Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hwesta hihi wszystko jest dobrze, smaruj żeby paskudztwo zniknęło
)
Gosha zazdroszczę słońca nie spalonego noska !
Sylvia a na ile minut dajesz pranie ?
Iwonka powiedzą, że wszystko jest dobrze
Ubrałam prowizorycznie łóżeczko. Nie wiem tylko czy pokazać Wam efekt czy nie...Rudzia, iwonka1077, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Hwesta hihi wszystko jest dobrze, smaruj żeby paskudztwo zniknęło
)
Gosha zazdroszczę słońca nie spalonego noska !
Sylvia a na ile minut dajesz pranie ?
Iwonka powiedzą, że wszystko jest dobrze
Ubrałam prowizorycznie łóżeczko. Nie wiem tylko czy pokazać Wam efekt czy nie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 16:57
-
nick nieaktualny
-
Nie mam tak ładnie jak Wy.. Nie mam pokoju dla dziecka.. Ledwo co upchnęliśmy w kąt łóżeczko więc i tak jestem szczęśliwa, że je mam. Jak widać na podwójnym zdjęciu zaraz obok łóżeczka jest łóżko, widać oparcie - mam niewiele miejsca żeby stanąć obok ale jakoś się mieszczę
A na komodzie postawię koszyczki z kosmetykami. No cóż jakoś Julek musi tu przetrwać kilka miesięcy. Jakby co to mamy jeszcze kosz Mojżesza, który też można wykorzystać
Acha, no i pościel od kokainy, niewyprana i niewyprasowana bo chciałam tylko zobaczyć jak to wygląda
Klaudia90, Murraya, hwesta, sylvia007, natt, iwonka1077, Justinka, mantissa, Rudzia, weronika86, Anka1501, Aguś86, Lwica, Ida, Agusiek89, CzaryMary, Krysti, KasiaKwiatek, misia83, Robotka1, MartaAlvi, Gosha, Angela89, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia też nie mogę sobie pozwolić na pokój dla malucha niestety ale Twój kącik wygląda uroczo!
Adk przesłodka kluseczka z tego Twojego Franka !
Mój na razie ma 2200 g, chuderlak taki. Menżu ugotował mi wczoraj wiadro spagetti żebym go trochę upasła.hwesta, Aguś86, adk_1989 lubią tę wiadomość
-
Dzięki Dziewczyny
Jeszcze dojdzie jakaś ozdoba na ścianę żeby zrobiło się bardziej dziecięco i imię Julka które też gdzieś umieścimy
A pod koniec roku jak urządzę Mu caaaaały, Jego własny pokój to wtedy będę się miała czym chwalić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 17:06
-
Fasia ja tez bede tylko kacik miala na dodatek łóżeczko bedzie stało przy drzwiach a raczej zachodziło na nie, ale to do pokoju przechodniego (czytaj graciarnia) więc nie problem tylko wizualnie nie bardzo ale co zrobic, jak sie nie ma co się lubi to się lubi co się ma
Posciel ok wszystkie na forum będą miały marynarskiea ja będę miala szaro niebieska bo mam w domu materiał niebieski i mama mi uszyję organizer do kompletu
-
sylvia007 wrote:Fasia, a jeszcze Cię zapytam jaki to kolor na ścianie??!
Śliwka węgierkanie pamiętam już z jakiej firmy. Malowane było 5 lat temu! o zgrozo.. Wymaga ponownego malowania ale to już sobie tato zrobi jak się wyprowadzimy
-
Fasia wrote:Dzięki Dziewczyny
Jeszcze dojdzie jakaś ozdoba na ścianę żeby zrobiło się bardziej dziecięco i imię Julka które też gdzieś umieścimy
A pod koniec roku jak urządzę Mu caaaaały, Jego własny pokój to wtedy będę się miała czym chwalićFasia lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Śliwka węgierka
nie pamiętam już z jakiej firmy. Malowane było 5 lat temu! o zgrozo.. Wymaga ponownego malowania ale to już sobie tato zrobi jak się wyprowadzimy
Fasia lubi tę wiadomość
-
Iwonka u mnie jak widac też weszło na styk. Komoda stoi tak, że jak zamykam drzwi to zostaje jakiś 1-2cm
Ja mam jeszcze szarą pościel, taką ze wstążką szara w białe gwiazdkijuż mi się nie chciało ubierać
-
sylvia007 wrote:Tak myślałam, firma Dulux, mam identyczną w sypialni
O właśnie, chyba Dulux! Serio?ja kocham fiolety bezgranicznie! Na ślubie miałam fioletowe dodatki - pas, buty, makijaż, mąż miał fioletową muszkę i skarpetki