Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Kwiatek własnie tego bym chciała uniknąć hehe
No nie mam pomysłu z czym ten kocyk wrzucić .. Nie sądzę aby farbował ale wolę nie ryzykować
Sprawdź, zanurz kawałek w ciepłej wodzieFasia lubi tę wiadomość
-
Ja mam lovele kupiona też w tesco tyle ze z rok temu dla Zuzi jeszcze (a kupiłam i nie otwieralam, bo zaczelam jej prac w zwyklym proszku) i tez ladnie pachnie, ale to nie jest jakiś zapach typu płyn zmiekczajacy to zapach takiego dzidziusia
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
Aguś nie było błękitnego poza tym nawet gdyby to i tak wybrałabym chaberka
Sylvia i chyba tak zrobię. Czyli jednak to te Biedronkowe Lovele nie pachną? Ale dupa.. Więcej nie kupię
Klaudia kocyk nie należał do najtańszych, jest wykonany z dobrych materiałów więc liczę na to, że nic się z nim nie staniesylvia007 lubi tę wiadomość
-
Taki kupiłam rożek
) jak bede w domu to wstawię pare fotek swojego brzusia po 8 Miesiacach wykminilam jak wstawiać fotki na forum heheh
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/32c6ce11480a.jpg
Fasia, Gosha, Aguś86, Eweliśka, Krysti, Lali, Rudzia, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Aguś nie było błękitnego poza tym nawet gdyby to i tak wybrałabym chaberka
Sylvia i chyba tak zrobię. Czyli jednak to te Biedronkowe Lovele nie pachną? Ale dupa.. Więcej nie kupię
Klaudia kocyk nie należał do najtańszych, jest wykonany z dobrych materiałów więc liczę na to, że nic się z nim nie stanie -
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:U mnie dokładnie to samo. Zero zapachu..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 12:57
-
Lwica wrote:Taki kupiłam rożek
) jak bede w domu to wstawię pare fotek swojego brzusia po 8 Miesiacach wykminilam jak wstawiać fotki na forum heheh
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/32c6ce11480a.jpg
Teraz musisz popracować nad rozmiarem zdjęć (najlepiej 500x500)ładny wzór rożka
Lwica lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Czyli może te partie biedronkowe są zapachowo wybrakowane i stąd ta cena i obecność w biedronce
Na to wychodzi. Naprawdę zero zapachu. Proszek do białego w opakowaniu coś tam czuć - po wypraniu oczywiście zero. Natomiast płyn do kolorów nawet w opakowaniu nie ma żadnego zapachu. Płyn do płukania delikatnie pachnie, ale na tyle delikatnie że ten zapach nie przechodzi na ciuszki.
Pewnie to i dobrze, że nie pachną intensywnie ale mogłyby chociaż odrobinkę.. -
Sama pęknę ze śmiechu zaraz...
Z innej strony w telefonie weszłam, odszukałam ta stronę i widzę Cie taka RUDZIA... Lo siento...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bfe02e9aed30.jpgAguś86, lysinka, sylvia007, Lwica, Klaudia90, Amy_, Fasia, liloe, Rudzia, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
człowiek na chwilę odszedł od kompa i już pół godziny z głowy na czytanie
Dziewczyny gratki rozpoczętych tygodni
Amy, Aguś, Rudzia, Adk brzuszki śliczne, każdy inny
Adk Franek wygląda przesłodkoi spory chłopak z niego
Gosha brzuszek ślicznyale cycki wymiatają
Fasia a anie masz tych szmatek zbierających kolor w razie coś do prania?
Gosha, Amy_ lubią tę wiadomość