiaj, przewlekla sterydoterapia daje skutki ubioczne i tu dlugo mozna by wymieniac ale po co, a 2 dawki ? korzysci z pewnoscia przewyzszaja ew skutki uboczne, pewnie ze na sile mozna wymieniac prawdopodobne ale sensu nie widze.
Nie pamietam, czy ktos mnie jeszcze o cos pytal. Ide zrobic cos pozytecznego bo zegar tyka i odlicza do godziny zeroFasia, Amy_, Aguś86, Gosha, Ida, Murraya, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:No dobra... Zeby tradycji stało sie zadość... Z okazji rozpoczętego kolejnego tygodnia -my.
Widoczne owe 14 kg, prawda?
Wooooo zgadzam sie z dziewczynami -cycuchy masz super - moja duże teraz ale przed ciaza to rodzynki i flaki przy twoichGosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
GOsha hahahaha zarty z tym zdj?
haha
I masz mega cyce!!! Sory! Zazdraszczam
AMY buzi nie ma bo glupio mine zrobila
Cholera naqdychalam sie tej farby troche ;/ ale chyba juz teraz pod koniec to nie szkodzi dziecku za bardzo co??Amy_, Gosha, mimka84 lubią tę wiadomość
-
o ja idę wyprasować te otulacze do lozeczka czy co to jest? ochraniacz?
WYPRAŁAM!!! żeby nie było żem leniwa do granic!!!
jedną wyprałam w rękach drugą w pralce. Ani jednej ani drugiej nic nie jest chociaż lepiej wygląda ta z pralki bo praktycznie kształt się nie zmienił a ta drugą mam taką wymiętoloną bo wyciskałam wodęale nic się nei odkształciło
Fasia, Lwica, KasiaKwiatek, Klaudia90, Aguś86, Gosha, misia83, Eweliśka, Murraya, Lali, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Ok ok ! idę chociaż pranie do pralki wrzucić
Macie pomysł z czym wrzucić piękny chabrowy Julinkowy kocyk? Bo mam do wyprania poza ubrankami kolorowymi - pieluchy tetrowe białe, szary kocykk, drugi jasno zielony .. wrzucić to wsio razem? A jak zafarbuje? Ehh..