Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:Liloe a ja może na nogach jestem z godzinkę dziennie. Kanapki, kibelek, szybki obiad i tyle. I tez czuje, ze nie lezenie mi szkodzi, bo zaraz mnie kregoslup boli i czasem brzuch spina. Także się stosuje...
To widzę, że aktywność podobna...Aguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aguś ja to samo. Tzn teraz puściłam drugą pralkę i mogę wieszać tylko w łazience, bo mam opuszczane sznurki. Dla Niego to i tak przeginka ale jak by usłyszał, że wieszałam w suszarni to bym taki opr zebrała że szkoda gadać
Liloe ja też nie kozaczę, bo czuję że chodzenie to już nie dla mnie. Nawet wczoraj godzina na krześle na SR dała mi się w kości.. Ale faktem jest, że mogę coś zrobić,a Ty bidulko niestety nie.. Ale już bliżej niż dalejna szczęście tak jak piszesz - są zakupy on line!
Anka bier i się nie zastanawiaj !!liloe, Aguś86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
MF też masz problem z wsadzeniem do środka Fluomizinu ?? Pimafucin jest taki fajny glicerynowy, wygląda jak pocisk i wchodzi gładko, a ten fluomizin mi się przykleja do cała i aż mnie boli jak go wkładam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudzia, w rudych fajnie ale w blond super. Tak świeżo i naturalnie. Bardzo mi się podoba.
Ja zawsze miałam dłuższe włosy, minimum za lopatki i wiem ile z nimi meczarni, zwlaszcza kiedy wypadają i są takie ani proste ani kręcone. W wakacje obcielam. 20 cm, troszkę za ramiona i były super wygodne i o wiele zdrowiej wyglądały. Teraz już mi odrosly, bo jakoś nie po drodze mi było do fryzjera ale mam nadzieję, że jeszcze mi się uda przed porodem.Rudzia lubi tę wiadomość
-
Rudzia fryzurka super
w obu kolorach wyglądasz bardzo ładnie
Ja jak dowiedziałam się o ciąży, to zaczęłam zapuszczać włosy mając nadzieję, że urosną do kucyka albo chociaż w opasce będę dobrze wyglądać, jak nie będę mieć czasu. Krótkie włosy wymagają jednak trochę uwagi.
Fasia też brałam Fluomizin i jego aplikacja to była katorga dla mnie.
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Nadrobilam
ale dziś produkujecie
Rudzia w obu kolorach ładnie jeśli chciałaś zmiany to ok,
Ja tez mam teraz taka długość włosów tylko wystopniowane, bo ja mam dużo włosów i też się kręcą pomoga tylko prostownicaRudzia lubi tę wiadomość
-
Ostatni spam zdj
Wlasnie sobie popijam koktajl ze szpinaku, truskawek i kiwi! I jestem w niebie
lysinka, KasiaKwiatek, Ulka84, Anka1501, Aguś86, Lali, Gosha, Fasia, Murraya, weronika86, Agusiek89, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No moja ta lovela biedronkowa nie pachnie wogóle!!! Z tesco pachnie. Prałam w tym samym programie. Z tym, że z biedronki mam płyny, z tesco proszek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 16:11